פורסם 2006 במאי 1219 שנים אני חושב שאפשר לחבר בין שני מחשבים (דרך כרטיסי הרשת) עם כבל לSWITCH ואז לחבר אותו למודם ויוצא שזה כאילו ראוטר. אפשר לעשות דבר כזה? ואיך?? תודה
פורסם 2006 במאי 1219 שנים האם אפשר לעשות את זה, כן.האם זה יעבוד, לא.יש סיבה שקוראים לסוויטש סוויטש ולראוטר ראוטר.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים סוויץ' ממלא תפקיד מסוים - מחבר מכשירים רבים ביחד לרשת. (על רגל אחת...) נתב - מחבר בין 2 רשתות, מבצע NAT . מה שתיארת אמנם דומה למבנה פיסי של רשת כזאת שעובדת עם נתב, אבל המודם לא ממלא את תפקיד הנתב במקרה הזה.אם ניתן להפוך את המודן שלך לנתב (מה הדגם?) אז הקונפיגורציה הזאת תוכל לעבוד - כי אז יההי באמת נתב שמחובר לסוויץ'.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים זה לא יעבוד כי הסוויץ לא יכול לחייג לאינטרנט אלא לקבל רק לקבל כתובת. לצורך העניין זה יעבוד אם יש לך חיבור ללא חייגן בלבד.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר איזה חיבורים צריך שיהיו למודם בשביל שיתקיים ראוטר? LAN??...ועוד שאלה, האם בראוטר נאגר כל המידע שמועבר באנטרנט ואפשר לפרמט את הראוטר עצמו??תודה
פורסם 2006 במאי 1819 שנים אי אפשר "לפרמט" את הראוטר, אמנם כן יש לו מערכת הפעלה משלו. השינוי שניתן לבצע בנתבים הביתיים למשל הוא לעדכן את הקושחה. בנתבים אחרים אפשר לעשות יותר.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר אני רוצה לדעת אם לראוטר יש איפשהו זיכרון ששומר את כל הארכיונים..כלומר זיכרון של היסטורית דפי אנטרנט (זה ממוקם בראוטר או רק במחשב?)אני חוזר על השאלה שלי..איזה חיבורים צריך שיהיו למודם בשביל שיתקיים ראוטר? LAN??...
פורסם 2006 במאי 1919 שנים ראוטר זה לא רק עניין של חיבורים. מן הסתם הוא צריך LAN אבל יצאית LAN למודם ממש לא הופכת אותו לראוטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.