עבור לתוכן

הקוורטט החליט להעביר כספים לרשות הפלסטינית

Featured Replies

פורסם

לפי הקישור הזה עצם קריאת דמגוגיה לא מוצדקת היא דמגוגיה (או קרוב לזה) - לכן בורג אתה דמגוג! :lol:

• תגובות 109
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נקווה שהכסף אכן יועבר ישירות לאותם גורמים שציפי ליבנה ציינה ולא יגיעו איכשהו לרשות.

אבל רבאק,כבר נשברו??

פורסם

אני מבקש לתקן את כתיבתו המגמתית של פותח הדיון: הכסף אשר יועבר ממדינת ישראל אל *העם* הפלסטיני יועבר אך ורק לצרכים הומניטריים.

הסיבה שהוטל חרם כלכלי על הרשות הפלסטינאית, מעבר לסיבות פוליטיות, היא החשש שהכסף הזה ישומש לצבירת אמל"חים שיופנו נגדנו, ולא כסנקציה שהוטלה כעונש על העם הפלסטיני.

Borg- הוויכוחים איתך קצת אינסופיים, אז אני חושב פעמיים לפני שאני פותח את זה... אבל האם אתה חושב, שבמידה וניתן להאכיל את העם (מבלי לממן טרור) הפלסטיני לא צריך לעשות זאת? זאת אומרת, מדובר בכסף ששייך מלכתחילה לפלסטינאים, אז למה להרעיב אותם? מדובר באוכלוסיה אזרחית שרעבה ללחם (כרגע).

אשמח לתגובתכם.

פורסם
  • מחבר

אני באמת צריך להסביר לך את הקשר?

אין שום קשר. :nono:

אז אתה יודע מה דמגוגיה... :-X

כבר טחנו את הנושא הזה מספיק פעמים.

הם יכלו לבחור בין ארגון טרור א' לארגון טרור ב'

זה לא שהם העדיפו את החמאס על פני "מפלגת השלום העולמי".

חוץ מזה, כבר הסברתי לך שרוב אלו שבחרו בחמאס, בחרו בו בגלל סיבות אחרות ולא בגלל הטרור.

נכון, שמענו אותך.

והסקרים ברשות הפלסטינית שמראים כי למעלה מ-75% מהפלסטינים (יותר מהאחוז שהצביע לחמאס) תומכים בפיגועי התאבדות כנגד ישראל, גם כן לא נכונים? אולי תסביר לי שהם עונים שהם תומכים בפיגועי התאבדות כי שואלים אותם "האם אתה תומך בפיגועי התאבדות או במלחמה כוללת?"

אתה צריך גם הסבר על המושג יפה נפש?

כבר עשית מעצמך צחוק כשענית על עקיצה רטורית (עכשיו תשאל אותי אם אני יודע מה רטורי). אתה באמת לא צריך להביא לי עוד ערך מוויקיפדיה. :s07:

אפשר מקור לנתון הזה?

כי לפי הלינק שאני הבאתי, הבנק העולמי חולק עליך

וואו! הבנק העולמי זה ממש סמכות עליונה!

לאבו-מאזן ולמושחתים האחרים ברשות הפלסטינית יש חשבונות בנק במליארדי דולרים שהם משתמשים בהם למימון טרור ואורח חיים ראוותני, במקום לדאוג לעם שלהם. אם הם לא דואגים שיהיה לפלסטינים אוכל ותרופות (ואין להם מחסור באוכל ותרופות), אז זו באמת לא הבעיה שלנו.

אתה באמת לא יודע שהפלסטינים עורכים בזמן האחרון עסקאות נשק בסכומי עתק, ומבריחים לרצועת עזה כמויות מסחריות של כלי נשק וחומרי חבלה?

אתה רוצה ציטוט מחומר מודיעיני, או שמא מגה-פיגוע ישכנע אותך?

נקווה שהכסף אכן יועבר ישירות לאותם גורמים שציפי ליבנה ציינה ולא יגיעו איכשהו לרשות.

אתה תמים אם אתה באמת חושב שזה מה שיהיה.

מלבד זאת, אפילו אם הם הכסף שהם יעבירו יגיע באמת ל"מטרות הומניטריות", אז פירוש הדבר שיתפנה לפלסטינים יותר כסף למימון טרור.

אבל רבאק,כבר נשברו??

מה לעשות? ליפי-הנפש האלה נשבר הלב לראות את הפלסטינים המסכנים "גוועים ברעב". :s07:

אולי אנחנו צריכים למחזר בחדשות 24-7 דיווחים של אוטובוסים מתפוצצים, אז הם יהיו גם בעדנו. מכיוון, שהסימפטיה שאנחנו מקבלים אחרי פיגוע התאבדות מחזיקה לא יותר מ-24-48 שעות.

אני מבקש לתקן את כתיבתו המגמתית של פותח הדיון: הכסף אשר יועבר ממדינת ישראל אל *העם* הפלסטיני יועבר אך ורק לצרכים הומניטריים.

הסיבה שהוטל חרם כלכלי על הרשות הפלסטינאית, מעבר לסיבות פוליטיות, היא החשש שהכסף הזה ישומש לצבירת אמל"חים שיופנו נגדנו, ולא כסנקציה שהוטלה כעונש על העם הפלסטיני.

Borg- הוויכוחים איתך קצת אינסופיים, אז אני חושב פעמיים לפני שאני פותח את זה... אבל האם אתה חושב, שבמידה וניתן להאכיל את העם (מבלי לממן טרור) הפלסטיני לא צריך לעשות זאת? זאת אומרת, מדובר בכסף ששייך מלכתחילה לפלסטינאים, אז למה להרעיב אותם? מדובר באוכלוסיה אזרחית שרעבה ללחם (כרגע).

הכתיבה שלי מגמתית? הכתיבה שלך מגמתית!

לא מעבירים את הכסף ל"רשות הפלסטינית", מעבירים את הכסף ל"עם הפלסטיני". נו, באמת... מדובר במכבסת מילים.

אתה באמת תשגיח שהכסף ישמש רק לקניית מזון ותרופות, ושהמזון יגיע באמת למי שצריך ולא לאנשי הטרור? ומי יגן על הפקחים מפני חטיפות/חיסולים?

לרשות הפלסטינית יש מספיק כסף לדאוג לפלסטינים (והיא גם מקבלת כספים ממדינות ערב ומהאיראנים), אבל הם מעדיפים להשתמש בכסף שלהם לרכישת אמל"ח. ברגע שאתה מספק להם כסף ל"צרכים הומניטריים", מתפנה להם יותר כסף לרכישת כמויות יותר גדולות של אמל"ח.

זה לא התפקיד שלנו לדאוג לפלסטינים לאוכל, בשביל זה יש להם את ממשלת החמאס הטרוריסטית שהם בחרו בה בבחירות דמוקרטיות חופשיות תוך מתן תמיכה מובהקת להשמדתה של מדינת ישראל.

מלבד זאת, מדינות ערב והאיראנים מעבירים לרשות הפלסטינית מליוני דולרים, כך שלא צריך לשבור את החרם הכלכלי המערבי על הרשות הפלסטינית, ולהעביר להם כספים גם מאירופה, ארה"ב וישראל.

לגבי זה שמדובר בכסף ששייך לפלסטינים, אז מה? אנחנו במלחמה עם הפלסטינים.

"מדובר באוכלוסיה אזרחית שרעבה ללחם (כרגע)" - זו דמגוגיה זולה. אין ברשות הפלסטינית אוכלוסיה אזרחית שרעבה ללחם. :bash:

פורסם

הנקודה היא שהפלסטינים צריכים להבין את ההשלכות של בחירה בחמאס להנהיג אותם - וזאת שבירה של העקרון הזה...

בכל מקרה, אם רוצים לעזור להם מבחינה הומניטרית, אני לא רואה סיבה להעביר כספים. לשלם לחברה, תוך ביקורת ביטחונית חריפה על אותה חברה - שתספק להם מזון ותרופות. סה טו. לא צריך מעבר לזה - ובטח שלא להעביר ישירות כסף...

פורסם
נכון, שמענו אותך.

והסקרים ברשות הפלסטינית שמראים כי למעלה מ-75% מהפלסטינים (יותר מהאחוז שהצביע לחמאס) תומכים בפיגועי התאבדות כנגד ישראל, גם כן לא נכונים? אולי תסביר לי שהם עונים שהם תומכים בפיגועי התאבדות כי שואלים אותם "האם אתה תומך בפיגועי התאבדות או במלחמה כוללת?"

אפשר מקור לנתונים הנ"ל?

כבר עשית מעצמך צחוק כשענית על עקיצה רטורית (עכשיו תשאל אותי אם אני יודע מה רטורי). אתה באמת לא צריך להביא לי עוד ערך מוויקיפדיה.

אתה פשוט שנון, אני עדיין מקווה שזה יגרום לך לזרוק פחות מושגים לאוויר

וואו! הבנק העולמי זה ממש סמכות עליונה!

אם הם לא אז מי כן? אתה?

לאבו-מאזן ולמושחתים האחרים ברשות הפלסטינית יש חשבונות בנק במליארדי דולרים שהם משתמשים בהם למימון טרור ואורח חיים ראוותני, במקום לדאוג לעם שלהם. אם הם לא דואגים שיהיה לפלסטינים אוכל ותרופות (ואין להם מחסור באוכל ותרופות), אז זו באמת לא הבעיה שלנו.

לאבו מאזן יש מיליארדים, אבל לאנשים אין כסף לאכול.

"מדובר באוכלוסיה אזרחית שרעבה ללחם (כרגע)" - זו דמגוגיה זולה. אין ברשות הפלסטינית אוכלוסיה אזרחית שרעבה ללחם

נוסף לשטויות שאתה כותב אתה גם משקר

כל העולם (כולל ישראל) רואים את המשבר ההומניטרי שמתפתח שם

ורק אתה לא רואה, באמת מוזר.

פורסם

אז תדאג שכל הכסף שהולך לטרור יגיע לאזרחים, במקום פשוט לחלק עוד כסף, שגם הוא יגיע לטרור - ולא עשית בזה כלום.

בעצם עשית - הגדלת את הסכנה הקיומית של מדינת ישראל.

פורסם

100%

השאלה היא אם זה בר ביצוע

ואין לי מושג אם כן או לא

גם אין לי מושג איפה הכסף הזה נמצא, כמה יש ואם הוא קיים בכלל.

מה שאני כן יודע זה שיש את המצב הקיים, אין אוכל, אין תרופות ושאר מוצרים בסיסיים. (למרות שבורג טוען שזה לא נכון, יש לו מקורות)

הכסף שהקוורטט יעביר לא יעבור למשכורות וישראל כמובן תשתדל שהוא יגיע ליעד שלו, האזרחים. (וזאת הסיבה היחידה שאני תומך בצעד הזה)

רגיעה ברשות זה גם אינטרס של ישראל.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, אם רוצים לעזור להם מבחינה הומניטרית, אני לא רואה סיבה להעביר כספים. לשלם לחברה, תוך ביקורת ביטחונית חריפה על אותה חברה - שתספק להם מזון ותרופות. סה טו. לא צריך מעבר לזה - ובטח שלא להעביר ישירות כסף...

העניין הוא שאין להם מחסור במזון ובתרופות. אלה שאומרים שחייבים להעביר לפלסטינים כסף, אחרת הם ימותו ברעב, הם לא יותר מאשר דמגוגים בגרוש.

אפשר מקור לנתונים הנ"ל?

לקרוא לאיסתרא?

אם הם לא אז מי כן? אתה?

דמגוגיה...

הבנק העולמי מסתמך על נתונים שנותנים לו (נתונים של הרשות הפלסטינית...?), והוא לא מתחשב בכל הכסף שמופנה לטרור.

קודם כל, לאנשים כן יש כסף לאכול. אמרתי כבר אלף פעם שזו דמגוגיה זולה להגיד שהפלסטינים המסכנים מתים ברעב בגלל שהישראלים הרשעים לא נותנים להם כסף לאוכל.

שנית, אבו-מאזן צריך לדאוג לעם שלו, לא אנחנו. אין לנו סיבה או אינטרס לסייע לפלסטינים בזמן שאנחנו נמצאים דה פקטו במצב מלחמה איתם. נהפוך הוא, בעצם הגשת "סיוע הומניטרי" לפלסטינים, ציפי לבני מסייעת לאוייב בזמן מלחמה, ועל כך ניתן להעמיד אותה לדין באשמת בגידה במדינה (אם לא היה את בג"ץ השמאלני שמפר את חוקי המדינה). הרי, במתן כסף לפלסטינים עבור "מזון ותרופות" יש להם יותר כסף לרכישת אמל"ח נוסף לביצוע פיגועי טרור.

נוסף לשטויות שאתה כותב אתה גם משקר

כל העולם (כולל ישראל) רואים את המשבר ההומניטרי שמתפתח שם

ורק אתה לא רואה, באמת מוזר.

אתה שקרן ודמגוג. :bash:

אני אדם רשע ועיוור לסבל הנורא של הפלסטינים. :nixweiss:

הם באמת מסכנים. בא לי להזיל דמעה. :'(

רגיעה ברשות זה גם אינטרס של ישראל.

האינטרס של ישראל הוא למוטט את הרשות הפלסטינית הטרוריסטית, ולא לדאוג לרווחת "העם הפלסטיני" ולאפשר לו להמשיך במלחמת הטרור, ובו-בזמן להפוך עשרות אלפי אזרחים ישראלים יהודים לחסרי-בית, בתור מתנה לטרור הפלסטיני ה"הירואי".

פורסם
לקרוא לאיסתרא?

תקרא למי שאתה רוצה, בינתיים, זה רק מספרים באוויר.

הבנק העולמי מסתמך על נתונים שנותנים לו (נתונים של הרשות הפלסטינית...?), והוא לא מתחשב בכל הכסף שמופנה לטרור.

הבנק העולמי שולח אנשים לבדוק את המצב ברשות, לא מסתמך על נתונים שהם נותנים לו

קודם כל, לאנשים כן יש כסף לאכול. אמרתי כבר אלף פעם שזו דמגוגיה זולה להגיד שהפלסטינים המסכנים מתים ברעב בגלל שהישראלים הרשעים לא נותנים להם כסף לאוכל.

שנית, אבו-מאזן צריך לדאוג לעם שלו, לא אנחנו. אין לנו סיבה או אינטרס לסייע לפלסטינים בזמן שאנחנו נמצאים דה פקטו במצב מלחמה איתם. נהפוך הוא, בעצם הגשת "סיוע הומניטרי" לפלסטינים, ציפי לבני מסייעת לאוייב בזמן מלחמה, ועל כך ניתן להעמיד אותה לדין באשמת בגידה במדינה (אם לא היה את בג"ץ השמאלני שמפר את חוקי המדינה). הרי, במתן כסף לפלסטינים עבור "מזון ותרופות" יש להם יותר כסף לרכישת אמל"ח נוסף לביצוע פיגועי טרור

טוב, זאת דמגוגיה זולה

אפשר לדעת מאיפה הידע והבטחון הזה?

אתה שקרן ודמגוג.

אני אדם רשע ועיוור לסבל הנורא של הפלסטינים.

הם באמת מסכנים. בא לי להזיל דמעה.

טוב, אני שקרן ודמגוג ואתה שקרן ,רשע ועיוור

האינטרס של ישראל הוא למוטט את הרשות הפלסטינית הטרוריסטית

למה אתה לא כותב מה שאתה באמת חושב?

שהאינטרס של ישראל הוא להשמיד את הרשות ואת כל אזרחיה שהם כידוע תומכים כולם בטרור

רק בשביל שהעניין יהיה יותר ברור

ישראל והקוורטט לא מעבירים להם מזוודות עם דולרים

ישראל הפשירה 50 מיליון מכספי המיסים (10%) והיא תעביר איתם תרופות וציוד רפואי לשטחים דרך ארגונים בינלאומיים

שאר הכסף ילך לתשלום לחברות ישראליות לכיסוי חובות של הרשות כלפיהם.

הקוורטט יעביר את הכסף במסלול "עוקף חמאס"

אתמול התחילו בסיוע-ארבע משאיות עם תרופות נכנסו לרשות.

פורסם
  • מחבר

תקרא למי שאתה רוצה, בינתיים, זה רק מספרים באוויר.

זה לא מספרים באוויר, אלה מספרים של מכוני סקרים ברשות הפלסטינית (היו תקופות שהמספרים הגיעו אפילו ליותר מ-90%).

הבנק העולמי שולח אנשים לבדוק את המצב ברשות, לא מסתמך על נתונים שהם נותנים לו

באמת? הפלסטינים לוקחים אותם לסיורים מודרכים ומראים להם מה שהם רוצים להראות (כמו התהלוכות של ה"שהידים" המתים-חיים ש"התעוררו לחיים" על האלונקות במצעד). אנחנו גם כן הראנו לפקחים של האו"ם שביקרו בכור בעפולה את מה שרצינו להראות להם ולא הראנו להם מה שלא רצינו שהם יראו.

אפשר לדעת מאיפה הידע והבטחון הזה?

שנים של נסיון.

למה אתה לא כותב מה שאתה באמת חושב?

שהאינטרס של ישראל הוא להשמיד את הרשות ואת כל אזרחיה שהם כידוע תומכים כולם בטרור

עכשיו אתה כבר שם לי מלים בפה? מה השלב הבא, תציע להעמיד אותי לדין באשמת "רצח עם"?

רק בשביל שהעניין יהיה יותר ברור

ישראל והקוורטט לא מעבירים להם מזוודות עם דולרים

ישראל הפשירה 50 מיליון מכספי המיסים (10%) והיא תעביר איתם תרופות וציוד רפואי לשטחים דרך ארגונים בינלאומיים

שאר הכסף ילך לתשלום לחברות ישראליות לכיסוי חובות של הרשות כלפיהם.

הקוורטט יעביר את הכסף במסלול "עוקף חמאס"

אתמול התחילו בסיוע-ארבע משאיות עם תרופות נכנסו לרשות.

מזוודות עם דולרים הפלסטינים מקבלים מהאיראנים ומנסיכויות המפרץ דרך סיני, כך שהם לא צריכים עוד כספים מאיתנו ומהקוורטט.

אם אתה באמת רוצה להיות הומני, אז אתה יכול להכריז על מדיניות של מזון ותרופות בתמורה לנשק (תן קלאצ'ניקוב וקסאם - קבל שק אורז ואופטלגין). :hat:

פורסם
זה לא מספרים באוויר, אלה מספרים של מכוני סקרים ברשות הפלסטינית (היו תקופות שהמספרים הגיעו אפילו ליותר מ-90%).

לא ביקשתי הרבה, בסה"כ מקור

באמת? הפלסטינים לוקחים אותם לסיורים מודרכים ומראים להם מה שהם רוצים להראות (כמו התהלוכות של ה"שהידים" המתים-חיים ש"התעוררו לחיים" על האלונקות במצעד). אנחנו גם כן הראנו לפקחים של האו"ם שביקרו בכור בעפולה את מה שרצינו להראות להם ולא הראנו להם מה שלא רצינו שהם יראו

אני לא מבין למה אתה מתעקש לא לקבל את העובדות

המצב שם קשה, אין תנאים בסיסיים.

שנים של נסיון

זה לא שאני מזלזל בנסיון שלך

(על מי אני עובד, ברור שאני מזלזל)

אבל אתה סתם זורק הצהרות לאויר למרות שהם בלי כיסוי

עכשיו אתה כבר שם לי מלים בפה? מה השלב הבא, תציע להעמיד אותי לדין באשמת "רצח עם"?

אם היתה קיימת משטרת מחשבות כמו ב1984 אז כן.

כרגע אתה עדיין רק בן אדם הזוי עם תגובות הזויות (ושקריות) באינטרנט

מזוודות עם דולרים הפלסטינים מקבלים מהאיראנים ומנסיכויות המפרץ דרך סיני, כך שהם לא צריכים עוד כספים מאיתנו ומהקוורטט.

הכסף שהאיראנים ושאר שונאי ישראל מעבירים לרשות לא מגיעים לאזרחים

הם מגיעים לארגוני הטרור

(אבל זה לא חדש שאצלך אין הפרדה בין השניים)

אם אתה באמת רוצה להיות הומני, אז אתה יכול להכריז על מדיניות של מזון ותרופות בתמורה לנשק (תן קלאצ'ניקוב וקסאם - קבל שק אורז ואופטלגין)

כלומר מי שיש לו נשק יקבל אוכל ותרופות

מי שאין לו נשק שימות ברעב

אתה רוצה לעודד אותם להחזיק נשק?

זאת מין שיטת המקל והגזר הפוכה?

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אתה מתעקש לא לקבל את העובדות

המצב שם קשה, אין תנאים בסיסיים.

uploads

הכסף שהאיראנים ושאר שונאי ישראל מעבירים לרשות לא מגיעים לאזרחים

הם מגיעים לארגוני הטרור

(אבל זה לא חדש שאצלך אין הפרדה בין השניים)

אז אתה מודה שיש להם כסף, זו כבר התקדמות.

שהם ישתמשו בכסף שלהם לקניית מזון ותרופות שאתה טוען שאין להם. למה שאני אדאג להם?

בעצם זה שאתה נותן להם כסף למזון ותרופות, או מזון ותרופות ישירות, אתה בעצם מאפשר להם להשתמש בכסף שיש להם לביצוע פיגועי טרור.

לגבי זה שהאזרחים הפלסטינים הצביעו עבור ארגון טרור, אני יודע שאתה לא חושב שהם הצביעו עבור החמאס כדי שהוא ישמיד את מדינת ישראל, אלא כדי שהוא יתן להם אוכל, אז בבקשה שהחמאס יתן להם אוכל. חוץ מזה שראיית המציאות שלך "קצת" מעוותת, ואתה מסרב לקבל את העובדה שהפלסטינים רוצים בהשמדת מדינת ישראל.

כלומר מי שיש לו נשק יקבל אוכל ותרופות

מי שאין לו נשק שימות ברעב

אתה רוצה לעודד אותם להחזיק נשק?

זאת מין שיטת המקל והגזר הפוכה?

אם תציג מדיניות של מזון ותרופות תמורת נשק, אז אתה תוצג בעולם כהומני ושוחר שלום.

ההמון הפלסטיני "הגווע ברעב" יתנפל על מחסני הנשק של הרשות הפלסטינית וארגוני הטרור, וימסור לצה"ל אמל"ח תמורת מזון ותרופות.

אני רוצה לעודד אותם לפרז את הרשות הפלסטינית מנשק חם. אחרי שהרשות הפלסטינית תפורז מנשק חם והלחימה תפסק, אז יהיה אפשר לדון על שלום ומחוות הומניטריות נוספות.

פורסם
אז אתה מודה שיש להם כסף, זו כבר התקדמות.

שהם ישתמשו בכסף שלהם לקניית מזון ותרופות שאתה טוען שאין להם. למה שאני אדאג להם?

בעצם זה שאתה נותן להם כסף למזון ותרופות, או מזון ותרופות ישירות, אתה בעצם מאפשר להם להשתמש בכסף שיש להם לביצוע פיגועי טרור.

לגבי זה שהאזרחים הפלסטינים הצביעו עבור ארגון טרור, אני יודע שאתה לא חושב שהם הצביעו עבור החמאס כדי שהוא ישמיד את מדינת ישראל, אלא כדי שהוא יתן להם אוכל, אז בבקשה שהחמאס יתן להם אוכל. חוץ מזה שראיית המציאות שלך "קצת" מעוותת, ואתה מסרב לקבל את העובדה שהפלסטינים רוצים בהשמדת מדינת ישראל.

אני לא אמרתי שאין להם כסף, אבל זה שהחמאס לא דואג להם לא אומר שאנחנו (והעולם) צריכים לשבת בצד ולראות אותם מתים מרעב/מחלות

]

אם תציג מדיניות של מזון ותרופות תמורת נשק, אז אתה תוצג בעולם כהומני ושוחר שלום.

ההמון הפלסטיני "הגווע ברעב" יתנפל על מחסני הנשק של הרשות הפלסטינית וארגוני הטרור, וימסור לצה"ל אמל"ח תמורת מזון ותרופות.

אני רוצה לעודד אותם לפרז את הרשות הפלסטינית מנשק חם. אחרי שהרשות הפלסטינית תפורז מנשק חם והלחימה תפסק, אז יהיה אפשר לדון על שלום ומחוות הומניטריות נוספות.

אתה לא רואה את העיוות שבדבר?

מי שיש לו נשק יקבל פרס ומי שלא יענש

ופה נגמר הדיון שלי איתך (כן, אחת הסיבות היא התגובות הבוגרות שלך, כמו לשים את האווטר שלי בתור תשובה)

הוא לא יתקדם כי אתה לא מקבל את העובדה שיש שם משבר

אז זה לא באמת משנה כמה נתווכח

פורסם
  • מחבר

אני לא אמרתי שאין להם כסף, אבל זה שהחמאס לא דואג להם לא אומר שאנחנו (והעולם) צריכים לשבת בצד ולראות אותם מתים מרעב/מחלות

הם בחרו בחמאס, אז החמאס צריך לדאוג להם, לא?

למה אנחנו צריכים לדאוג לפלסטינים שנלחמים בנו ורוצים בהשמדתנו? אנחנו הרי "התנתקנו" מעזה, לא?

אתה לא רואה את העיוות שבדבר?

מי שיש לו נשק יקבל פרס ומי שלא יענש

מי שיש לו נשק, ימסור את הנשק שלו ויקבל אוכל.

מי שאין לו נשק, ישיג נשק ממחסנים ואנשי טרור שיותקפו ע"י ההמונים, ימסור את הנשק ויקבל אוכל.

ופה נגמר הדיון שלי איתך (כן, אחת הסיבות היא התגובות הבוגרות שלך, כמו לשים את האווטר שלי בתור תשובה)

זה הדבר שהכי התאים לתגובה הבכיינית שלך. ;D

הוא לא יתקדם כי אתה לא מקבל את העובדה שיש שם משבר

אז זה לא באמת משנה כמה נתווכח

אין שם שום משבר. מדובר במשבר פיקטיבי, וגם אם באמת היה שם משבר, אז זה לא מענייננו. :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים