פורסם 2006 במאי 1219 שנים ניסיתי להתקין ווינדווס וזה נתקע לי באמצע ועכשיו זה לא נותן לי להמשיך את ההתקנה מישהו יכול בקשה להסביר לי איך אני יכול לפרמט את המחשב??אין לי גישה לווינדווס הוא לא יכול לעלות כי הוא לא הותקן לגמרי
פורסם 2006 במאי 1219 שנים פשוט תעשה בוט מהדיסק של הווינדוז (בהנחה שזה XP) ותוכל למחוק שם תמחיצה ולפרמט מחדש את הכונן.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר זה לא פשוט...אם אתה יכול תגיד לי בדיוק מה לעשות כי אין לי מושג בדברים האלה
פורסם 2006 במאי 1219 שנים בשלב שהוא שואל אותך איפה להתקין את הווינדוז, לך למחיצה שאתה רוצה לפרמט ותחץ אם אני לא טועה D (יהיה רשום לך TO DELETE THIS PART....) אח"F תצטרך לאשר כמה פעמים. אח"כ תיצור מחיצה חדשה (לך לאותו מקום רק הפעם תלחץ C)ותבחר להתקין את הווינדוז במחיצה החדשה שיצרת.רצוי לקחת את האיחוי הארוך (אלא אם אין לך זמן), זה לא כזה משנה, זה סתם כבר עושה בדיקה שיגרתית שצריך לעשות מדי פעם.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר תראה....אני מכניס את הדיסק של xp ובאיזשהו שלב המחשב אומר ליpress any key to boot from cd אני לוחץ וזה לא ממשיך.....זה לא נתקע או משהו כזה זה פשוט לא ממשיך
פורסם 2006 במאי 1319 שנים גם לי זה קרה!!!! אתה צריך לשנות בביוס דבר מסוים ואז הוא קורא את הדיסק אתה לוחץ ENTER וזה מביא לך אופציות אתה בוחר לפרמט (למחוק) ואז זה תקין לך בסדר זה לא הדיסק גם לי זה קורה
פורסם 2006 במאי 1319 שנים איך אני אסביר לך :-[יש כמה דרים שהביוס קורא קודם מהדיקט אז מההרד דיסק וכ'ו...אז אתה צריך לשנות שם שקודם המחשב יקרא מהCDאז אתה מפעיל מהתחלה יהיה כתוב לך ללחוץ מקש לא משנה איזה ואז יש לך את ה OPTIONS רגע זה מתקע לך באמצע ההתקנה? 8)
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר אין זה לא משנה מה אני עושה כלום לא עובד...אולי מישהו יכול לתת לי דרך פשוטה שאפשר איתה פשוט למחוק את כל מה שיש על ההארד דיסק??
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר זה לא ממש שהיא נתקעת פשוט בפעם הראשונה זה נתקע ועכשיו זה כל פעם המחשב מנסה להמשיך את ההתקנה ומה שאני רוצה זה למחוק אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.