עבור לתוכן

עידכון ביוס ב7VRXP?

Featured Replies

פורסם

הורדתי קובץ מהאתר של GIGABYTE שנקרא:

7vrxp_f10.zip

פתחתי אותו ויצאו 2 קבצים:

7VRXP.F10

FLASH860

שאני פותח את הFLASH זה כותב לי שהצ'יפסט לא זמין (משהו כזה....)

מה אני עושה?

פורסם

לפי מה שידוע לי, אתה צריך להכניס את הקבצים לתוך דיסקט, להשים את הדיסקט בכונן, ואז לאתחל את המחשב

כמו כן, לא מומלץ לעדכן את הBIOS

פורסם

לפי מה שידוע לי, אתה צריך להכניס את הקבצים לתוך דיסקט, להשים את הדיסקט בכונן, ואז לאתחל את המחשב

אז למה זה קיים?

זה מומלץ (תלוי למה) ,

אבל מסוכן

יאיר

פורסם

למה לא?

תשים פשוט את הקובץ 7VRXP.F10 בדיסקט תעשה ריסט, תיכנס לביוס, שם נראה לי אתה צריך ללחוץ על F8 (תסתכל לפי מה שכתוב למטה, על מה צריך ללחוץ כדי לביכנס ל DUAL BIOS), ושם כבר תראה את האופציה נראה לי Load from disk to the main Bios

משהו כזה....... ושם תבחר את הקובץ שבדיסקט וזהו תעשה ריסט ותקווה שזה יעבוד ולא יהיו בעיות עם הCMOS

פורסם

הינך יכול לעדכן את הביוס בדרך קלה מאוד, עם תוכנה BIOS@ של גיגה בייט.

בתוכנה אתה לוחץ על UPDATE NEW BIOS, נפתח חלון, אתה בוחר את הקובץ 7VRXP.F10, ומאשר את הצריבה של הביוס החדש.

שטויות...

פורסם

אל תשכחו שלGIGABYTE יש שני ביוסים אז זה לא מסוכן!!! ;D ;D

פורסם

"אל תשכחו שלGIGABYTE יש שני ביוסים אז זה לא מסוכן!!!"

לא, זה ביוס על שני צ'יפים, לא שני ביוסים..... ;D

פורסם

זה גורם לך הרגשה טובה לדעת שהביוס שלך מוגן, בטוח, ויש גיבוי, אה? :)

פורסם

"אל תשכחו שלGIGABYTE יש שני ביוסים אז זה לא מסוכן!!!"

לא, זה ביוס על שני צ'יפים, לא שני ביוסים..... ;D

לא זה שני ביוסים!!! תנסה להוציא אחד ותראה מה קורה!!

"on gigabyte motherboards with dualbios ther are physically two bios chip " זה ציתות מהחוברת

פורסם

בGB יש דואל ביוס, שזה נחמד כי הביוס לא יכול לההרס בעידכון (הוא יכול, אבל יש לך עוד אחד שהוא לא פלאש אז אתה יכול לתקן) ובשאר הלוחות זה לא כדאי ולא מומלץ כי טעות הכי קטנה הורסת לך את הלוח!! אם אין סיבה לא עושים את זה!!

פורסם

בGB יש דואל ביוס, שזה נחמד כי הביוס לא יכול לההרס בעידכון (הוא יכול, אבל יש לך עוד אחד שהוא לא פלאש אז אתה יכול לתקן) ובשאר הלוחות זה לא כדאי ולא מומלץ כי טעות הכי קטנה הורסת לך את הלוח!! אם אין סיבה לא עושים את זה!!

הוא כן פלאש אפשר גם לעדכן אותו!!!

פורסם

לעדקן אתה יודע את מה אפשר.... וזה טמטום אם כן, כי אז אתה יכול לדפוק שני ביוסים, וירוס יכול... ובניגוד ללוחות אחרים, ששהם לביוס יש תושבת ואפשר לפרק ולהרכיב אותו, כאן הוא מולחם...

פורסם

כברירת מחדל הביוס המשני מוגן מפני כתיבה.

בתוכנת ה Flash שעובדת מול שני הביוסים של הלוח (לא התוכנה החיצונית שמעדכנת את הביוס) יש אפשרות להסיר את ההגנה הזו.

פורסם

לעדקן אתה יודע את מה אפשר.... וזה טמטום אם כן, כי אז אתה יכול לדפוק שני ביוסים, וירוס יכול... ובניגוד ללוחות אחרים, ששהם לביוס יש תושבת ואפשר לפרק ולהרכיב אותו, כאן הוא מולחם...

לא כולם מולחמים! בעצם רובם לא ראה תמונה7vrxp.jpg

פורסם

אז בקיצור שני הביוסים יכולים להידפק או לא? (ע"י וירוס, או ע"י אדם ;D)

ובלוחות שהביוס לא מולחם, זה באמת יעזור להוציע את הביוס מהתושבת? הכוונה שאפשר להחליף ביוס וכך הלוח נשאר פעיל ותקין? אבל גם מאיפה אפשר להשיג שבב ביוס??? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים