פורסם 2006 במאי 1319 שנים WMP11 שוחרר אתמול לXP (לפחות זו הפעם הראשונה שאני ראיתי), הורדתי, ואני חייב להגיד שזה מוצר מדהים.קודם כל מיקרוסופט קלעו בול עם הלוק & פיל, מראה שחור עם הרבה ברק והשתקפויות. לכל אלבום יש את העטיפה שלו, ואם התוכנה לא מוצאת לבד אז אפשר להדביק בקלות.הסינכרון עם נגני הMP3 השתפר רבות, עכשיו יש גם אוטו פלייליסט וגם DRAG &DROP.האיכות סאונד ללא ספק השתפרה והיא משמועתית עדיפה על ווינאמפ וITUNES.קל מאד גם למצוא שיר/להקה שאתה רוצה ויש תמיכה מלאה בעברית.אני חייב להגיד שמי שמחפש ITUNES לנגן שהוא לא IPOD - בהחלט צריך לבדוק את WMP11.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר תאמת את הקידודים אני עושה בDBPOWERAMP, אז אין לי מושג.אני מניח שהדיפולט של הקידוד הוא לWMA, שהוא פורמט בכלל לא רע.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אני חייב לומר שמעולם לא אהבתי את הכלי הזה {משקל. ביצועים.איכות וכו} אני לעולם לא נטשתי את FOOBAR או Apollo {שהוא אצלי מספר אחת יש לנגן מקודד מהטובים ביותר שראיתי ופלאגים לPROTOOLS } אבל אחרי שניסיתי את WMP החדשה באמת אהבתי אותה אפילו מבחינת ביצועים {כמעט מגרדת את FOOBAR
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר כל נגן נורמאלי תומך בACC MP4A/MP4B.היחיד שאני מכיר הוא IPODSANDISK, CREATIVE, IRIVER, IAUDIO והנגנים הסיניים שולטים כמעט על כל שוק הנגנים שהוא לא IPOD והם לא תומכים בACC
פורסם 2006 במאי 1319 שנים לצערנו מורידים במקומות שאסור לרשום לרמוז עליהם פה .{וזה איזה זיוף או סתם בדיחה אמיתי לגמרי }
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מאיפה מורידים?לא מופיע לי שום עדכון כזהבגלל שזאת גרסה מודלפת , הגרסה המלאה יוצאת ב17 לחודש , מה שמסתובב ברשת (במקומות הרגילים ..) זאת כביכול הגרסה הסופית שהודלפה אבל אי אפשר לדעת בוודאותוזה לא זיוף ולא בדיחה , הגרסה הזאת עובדת מצויין . אבל עדיין עדיף לחכות כמה ימים ולהוריד את הגרסה החוקית המלאה והכשרה למהדרין ;D
פורסם 2006 במאי 1319 שנים בגדול למרות מה שרשמתי בדף הקודם זה אותה הגברת רק בשינוי אדרת חסרון ענק לכול "הפיראטים של העידן החדש" יש את החסימה המרגיזה של רשיון למוזיקה {למרות שכבר טיפלו בזה} LOL
פורסם 2006 במאי 1319 שנים סידרו את הדברים הבאים שאני אוהב מהווינאמפ?1. אפשרות שליטה בקפיצה לשיר הבא/קודם ודילוג בתוך השיר עצמו מהמקלדת? (חיצים פלוס ZXCVB בווינאמפ)2. אפשרות לראות מילות השיר שאתה יוצר במסך מלא (ב-WMP10 זה בפאנל קטן מצ'וקמק למטה)תנקס
פורסם 2006 במאי 1319 שנים בסה"כ נראה נחמד מאודאיך מוסיפים תמונות לאלבומים שהמערכת הדפוקה הזאת לא מכירה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.