עבור לתוכן

הדבר הכי טוב שקרה לי במחשב

Featured Replies

פורסם

אנשים עד לפני 7 שעות היה לי אינטרנט 1.5 מגה הורדה ו128 קקבייט העלאה ושילמתי 150 שקל ל012 והוט ביחד...ועכשיו שיניתי את האינטרנט שלי ל 1.5 מגה הורדה ותתכוננו ל512 קקבייט בהעלאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבינו 60 קקבייט לשנייה לשלוח למישהו משהו או באימיול.......וכל זה רק ב115 שקל(המחיר כולל את 012 ואת הוט ביחד) למשך שנה!!!.....הפעלתי את האימיול שמתי העלאה 60 קקבייט לשנייה ותאמינו או לא אבל תוך 10 שניות האימיול שלי מוריד בלי הפסקה מעל ל120 קקבייט לשניהה~~~~~!!!! ולמי שלא מאמין שיבקש ממני תמונה...אני מעלה לאנשים ב55 ואני מוריד מהאימיול מאנשים בלי הפסקה ב120 + עד 150

הדבר הזה חיה ולכולכם כדאי להצטרף בנוסף יש להם חבילה מגה וחצי להורדה ו256 קקבייט להעלאה נדמה לי ב80-90 שקל.....ו3 מגה ירידה ו512 העלאה ב150 שקל....

דרך אגב 512 קקבייט העלאה זה כרגע הכי מהיר בישראל ולפני המבצע הזה כאלו מהיריות עלו משהו כמו 150-200 דולר......אני מת כבר לנסות משחקי רשת(ET יעוף אצלי על פינגים אפסיים)..... :jump:

פורסם

נחמד, אבל להגדיר את זה כדבר הכי טוב שקרה לך בחיים אומר אחד מ-2 דברים:

א. שאתה לא חי הרבה זמן.

ב. שלא קרו לך הרבה דברים טובים בחיים שלך.

אני מהמר על א'.

פורסם

אני מהמר על שניהם. ואני מצטער לבשר לך, אבל אין שום קשר בין הפינגים שלך לרוחב הפס שלך.

אני לא מבין מה המטרה של הת'ראד הזה. עברת לחבילה יותר טובה ואתה מופתע שהיא יותר טובה? אתה חושב שאנשים לא יודעים שלעבור לחבילה של רוחב פס יותר גדול ייתן להם יותר מהירות?

פורסם

יש לי גם 0.5Mb upstream ואכן אי אפשר לא היה לשים לב לשיפור העצום באימיול , וזה רק ההתחלה

חבל רק שהינו צריכים לחכות כל כך הרבה זמן עד שזה התאפשר

פורסם

אתם רציניים השיפור כזה גדול??

sheepmaster ,

* כעבור שנה כמה תצטרך לשלם?

*האם יש התחייבות?

EvilST!ng

*האם אתה באותו מבצע?

*כמה אתה משלם לחודש? פנה אליי בפרטי בבקשה אם לא תוכל לפרט בפומבי את פרטי העסקה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים