פורסם 2006 במאי 1319 שנים תגידו יש הבדל בין גירסת ה SPECIAL EDITION של SANANDREAS לבין הגירסה הרגילה?ואיפו יש את הגירסה הזאת בארץ ?תודה לכולכם ;D
פורסם 2006 במאי 1319 שנים כמו זה שמעלי אמר תחכה.היום יום שבת הרוב נחים .בקיצור תחכהנראה לי שבספיישל אדישן יש אולי מאחורי הקלעים אבל אף אחד לא ממש דיבר על זה. בקיצור אין ממש הבדל וכרגע אין אפשרות להשיגה בארץ.תחפש ב EBAY או AMAZON
פורסם 2006 במאי 1319 שנים דווקא*זה יוצא לps2 כי לדעתי,הגירסה שיש למחשב זה כבר se ומה שהיה עד עכשיו לps2 זה גירסה ישנה יותר.אני לא בטוח במה שאמרתי ,זה רק מה שאני חושב.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים im not sure but i think that in the special edition it comes with a book that tells alot about the game, amap of SA state, and a poster of tenpenyunlike the regular version that you can buy in israel (just a box and the cd)thats it i thinkbtw: i know it coz i took the game from a friend and he bought it in USA
פורסם 2006 במאי 1319 שנים i meant the PC version... it came in a book and the CD was inside, very nice oneand i dont think there are differences in the game
פורסם 2006 במאי 1319 שנים ארטיום למה אתה כותב באנגלית :s05:ואין SE למחשב בגלל שהSE ל PS2 הוא מין עדכון. לא הכוונה לעלילה וכו אלה יותר לכיוון טכני(באגים וכאלה).PATCH כזה ועוד תוספות
פורסם 2006 במאי 1319 שנים i already said why i type english: formated PC and i dont have mood to install hebrew... עריכה: הנה רק כי ביקשתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.