פורסם 2006 במאי 1519 שנים הבעיה שלי היא כזאת עשיתי משתמש חדש ואחרי שנכנסתי אליו וניסיתי לצאת ממנו כדי להיכנס לישן הישן לא הופיע יותר במסך של המשתמשים ואני לא יודע לאן הוא נעלם אני רואה ב-COMPUTER MANAGMENTאבל אני לא יכול להיכנס אליו מישהו יודע איך אני יכול להיכנס אליו ולמחוק את החדש??
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר לא וגם לא במסך של ה-SWITCH USERאבל כל הקבצים שהיו בDESKTOP ובמסמכים שלי נשמרו וגם כל ההגדרות שלו אני פשוט לא מוצא אותוהוא מופיע לי כ-built in account for administering the computer \domain זה מה שכתוב לפחות
פורסם 2006 במאי 1519 שנים אפשר לגשת אליו לתיקיה, זה משהו קשור להרשאות NTFS. תחפש פה בפורום היו פה שאלות דומות.בגדול תבדוק במאפייני התיקיה של המשתמש.
פורסם 2006 במאי 1519 שנים לתיקיה שאתה מעוניין לגשת אליה, אבל אינך יכול כי אתה לא המשתמש שיצר אותה. התיקיה של המתשתמש הישן שלך.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר אוקיי תודה העברתי את כל מה שהייתי צריך אבל איך אני יכול להעביר גם קבצים שקשורים למשחק כאילו כל ההגדרות אין לי אותם במשתמש החדש
פורסם 2006 במאי 1619 שנים כל משחק לגופו.. תבדוק אולי ב-README של המשחק אם רשום שם היכן נמצאות השמירות.אתה יכול תמיד לעשות חיפוש בתוך תיקיית DUCOMENTS AND SETTINGS לשם המשחק, או לחברה שלו.בגדול זה אמור להיות או ב-Application Data, או ב-Local Settings.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים אין שום סיבה להקפיץ דיון אחרי כמה שעות שהוא היה פתוח. בפעם הבאה שתעשה את זה הדיון יינעל ותיווסף לך אזהרה.לגבי שאלתך, אני מניח שהשתמשת ב-Administrator וברגע שיצרת משתמש חדש ה-Windows כבר לא מראה לך אותו ב-Welcome screen. אתה יכול להקיש פעמיים על Alt+Ctrl+Del במסך הזה ולקבל מסך logon רגיל שבו תוכל לכתוב administrator ואת הסיסמה ולהכנס אליו. יש גם אישזהו tweak ברג'יסטרי שאתה יכול לעשות שיגרום ל-Administrator להופיע תמיד ב-Welcome screen, תעשה חיפוש בפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.