פורסם 2006 במאי 1619 שנים שלום.תארו לכם את תצורת הרשת הבא:מודם ADSL מחובר לנתב ב PPPoE כך שכל המחשבים המחוברים לנתב מקבלים אינטרנט מ ADSL.עכשיו אני רוצה שאחד המחשבים ברשת יהיה מחובר גם לרשת וגם לאינטרנט בכבלים ישירות ( מודם כבלים מחובר ישירות למחשב ).מה יקרה במצב כזה ? מאיפה המחשב יקח את החיבור שלו ? ואיך אני מגדיר במחשב שהוא יקח את האינטרנט מהכבלים ?תודה.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים בלתי אפשרי, ניסיתי את זה כברתאר לך שאתה נכנס לאתר כלשהו, מאיזה כרטיס רשת הוא יידע לקחת את המידע של האתר?זה דבר שלא ניתן לעשות ותאמין לי שכבר ניסיתי
פורסם 2006 במאי 1619 שנים זה אפשרי בטח שזה אפשרי.אתה רוצה שהמחשב יהיה גם מחובר לרשת הביתית ושתגלוש דרך הכבלים שיהיה מחובר למחשב.פשוט לכרטיס רשת אחד תחבר לנתב עם הנתב של הAdsl ותתן הגדרות של IP וMAc. תשאיר את הGateway וDNS ריק. ככה תיהיה מחובר לרשת אבל לא לאינטרנט.ולכרטיס רשת השני או USB בשביל הכבלים פשוט תגדיר כרגיל.בצורה הזאת תיהיה לך גישה לכל המחשבים שמחוברים לנתב של הADSL אבל לא תוכל לצאת ממנו החוצה לאינטרנט כי לא הגדרת Gateway וDNS. וחיבור לאינטרנט יעשה דרך הכבלים.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר צודק, זה רעיון טוב. אני שוקל את זה לפני שאני רוכש גם את חבילת הכבלים המפתה pazer005, אין דבר במחשבים שלא ניתן לעשות ;D
פורסם 2006 במאי 1619 שנים לפי מה שהצעתם זה אפשרי אבל אני פשוט הבנתי שהוא רוצה אינטרנט גם מהכבליחם וגם מה-adsl שזה לפי מה שאני יודע בלתי אפשרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.