עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כמה קיבלתם בפסיכומטרי?

Featured Replies

פורסם

בשביל 800 כן צריך לא לטעות בכלל, לא?

אני קיבלתי 698. אני מרוצה מהתחשב שעשיתי את זה בתקופה לחוצה במיוחד בצבא. הייתי מגיע לשיעורים ונרדם שם........

בכל מקרה- למדתי רק כמותי.

באנגלית קיבלתי 150- וכפי שאמרו, זה לא ממש עוזר. זה חמישית למי שלא יודע.

אבל הממוצע שלי הוא 93, אז אני דיי תקוע. :(

• תגובות 148
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל 800 כן צריך לא לטעות בכלל, לא?

אני קיבלתי 698. אני מרוצה מהתחשב שעשיתי את זה בתקופה לחוצה במיוחד בצבא. הייתי מגיע לשיעורים ונרדם שם........

בכל מקרה- למדתי רק כמותי.

באנגלית קיבלתי 150- וכפי שאמרו, זה לא ממש עוזר. זה חמישית למי שלא יודע.

אבל הממוצע שלי הוא 93, אז אני דיי תקוע. :(

פורסם

אתה יכול לטעות... הציון הוא יחסי לכול אלה שעושים איתך את הבחינה ועוד איזה 3 בחינות אחורה...

פורסם

את זה אני יודע.

פשוט חשבתי בשביל 800 צריך לא לטעות....

לא משנה.

פורסם

מתי שאני יעשה פסיכומטרי מה אחוזי ההצלחה שלי לקבל 800?

פורסם

תלוי במידת ההשקעה + רצינות + כמה שאתה חכם :\ או אינטלגנט נראה לי יותר מתאים.

פורסם

היחסיות המוחלטת של הבחינה הפסיכומטרית היא אגדה.

המרכז מנסה כל מועד בצורה פרו אקטיבית ליצור בחינה שבה הנבחנים יקבלו ציונים שיתפלגו בצורה נורמאלית.

הוכחה לכך היא שאם תכניס לנוסחא מסוימת (שאין לי אותה אבל יש דפים באינטרנט שמשתמשים בה, באתר של אונ' חיפה למשל) את הציונים של החלק הכמותי, המילולי, והאנגלית תוכל תמיד לקבל ציון פסיכומטרי מדויק.

פורסם

Dark Respect, לפי מה שהבנתי, המרכז הארצי "מנרמל" את התוצאות כדי לקבל התפלגות נורמלית וכדי לשמור על ממוצע מסוים. אבל הבחינה היא עדיין יחסית - מי שיפתור יותר שאלות נכונות יקבל ציון יותר גבוה...

לגבי טעויות - לא צריך לענות על כל השאלות נכון כדי לקבל 800. הרעיון הוא ש-800 הולך למי שעשה את המבחן "הכי טוב" (ומתחשבים גם בכמה מועדים אחורה, אם אני זוכר נכון).

אישית, אני קיבלתי 150 ב-3 הפרקים השונים, והציון הזה הוא מוחלט ולא יחסי - זתומרת עניתי על כל השאלות נכון :-X

פורסם

אני מאמין שבכל מועד יש אנשים שעונים נכון על כל השאלות

כך שלמרות שזה יחסי, בשביל 800 אתה צריך שהכל יהיה נכון

פורסם

זה יחסי בתוך קבוצות ייחוס. בשביל לקבל 800 צריך לענות על הכל נכון ולא שום דבר אחר.

Anatoli.

פורסם

הרעיון הוא שמי שעושה תמבחן הכי טוב יקבל 800, ואם במועד מסוים לא הגיע מישהו תותח מספיק אז לא מגיע לאף אחד.

תאר לעצמך מועד שבו לא יגיעו הרבה אנשים, והאנשים שיגיעו יהיו וואחשים. במקרה כזה היו מחלקים ציונים מהשמיים לאנשים שלא מגיע להם...

לכן הציונים הם יחסיים בצורה מבוקרת.

https://marvel.haifa.ac.il/pls/Students/lesson_mark.mark?p_KOD_DIPLOMA=999&P_year_teud=2006&p_STUDENT_ID=8453&p_reg_year=2006&p_act.x=28&p_act.y=15

תכניס בלינק הזה את ציוני העברית, אנגלית, וכמותי של כל אחד ותקבל את הציון הפסיכומטרי שלו במדיוק. (בחירת השנה זה רק כדי לבדוק אם הציון בתוקף. גם אם "תשחק" עם השנים תקבל אותם ציונים)

פורסם

היו היה..

פורסם

Dark Respect, לפי מה שהבנתי, המרכז הארצי "מנרמל" את התוצאות כדי לקבל התפלגות נורמלית וכדי לשמור על ממוצע מסוים. אבל הבחינה היא עדיין יחסית - מי שיפתור יותר שאלות נכונות יקבל ציון יותר גבוה...

לגבי טעויות - לא צריך לענות על כל השאלות נכון כדי לקבל 800. הרעיון הוא ש-800 הולך למי שעשה את המבחן "הכי טוב" (ומתחשבים גם בכמה מועדים אחורה, אם אני זוכר נכון).

אישית, אני קיבלתי 150 ב-3 הפרקים השונים, והציון הזה הוא מוחלט ולא יחסי - זתומרת עניתי על כל השאלות נכון :-X

אני בספק אם זאת התפלגות נורמלית. סטיית תקן משוגעת :smile1:.

תגיד יש מצב שאתה יודע מה היה הציון שלך בדפ"ר?או לפחות קב"א

פורסם

754 בהליכה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.