עבור לתוכן

msn messnger נורמלי ללינוקס-יש חיה כזו?

Featured Replies

פורסם

ניסית GAIM 2?

• תגובות 38
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הוא נראה לי BETA, ואני לא נוהג להתקין בטות.וכמובן: האם יש בו ?RTL

פורסם

לא יודע להגיד לך אחי...

פורסם

אני יותר חושב שאתם בתור אנשים צריכים לעבור לדברים ששם יודעים איך זה עובד בשביל שיהיה אפשר לסדר את כל הדברים

MSN, ICQ וכ'ו לא יודעים איך הם עובדים, צריך להפעיל תכנות בשביל לראות לאן הוא מתחבר ואיך הוא שולח וכ'ו

למשל מה שגוגל הוציאו, משתמש בפורמט פתוח ככה ההתאמה שלו יכולה להיות מאקסימאלית לעומת שאר הדברים

--מוגש כחומר למחשבה--

בכל מקרה, ב gaim 2 לא שמתי לב לשום בעיה, תנסה ותראה

פורסם
  • מחבר

הייתי מנסה את GAIM 2, אך כרגע אין לי לינוקס בהישג יד. אני יודה לכם מאוד אם מישהו ינסה אותו ויגיד לי אם יש שם תמיכה ב-RTL.

אולי אני טועה, אבל לדעתי זה ממש לא אמור להיות קשה לגלות איך הפרוטוקולים האלו עובדים, גם אם הם אינם פתוחים. זה לא כמו המקרה של WORD שצריך לעשות שם הנדסה לאחור. זה פשוט לבדוק איזה מידע נשלך מקליינט אחד לקליינט אחר, ולבדוק איזה פעולה בוצעה על מנת שהמידע הזה ישלח. ואני בטוח שאם הצליחו לעשות את זה ל-WORD, אז על MSN ממש אין מה לדבר, וזה לא יהיה קשה לממש את רוב הפונקציות שהוא תומך בהם.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני ינסה אותו כשיהיה לי לינוקס. אפשר לדעת היכן מצאת אותו? גוגל לא עזר לי בזה הרבה..

אולי אתה מכיר גם פלאג אין ששולח NUDGES?

פורסם

whatsup.co.il

פורסם

רק תפסיקו להגיד ש-msn messenger ו-icq from aol טובים, זה עושה לי בחילה. ב-windows הייתי משתמש ב-miranda. עכשיו בלינוקס יש לי SIM ו-kopete

f*** aol and ms

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים