פורסם 2006 במאי 1519 שנים קניתי אתמול מחשב חדש כולל מסך CRT חדש, MAG AX986 FS 19 inch, ומאז שהפעלתי אותו הוא מפיץ ריח חריף מאוד (שמוכר לי מעולם המחשבים איכשהו), למישהו יש מושג מה זה הריח הזה והאם הוא יעבור או שזו תקלה?
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר אני מת על הריח של החדש. תהנה ממנו כל עוד אתה יכל חשבתי גם שזה מה שזה אומר אבל יש המון ריח והוא יוצא גם אחרי יומיים (רק מהמסך עכשיו.... ואולי גם קודם), אמא שלי אוסרת עלי להתקרב למחשב (: זה כלכך חזק אולי כי זה 19 אינץ'??? אז אם כך זה יעבור?? מישהו נתקל במצב דומה?
פורסם 2006 במאי 1519 שנים לא שמעתי על הדגם הזה...יש לך לינק?GOOGLE IT!!!http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400879&ref=Gad
פורסם 2006 במאי 1519 שנים זה ככה אין מצב זה בעיה או משהו (עם לא יעבור אחרי שבוע ככה תשים משהו ריחני ליד) כנירה זה ככה במסך הזה אבל זה אחלה ריח לא ככה? מת על הריח הזה רק בגלל זה אני קונה מחשב כל שבוע חחחחחח..
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר עוד שבוע ככה ויצתרכו לשים משהו ריחני לידי.... בבית חולים!אתה אומר לתת לזה כמה ימים או להתקשר כבר לחנות?
פורסם 2006 במאי 1519 שנים עוד שבוע ככה ויצתרכו לשים משהו ריחני לידי.... בבית חולים!אתה אומר לתת לזה כמה ימים או להתקשר כבר לחנות?חחחחחחחחחחח בבית חולים חחחחחחחחחחחח........... חזק אחיתלך לחנות מה יכול ליות תגיד שזה עושה ריח ושיחליפו לך.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר השאלה היא האם זה תקלה או מאפיין של המסך?מה שאני פוחד זה שמשהו נשרף בפנים ובסוף המסך ימות
פורסם 2006 במאי 2519 שנים זה הריח של הפלסטיק שיצא מהעטיפה.אם זה באמת בלתי נסבל תכוון מאורר עליו לכמה שעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.