פורסם 2006 במאי 1119 שנים למה כ"כ קשה להשיג מנורת לד?! רציתי היום לקנות זוג מנורות לד כחולות למארז שלי חיפשתי בחמש חנויות בחולון ואיןןןןןןןןןןןןן איפה אתם קונים?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים בכל חנות אלקטרוניקה יש לדים שעולים ממש גרושים, נוסף לכך אפשר לפרק מפה ושם לדים... יש לי כבר אוסף מזה. אם לא תמצא תוכל להזמין דרך כאן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_375&products_id=5154
פורסם 2006 במאי 1119 שנים 8 שקל לד .. ומשלוח 48 שקל ... יותר פשוט לחפש חנות אלקטרוניקה ... לד כחול חזק עולה בסביבות 5 שקל גג .... ! אם לא תמצא בחולון באזור התחנה המרכזית החדשה בת"א יש כמה חנויות אלקטרוניקה ....
פורסם 2006 במאי 1319 שנים יש כאלה שמוכרים פה מהפורום... שעשו הזמנה מחו"ל...אם יהיה בקרוב מפגש או שהם גרים קרוב אליך תוכל לתאם איתם..
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אם אתה מזמין הרבה אז שווה לך להזמין מחול יש אתר שנקרא לדיוס ומשם אתה מזמין לדים יש להם כמעט את כול הלדים שיכול להיות מה שכן אני לא זוכר את הכתובת שלהם בדיוק ובקשר למחירים זה רק לבדוק ישירות באתר. בהצלחה גבר!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים יש את המציתית של ZIGGIT , שיש בהם בנוסף למצית, גם פנס פיצי מאחורה, יש בכל קיוסק, אני תמיד מפרק מהם את הלדים, חזקים מאוד. (נראה לי שיש בהם רק לדים כחולים, אבל זה מספיק טוב בשבילי...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.