עבור לתוכן

msn messnger נורמלי ללינוקס-יש חיה כזו?

Featured Replies

פורסם

האם יש MSN נורמלי ללינוקס שמדמה כמה שאפשר את ה-MSN האמיתי? כלומר שתהיה שם תמיכה במלאה בכתיבה מימין לשמאל, אפשרויות של שליחת קבצים, נדנודים, תמונות אישיות, וכו'...

בגדול אלא הם הדרישות-אבל כמה שלא חיפשתי, לא מצאתי שום דבר שמתקרב לזה אפילו..

האם אין אף MSN נורמלי ללינוקס?(לא משנה עבור איזו הפצה)

• תגובות 38
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזו הפצה אתה משתמש?

ברוב ההפצות מגיעה תוכנה בדיוק בשביל זה

פורסם
  • מחבר

התוכנה שמגיעה בתוך ההפצה לא עונה על אפילו אחת מהדרישות האלה בדרך כלל..

היה לי את אובונטו שהיה בתוכו את GAIM... אבל הוא לא תומך בכלום. ניסיתי גם אחרות כמו AMSN, ועוד כמה.. אבל היחידה שהייתי טיפה קרובה הייתי KOPETE..

היא היחידה שיש לה תמיכה מלאה בימין לשמאל. אבל היא לא יכלה להעביר קבצים כראוי, הנדנודים שם לא נדנדו, והתמונות בו היו קטנות. הממשק היה לא ממש נוח וכל הודעה לוקח לה חצי שעה לשלוח(זה הגזמה כמובן-אבל זה די איטי)..

אחרי זה נמאס לי ומחקתי את אובונטו.

לא אכפת לי איזו הפצה זו תהיה, רק שיהיה שם MSN נורמלי..

פורסם

אם אתה ממש רוצה msn

אז רק דרך "וויני"

לא ניסיתי את הנ"ל אבל זה אמור לעבוד

פורסם

Officially Microsoft did not create a Linux version of MSN Messenger. However there is a so called clone of MSN Messenger for the Linux platform, AMSN Messenger. Check it out at: http://amsn.sourceforge.net

אולי זה יעזור

פורסם

הוא כבר ניסה את זה :-\

פורסם

lazy אם אני מבין אותו נכון

הוא ניסה גירסה רישמית וזה לא עבד

הלינק שנתתי מדבר על גירסה לא רשמית כזו שמתאימה ללינוקס

לא?

פורסם
  • מחבר

אני ניסיתי אותו, אבל נראה לי גרסה ישנה יותר, ובה לא הייתה תמיכה בימין לשמאל. לא יודע אם תיקנו את זה בזאת..

אני ינסה אותו בהזדמנות, תודה.

פורסם

אין שום בעיה עם gaim אשמח אם תספר לי על אחת

פורסם
  • מחבר

אחת? אני יכול להביא לך 10..

אבל מה שהכי חשוב-RTL..היא לא כובת מימין לשמאל. כלומר-היא כותבת, אבל היא שולחת את זה משמאל לימין..

פורסם

וזה כ"כ חשוב?

פורסם
  • מחבר

בוודאי שזה חשוב, כי ברגע שאתה רושם איזה מספר או אות באנגלית, כל השורה מיד מתעוותת, והמשפט הופך לבלתי קריא.

RTL הוא התנאי הראשון שאני מחפש בתוכנת IM טובה. ועד כמה שזה מוזר, MICROSOFT דואגת לספק תמיכה של RTL עבור אחוז קטן יחסית של משתמשים,מה שלא ממש מתאים לאינטרסים כלכליים, אבל מתכנתי לינוקס, שאמורים להיות יותר קרובים לעם ולעזור לו, לא דואגים לתמיכה מסוג זה.

פורסם

כבר כתבו לזה פאצ' תחפש ב whatsup

ואני ועוד מישהו שאני מכיר עובדים על פאצ' שיתקן את כל העברית, הבעיה עם ה ICQ וגם את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים