פורסם 2006 במאי 1419 שנים יש לי מודם B FOCUS שמתפקד בתור ראוטר והוא מחובר לסויץ' בנוסף יש לי מדפסת HP שמחוברת לנתב מדפסות כזה או איך שלא קוראים לזה (גם של HP)שהוא גם כן מחובר לסויץ. על המכשיר HP הזה יש כפתור TEST שגורם למדפסת להדפיס 2 דפים עם נתונים כמו IP וכו'.השאלה היא איך אני מוצא את המדפסת מאחד המחשבים?אם השאלה יותר קשורה לפורום אחר, מצטער.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים בהגדרות שרת המדפסות מוגדר שם למדפסת. אם אתה לא יודע איפה לחפש, תרשום את הפקודה NET VIEW מהCOMMAND PROMPT וזה יראה לך את כל חיבורי הרשת המשותפים עם המחשב שלך (כולל המחשב שלך). שם תראה את שם המדפסת. אחרי זה, מחלון הRUN, תרשום את שם המדפסת עם קידומת \\ וזה אמור לחבר אותך אליה, ושם אתה יכול להגדיר אותה כמדפסת סטנדרטית בווינדוס.
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר זה מוצא לי רק את המחשב השני שמחובר לראוטר, ד"א למכשיר קוראים JETDIRECT 300x
פורסם 2006 במאי 1519 שנים [ltr]start->settings->printers and faxes.right click->add printer.-next -select local printer (don't auto detect)-next-create new port (tcp/ip)-nexta new window will apper-next-enter print server IP-nextfrom there on it should be clear enough[/ltr]
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר אני צריך להכניס:Priner name or ip adressוגם:Port nameמאיפה אני יודע אותם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.