עבור לתוכן

msn messnger נורמלי ללינוקס-יש חיה כזו?

Featured Replies

פורסם

בלי קשר ל-patch, תנסה גם את SIM

http://sim-im.org/wiki/Main_Page

אחלה של תוכנה (multiprotocol, כך שיש גם icq, msn והרבה אחרים)

• תגובות 38
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש בו RTL?

פורסם

אני לא רוצה להגיד סתם, כי אני כותב באנגלית ב-sim, כך שכדאי שתנסה בעצמך. מה שכן, התוכנה מאוד נחמדה לשימוש ולא נראית זוועה כמו gaim

פורסם
  • מחבר

כרגע לא ממש אכפת לי המראה שלה, אלא האפשרויות שיש בה. ונראה לי שיש איזה סקינים או משהו כזה ל-GAIM.

פורסם

אין סקינים :\

אבל העיצוב ב2 יותר נחמד

פורסם

בתור משתמש חדש בלינוקס, דווקא די התלהבתי מה-GAIM, הוא יותר נחמד מה-MSN Messenger המקורי.

פורסם
  • מחבר

גם אני משתמש חדש בלינוקס, ולא הבנתי מה כלכך טוב בו יותר מהמקורי.. במיוחד שאין RTL..

פורסם

זה מה שיש, תסתדרו

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שבגדול בגללו החלטתי ש-XP מתאים לי יותר.

אולי אני ינסה שוב להתקין לינוקס לאחר כמה חודשים בתקווה שעד אז תהיה גירסא יותר טובה ל-MSN.

פורסם

אתם קטנוניים, במקום להסתכל על חצי הכוס המלאה, אתם מסתכלים על הריקה

זה כבר בעיה שלכם, תהנו

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת מהי חצי הכוס המלאה? כשאיני מסוגל לדבר באופן נורמלי ב-MSN, מה מלא פה בכוס?

MSN messenger+msn patch+msn plus=תוכנת IM הטובה ביותר. אי אפשר למצוא משהו שמתקרב לזה אפילו בלינוקס..

MSN זה לא סתם תוכנה כמו נגיד מעבד תמלילים שלא אכפת לי אם זה יהיה נוח או לא, כי אני ממילא מפעיל אותו פעם בחצי שנה..

MSN זה תוכנה שעובדת 24 שעות ביממה, כל הזמן. אי אפשר להתעלם מדרישה כזו.

פורסם

אני די בטוח שאפשר להתקין MSN דרך 'יין'.

תחפש בוויקי שלהם איך:

http://wiki.winehq.org/

פורסם

אתה לא חייב לעבור באופן טוטאלי ללינוקס, תשתמש במקביל בווידנוס XP.

ולגבי התוספות שהתקנת, כשאני התקנתי פעם אחרונה את msn plus גיליתי שהיא מתקינה הרבה קבצי ריגול(SPY), אז שים לב לזה.

פורסם

חצי הכוס המלאה? תוכנה נטולת כל שבריר של פרסומת, שוקלת קצת, קלה מאד, מהירה

וןגם אצלי זה עובד 24\7 ובכלל לא שמתי לב שיש בעיה כזו של RTL

פורסם
  • מחבר

א.חיפשתי את MSN ב-WINE, אבל הוא אינו מופיע שם.

ב.לדבר ב-MSN זה פעולה טריויאלית שאני מבצע תמיד במקביל לכל דבר שאני עושה(חוץ ממשחקים). ולכן המעבר ללינוקס בלעדיו הוא לא מעבר..

ג.לא יודע איך לא שמתם לב לבעיה הזו..זה ההבדל הראשון שרואים. אולי פשוט אתה לא מדבר בעברית שם.

ד.בקשר לפרסומות ושאר הדברים שאני לא צריך, אז יש פאצ'ים מאוד טובים ל-MSN שהופכים אותה לבדיוק מה שאתה צריך.

בקשר ל-MSN PLUS, והSPY שיש שם, הוא שואל אותך בהתקנה אם אתה מעוניין להתקינו. אם תגיד לא אז לא יהיה שום תוכנת ריגול בו.

כל אלה מוסיפים הרבה מעל לאפשרויות הרגילות שלו, ואני בטוח שבמקום שכל קבוצת מתכנתי לינוקס יפתחו MSN משלהם, הם צריכים להתאחד ולבנות פרויקט MSN אחד גדול ורשמי, שמכיל הרבה יותר דברים מכל מה ש-GAIM מסוגל להציע לי. זה לדעתי אחת הבעיות הגדולות של לינוקס והיא ריבוי ההפצות. במקום שהרבה מתכנתים יבנו תוכנה אחת טובה, אז הם מתחלקים ובונים תוכנה אחת להפצה אחת, ותוכנה אחרת להפצה אחרת, ובסוף הכל בקושי עובד ומלא בפגמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים