עבור לתוכן

Z5450 בתור רמקולים לסלון

Featured Replies

פורסם

איך הZ5450? איכות טובה? איך הם יהיו בסלון?

פורסם

במחיר שלהם (בסביבות 4K) הייתי בוחר רמקולים מפירמה שמתמחה ברמקולים כמו KEF, BOSE, Polkaudio ודומיהם.

זה לא מערכת בכמה מאות שקלים, אם אתה מתכוון להוציא 4K כדאי פשוט לעבור בכמה חנויות של סטריאו ולשמוע כמה מערכות רמקולים עם מגבר שדומה לשלך (אם אפשר) ותבחר מה שישמע לך הכי טוב.

אלה אם כן אין לך מגבר ואתה מתכוון להשתמש במקור בלבד שיוזן לתוך הסאב. במקרה כזה אני מבין אותך.

שים לב שבמערכת של לוגיטק התקשורת בין הרמקולים היא אלחוטית (RF) ולכן כל רמקול צריך להיות מחובר למתח. כלומר שקע קרוב או כבלי חשמל פרושים בסלון.

פורסם
  • מחבר

שים לב שבמערכת של לוגיטק התקשורת בין הרמקולים היא אלחוטית (RF) ולכן כל רמקול צריך להיות מחובר למתח. כלומר שקע קרוב או כבלי חשמל פרושים בסלון.

הסיבה שאני רוצה אותם היא שהם אלחוטיים. יש לי שני מקורות מתח במקום שאני צריך..

כמובן שהייתי קונה bose או משהו דומה אם הקטע האלחוטי לא היה חשוב לי.... לפי מה שהבנתי אילו הרמקולים האלחוטיים היחידים בטווח מחירים הזה (תקנו אותי אם אני טועה).

בקשר למגבר, יש לי רסיבר בן 5 6 שנים של kenwood.. לא משהו מי יודע מה... וב5450 מקבלים גם רכזת חיבורים וההגברה היא ע"י הסאב... בשבילי זה מספיק אני לא צריך הרים של דציבלים... ויש לי בסה"כ DVD וממיר לחבר למערכת..

אז השאלה שלי, לסיכום, היא אם המערכת היא טובה.... זה לא שיש לי אופציות אחרות.. או זאת או אף אחת. לכן אני שואל אם הסאונד באיכות טובה ואם אין לאג או הפרעות בשל האלחוטיות... (כלומר אם היא נשמעת כמו מערכת 5.1 רגילה..)

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

אני לא מכיר את המערכת ואין לי נסיון איתה.

אבל גם אם יגידו לך שהיא טובה/או לא, אני מאוד ממליץ לך ללכת לחנות ולשמוע אותה ולהחליט לבד.

זה מאוד אישי, הענין של בחירת רמקולים וגם אם יגידו לך שהם לא משהו עדיין הם יכולים להשמע לך טוב ולהיפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים