עבור לתוכן

דרושה עזרה בהולה בהפעלת win xp

Featured Replies

פורסם

היי

אחרי הרבה זמן שלא טרחתי לעדכן את הwin שלי (וכניראה בצדק) החלטתי אתמול להפטר מהבועה המטרידה הזאת ואישרתי לwin שלי (ד"א XP home SP2) להוריד את העדכונים שהוא רוצה...

אחרי זה כמובן ריסט ואז המחשב עולה מגיע למסך התחברות, אני לוחץ על המשתמש שלי, מקיש סיסמא והוא נכנס (לוג און) ומיד יוצא החוצה (לוג אוף). אני לא מצליח להפעיל טסק-מנג'ר, זה קורה גם בסייף-מוד, גם עם אדמין בכל מצב שבדקתי.

יש איזה עדכון דפוק של מייקרוסופט שעושה את זה?

יש דרך לתקן את זה?

מישהו נתקל בזה בעבר?

כרגע אין לי מחשב בגלל זה...

אודה לכם על העזרה כאן או בomrivm@gmail.com

עמרי

פורסם

יש לך WINDOWS חוקי?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

נסה לפרמט ::)

פורסם

safe mode תנסה למחוק את המשתמשים ולעלות כאדמין ללא סיסמא

+

יש אופציה באותו התפריט של ה safe mode להעלות את הווינדוס במצב האחרון הטוב....משהו כזה

בדרך כלל זה עובד

וזה לא משנה אם יש לך חוקי או לא במקרה הנ"ל כי לפני נעילה במקרה של לא חוקי אתה תקבל הודעה וגם אחרי הנעילה אתה תקבל הודעה.(ככה שמעתי...)

פורסם
  • מחבר

עשיתי כבר את כל זה וזה לא עובד... :(

פורסם
  • מחבר
2. Log on to your computer with an administrator account or with an account that has administrator credentials.

אני לא יכול לעשות את זה... זאת בדיוק הבעייה שלי...

פורסם

התקלה שאתה מתאר קרתה לי שהתקנתי SP2 על המחשב שלי.

מה שאני עשיתי כדי לפתור את הבעייה היא לעשות Repair למערכת ההפעלה.

עליתי מהדיסק של Windows ובמסך שצריך לבחור אם להתקין מחדש או לעשות Repair בחרתי בלהתקין

(חשוב שהדיסק שאתה עולה ממנו יהיה זהה למערכת ההפעלה שיש לך. אם מותקן לך XP Home Edition אז תעלה עם דיסק של Home Edition ולא של XP Pro)

אח"כ קיבלתי את הסכם הרישיון ובסוף בסוף האשף של ההתקנה זיהה את מערכת ההפעלה שיש לי על המשחב ושאל אותי אם אני רוצה לעשות Repair או להתקיו מחדש. בחרתי לעשות Repair.

המסכים שהופיעו לי אח"כ דומים למסכים של התקנה מחדש - אל תיבהל זו לא התקנה מחדש. כל התוכנות, המשחקים והמידע שיש לך על המחשב ישמר וימשיך לעבוד.

יכול להיות שאחרי ה Repair תצטרך להתקין מחדש דרייברים ל Chipset ולכרטיס מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים