פורסם 2006 במאי 1219 שנים אני גם אוהב מאוד הארד קור בשביל זה יש לי את המחשב, אין לי סכומי עתק לשלם לX360 (ולכן עשיתי קניה חד פעמית רצינית - המחשב) בעתיד, כשאני אהיה קצת גדול יותר עם עבודה מסודרת (לא שיש לי עכשיו) אולי אני אשקול לקנות X360, בינתיים אני יכול לחסןך לWII, היא לא צריכה להיות יקרה. אני מקווה שהמשחקים שלה גם לא יהיו יקרים.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים יהיו מישחקי ארדקור אבל אני לא מצפה שהWII תיהיה הקונסולה לשחקנים שאוהבים מישחקי מולטיפליר בסיגנון בטלפילד הלו וכו התמיכה ברשת תיהיה בסיסית גם ככה ומי שמחפש את ההלוים והבטלפילדים עדיף או שיקנה מחשב חזק או 360 ויחבר לו מקלדת ועכבר USB הWII כניראה יהיה דומה לנינטנדו DS מבחינת סיגנונות המישחקים ואם הוא ימכר טוב מין הסתם יהיו מספיק חברות צד שלישי שיפתחו מישחקי ארד קור גם לWII
פורסם 2006 במאי 1219 שנים יהיו משחקי הארד קור בודדיםכמו שלקיוב היה את RE4 וזהו פחות או יותראבל הארד קור הוא ממש לא הכוונה של נינטדנו ורואים את זה לאוכך כל הדרך, החל בשלט, דרך שירות האונליין ועוד לכוח הגרפי של הקונסולה וזה בסדר גמור
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אני חשבתי שהוא דיבר על מישחקי מולטיפליר ארד קור אבל בכללי מישחקי ארד קור נחשבים למישחקים לגימרים כבדים לדוגמה פעם סטריט פייטר נחשב למישחק ארד קור והרבה גימרים רצו לישלוט בכל הקומבוים שלו לחלק מהמישחקים האלה גם יש ניקוד וכו בקיצור מאריו לא ארד קור והלו כן אבל אני מעדיף את מאריו בכל מיקרה
פורסם 2006 במאי 1319 שנים למה אתה מתכוונים שאתם אומרים הארד קורמשחקי FPS כגון, halo 2, counter strike, battlefield 2 וכדומה.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אבל בכללי מישחקי ארד קור נחשבים למישחקים לגימרים כבדים לדוגמה פעם סטריט פייטר נחשב למישחק ארד קור והרבה גימרים רצו לישלוט בכל הקומבוים שלו אחחחח, הימים הטובים.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים יש היום איזה אתר או שניים שאני לא זוכר את הכתובות שלהם אבל אני זוכר שיש להם קבצי ווידאו של איך השחקנים הכי טובים שלהם מפציצים בקומבויים שלא נגמריםהשחקן השני פשוט לא יכול לרדת מהאוויר הראשון ממשיך להפציץ אותו עד זה מגיע כבר ליותר מ100 hits
פורסם 2006 במאי 1419 שנים לגבי ההודעה הראשונה - השליטה נראית מעולה, אבל זה לא משהו חדיש והקטע עם החרב נראה מבויים לגמרי.גרפיקה לא משהו.לא כזאת שיכולה להתחרות בזאת של ה360 או הPS3!
פורסם 2006 במאי 1419 שנים הבעיה בזה שרד סטיל הוא המשחק ה"הארד קור" היחידי שיש להם בנתיים יש מטרויד 3, שאף פעם לא עמד בשורה אחת עם הFPS הגדולים באמת וזלדה, שהשימוש שלו בשלט הוא מועט (אך עשוי היטב) אני חושש שהויי תתיקע עם עודף משחקי מסיבה ומעט משחקים אמיתיים בגלל זה מחיר שישלים 360 למחיר של פס3 אחד יהיה אדיר, זה יאפשר לאנשים כמוני שחייבים את ההארד קור (גירס אוף וור, היילו 3) לחוות גם את המשחקים המיוחדים של נינטנדו מטרויד לא עומד בשורה אחת עם הFPS הגדולים באמת? WTF? מטרויד פריים משחק גאוני, אבל ממש גאוני. הוא גם כיפי בטירוף בתור FPS וגם יש בו פאזלים נפלאים, הוא פשוט משחק מדהים, הרבה יותר טוב מCounter Strikeים למיניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.