פורסם 2006 במאי 1019 שנים בהתקנה עשיתי שתי מחיצות ועכשיו אני רואה שיש כונן C וכונן D אבל הבעיה היא שהוא עשה שגם הכונן D יהיה גם הכונן של הCDROM.. מה לעשות? וגם האינטרנט לא עובד לי יש לי חיבור רשת למישהו יש מדריך איך לעשות שהמחשב יזהה את החיבור שלי?.. תודה!!
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אני לא זוכר בעלפה את התפריט של ההתקנה אבל אתה יכול גם אחר כך בעזרת הדיסקאחת האופציות בטאבים היא הוספת שפה אבל לפני זה אתה צריך לבחור אופציה שאומרת(בערך ככה) התקן שפה מורכבת מימין לשמאל...משהו כזה(כמובן באנגלית)אחרי זה תתבקש להכניס את הדיסקשוב כנס לחלון ותוסיף שפה
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר אבל אין עברית בדבר שאמרת..ומה לא עשיתי טוב עם המחיצות?ועכשיו גם האינטרנט (יש לי רשת) לא עובד... מה לעשות???יווו אני משתגע!ואיך אני מתקין את הווינדוס ממש מההתחלה?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים איפה כתבתי על מחיצות?תירגע אתה לא צריך להתקין שוב בגלל השפהלך ל קונטרול פאנלאפשרויות שפה טאב אמצעי -שפותשים וי על האופציה הראשונהתעשה אישורתחזור שוב לאותו החלוןאופציה "פרטים" כנסתוסיף שפה
פורסם 2006 במאי 1019 שנים עיין בזה http://users.tapuz.co.il/windows/win/articles.asp?id=55 וחזור לעדכן :bash: :bash:
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר בסדר זה עובד לי תודה!! אז יש לי שתי בעיות:2. מחיצות-"בהתקנה עשיתי שתי מחיצות ועכשיו אני רואה שיש כונן C וכונן Dאבל הבעיה היא שהוא עשה שגם הכונן D יהיה גם הכונן של הCDROM.."3. אינטרנט-הוא לא עובד לי יש לי חיבור רשת למישהו יש מדריך איך לעשות שהמחשב יזהה את החיבור שלי?..
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר איפה הוא אמור להיות? תחת איזו קטגוריה?ויש לי כרטיס רשת מובנה..תחת system device?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר אין לי את הNETWORK ADAPTERSוההתקנים הלא מזוהים זה הother devices?הולח הוא:Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboardבלוח הזה יש כרטיס מסך מובנה?אולי אני צריך להתקין דרייברים?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אתה רוצה שהדיסקים הקשיחים יהיו C ו D והצורב יהיה E?לחיצה ימנית על הצורב (בחלון של הDISK MANAGMENT)CHANGE DRIVE LETTER ותשנה לEאחרי זה לחיצה על השטח שמוגדר כUNALLOCATEDושם יהיה לך אפשרות ליצור כונן
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר תודה תודה!!!! שהשקעת מזמנך לעזור לי!!! והאם אתה יודע איזה כרטיס קול יש על הלוח שלי ויש לך קישור לדרייבר שלו? אין לי את הרשמקול הזה שאמור להיות בtask bar מה לעשות? ואתה יודע אולי למה ההתחלה שאני בוחר את הווינדוס נראית כמו ב98? וגם שאני עושה log off או shut down זה נראה ככה... וגם אין לי switch user... תודה!!
פורסם 2006 במאי 1119 שנים משום מה האתר של ג'יגהבייט לא עולה ליכך שאני לא יכול לקשר אותך לדרייבראבל גם הוא אמור להיות בדיסק של הלוח אם.אחרי שתתקין את הדרייבר יתווסף לך הסמל בTASKBAR.לא הבנתי מה זה נראה כמו 98
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.