פורסם 2006 במאי 1419 שנים [ltr]no. actually it can make it worst, if your router isn't good enough and you're stressing it with emule for example it can crush.[/ltr]
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר אז למה כל אחד שאני שואל אותו עם הוא עם ראוטר אז הוא אומר לי שהוא לא צריך פיירוול ויש כאלו שגם אומרים שהם גם בלי אנטי וירוס , כלומר מה עם בעזרת הראוטר אני מוריד פיירוול ואנטי וירוס אז יש יתרון לא ?!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אין שום קשר בין הפעולה של נתב (שהיא ניתוב מן הסתם) לפיירוול ובטח לא לאנטי ווירוס. אתה יכול באמצעות ניתוב אולי למנוע מעבר של מידע בפורטים מסויימים, אבל זה רק חלק קטן ממה שפיירוול עושה. לאנטי ווירוס בכלל אין קשר.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים [ltr]if you use NAT-PAT and have no port forwarding rules then you don't need a firewall since your computer is invisible to the world, but then all P2P programs will work slow and you won't be able to receive files in IM.[/ltr]
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר אוקי אני מאמין שהבנתי פחות או יותר . אם למישהו יש עוד מידע שהוא יכול להוסיף אז בשמחה הייתי רוצה ללמוד עוד קצת על אפשרויות הקיימות בהתקשרות עם נתב מול מודם ... תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.