פורסם 2006 במאי 1619 שנים שלום.יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב.אני שם את הדיסק של הוינדוס, המחשב מתחיל לטעון את הקבצים הכל טוב ויפה, ואז מגיע לשלב שללחוץ אנטר כדי להתקין וינדוס.ולאחר מכן יש את השלב שללחוץ F8 כדי לאשר את הזכויות, אחרי שאני לוחץ F8, במקום שיעלה איפה שאני רוצה להתקין את הוינדוס קופץ לי מסך כחול.את ההתחלה כמעט כולם יודעים(אם יש חומרה חדשה פקה פקה פקה...), ולמטה כתוב:Disable BIOS Memory options Such as Chaing or Shadoing.יש למישהו רעיו איך אני יכול להחזיר את המחשב שלי לחיים?לוח אם: DFI- LanParty UT nF4מעבד: AMD 3500+כרטיס מסך: RX800XLכונן קשיח: 80G SATAזיכרון OCZ DUBEL 512 (משהו רמה גבוה מארצות הברית).(הנושא נכתב במחשב אחר).(לא קשור), מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש של הדברים הנ"ל בביוס:PSIE Spread Spectrumos2 (כתוב בהסבר ליד: Only if u running OS/2).תודה רבה.עוז.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים פה יש לך מדריך מצולם ומפורט על פרמוט/התקנה של windows xp\2000: http://users.tapuz.co.il/windows/win/articles.asp?id=76 אם יש לך עוד שאלות, תוכל לשאול פה בפורום או שם.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר חבר שלי נתן לי עצה, לקחת את הכונן קשיח לעשות לו פירמוט במחשב אחר ולהחזירו.האם יכול להיגרם נזק כלשהו למכשיר כלשהו בשני המחשבים?תודה רבה.עוז.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים ברוב המקרים לא יעבוד. אתה חייב להתקין וינודס עם החומרה שאתה תשתמש בו. אחרת כשתנסה להעלות את הוינדוס על מחשב אחר, אתה תקבל מיד מסך כחול, או שיהיו הרבה תקלות ובעיות. אם הוא חייב אקטיבציה אז היא שוב תחזור.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים חבר שלי נתן לי עצה, לקחת את הכונן קשיח לעשות לו פירמוט במחשב אחר ולהחזירו.האם יכול להיגרם נזק כלשהו למכשיר כלשהו בשני המחשבים?תודה רבה.עוז.הוא רק רוצה לפרמט. אפשרי רק לדאוג שלא ישנה לו את סדר הכוננים בWINDOWS (בד"כ חוזר אחרי שמנתקים)בכל מקרה אני לא בטוח שזה יעזורתנסה לבטל בביוס את הSHADOWING זמנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.