עבור לתוכן

OMFG סרטון גיימפלי של Red steel

Featured Replies

פורסם

אני גם אוהב מאוד הארד קור :P בשביל זה יש לי את המחשב, אין לי סכומי עתק לשלם לX360 (ולכן עשיתי קניה חד פעמית רצינית - המחשב)

בעתיד, כשאני אהיה קצת גדול יותר עם עבודה מסודרת (לא שיש לי עכשיו) אולי אני אשקול לקנות X360, בינתיים אני יכול לחסןך לWII, היא לא צריכה להיות יקרה.

אני מקווה שהמשחקים שלה גם לא יהיו יקרים.

• תגובות 71
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יהיו מישחקי ארדקור אבל אני לא מצפה שהWII תיהיה הקונסולה לשחקנים שאוהבים מישחקי מולטיפליר בסיגנון בטלפילד

הלו וכו

התמיכה ברשת תיהיה בסיסית גם ככה

ומי שמחפש את ההלוים והבטלפילדים עדיף או שיקנה מחשב חזק או 360 ויחבר לו מקלדת ועכבר USB

הWII כניראה יהיה דומה לנינטנדו DS מבחינת סיגנונות המישחקים

ואם הוא ימכר טוב מין הסתם יהיו מספיק חברות צד שלישי שיפתחו מישחקי ארד קור גם לWII

פורסם

יהיו משחקי הארד קור בודדים

כמו שלקיוב היה את RE4 וזהו פחות או יותר

אבל הארד קור הוא ממש לא הכוונה של נינטדנו ורואים את זה לאוכך כל הדרך, החל בשלט, דרך שירות האונליין ועוד לכוח הגרפי של הקונסולה וזה בסדר גמור

פורסם

למה אתה מתכוונים שאתם אומרים הארד קור

פורסם

אני חשבתי שהוא דיבר על מישחקי מולטיפליר ארד קור

אבל בכללי מישחקי ארד קור נחשבים למישחקים לגימרים כבדים

לדוגמה פעם סטריט פייטר נחשב למישחק ארד קור והרבה גימרים רצו לישלוט בכל הקומבוים שלו

לחלק מהמישחקים האלה גם יש ניקוד וכו

בקיצור מאריו לא ארד קור והלו כן אבל אני מעדיף את מאריו בכל מיקרה

פורסם

למה אתה מתכוונים שאתם אומרים הארד קור

משחקי FPS כגון, halo 2, counter strike, battlefield 2 וכדומה.

פורסם

אבל בכללי מישחקי ארד קור נחשבים למישחקים לגימרים כבדים

לדוגמה פעם סטריט פייטר נחשב למישחק ארד קור והרבה גימרים רצו לישלוט בכל הקומבוים שלו

אחחחח, הימים הטובים. :cool2:

פורסם

יש היום איזה אתר או שניים שאני לא זוכר את הכתובות שלהם אבל אני זוכר שיש להם קבצי ווידאו של איך השחקנים הכי טובים שלהם מפציצים בקומבויים שלא נגמרים

השחקן השני פשוט לא יכול לרדת מהאוויר הראשון ממשיך להפציץ אותו עד זה מגיע כבר ליותר מ100 hits

פורסם

רק 100 HITS :lol: :lol:

:lol:

:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

פורסם

כמהז ה יוצא בדולרים?

פורסם

לגבי ההודעה הראשונה - השליטה נראית מעולה, אבל זה לא משהו חדיש והקטע עם החרב נראה מבויים לגמרי.

גרפיקה לא משהו.

לא כזאת שיכולה להתחרות בזאת של ה360 או הPS3!

פורסם

הבעיה בזה שרד סטיל הוא המשחק ה"הארד קור" היחידי שיש להם בנתיים

יש מטרויד 3, שאף פעם לא עמד בשורה אחת עם הFPS הגדולים באמת

וזלדה, שהשימוש שלו בשלט הוא מועט (אך עשוי היטב)

אני חושש שהויי תתיקע עם עודף משחקי מסיבה ומעט משחקים אמיתיים

בגלל זה מחיר שישלים 360 למחיר של פס3 אחד יהיה אדיר, זה יאפשר לאנשים כמוני שחייבים את ההארד קור (גירס אוף וור, היילו 3) לחוות גם את המשחקים המיוחדים של נינטנדו

מטרויד לא עומד בשורה אחת עם הFPS הגדולים באמת? WTF? מטרויד פריים משחק גאוני, אבל ממש גאוני.

הוא גם כיפי בטירוף בתור FPS וגם יש בו פאזלים נפלאים, הוא פשוט משחק מדהים, הרבה יותר טוב מCounter Strikeים למיניהם :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים