פורסם 2002 בספטמבר 2622 שנים הדרברים נשמעו מבטיחים אבל במהלך ההתקנה הכל נהרס וחסרים למערכת ההפעלה (XP PRO) הרבה קבצים וההתקן מפסיק לפעול לחלוטין.משהו נתקל בזה?
פורסם 2002 בספטמבר 2622 שנים מחבר ברור בכדי לחזור לפעולה תקינה של הכרטיס הייתי צריך להעיף את זה לכל הרוחות והתקין את ה 4.1ואז את העדכון שיש למיקרוסופט .לא ברור לי מה אתה ממליץ
פורסם 2002 בספטמבר 2722 שנים גם לי זה קרה לא יודע למה...לא מובן לי הוא פשוט לא מוכן להתקין אותם ....אני מסנה להסיר הכל ואז להתקין והוא לא מתקין לי אותם
פורסם 2002 בספטמבר 2822 שנים מחבר לפי מיטב ידיעתי יש ליותר משלושה אנשים בפורום הזה את הכרטיס הזה ומפתיע אותי שרק לנו יש את הבעיה , ועוד יותר מפתיע שאין לה פתרון.
פורסם 2002 בספטמבר 2822 שנים טוב אני התקנתי את הדרייברים החדשים ולי לא הייתה בעיה . תנסו להוריד לפני ההתקנה את כבל הרשת או כל מודם רשת שיש לכם תבטלו אותו . צריך להוריד בכלל כל דרייור ולהתקין רק את ה - 5.1 לבד . לפחות כך היה רשום ב - installation מעניין שלא קראתם לפני ההתקנה מה רשום שם .
פורסם 2002 בספטמבר 2922 שנים מחבר אני קראתי ונתקתי את הכבל רשת וזה לא עזר , מה שכן פתר את הבעיה הוא ניתוק פיזי של הכרטיס רשת מהמחשב !אז לסיכום כרגע הכל עובד ותקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.