פורסם 2006 במאי 919 שנים לא הצהירה קיבלה 3 אלף שקל קנס +החרימו לה את השתייה החריפה!!! ואני חושב על זה שאני עברתי עם מלא מלא מתנות לכל העולם מהדיוטי פרי עם מלא בקבוקים של שתייה חריפה כנראה כפול ממה שהיא הביאה אם לא יותר ,הייתי חוטף התקף לב ישר. גנבים המכס האלה
פורסם 2006 במאי 919 שנים בפעם הבאה שתצהיר על דברים שהיא מביאה כמו כל אדם שומר חוק במדינה הזאת ושלא תנסה להבריח במכס מוצרים.
פורסם 2006 במאי 919 שנים ובצדקברגע שאתה לא מצהיר על משהו, אתה בעצם מצהיר שלא הבאת שום דברמכיוון שאתה משקר, כמובן שמגיע לך עונש על זהאולי הקנס נראה קצת מוגזם, אבל דווקא אני חושב שהוא הגיוני מבחינת סכום(מה גם שאני מאמין שזה מה שקבוע בחוק/תקנות המכס או משהו)והייתי מצפה שלאוליגרך רוסי ועשיר כמוך לא תהיה בעיה של כסף להצהיר על דברים
פורסם 2006 במאי 919 שנים והייתי מצפה שלאוליגרך רוסי ועשיר כמוך לא תהיה בעיה של כסף להצהיר על דברים אל תשכח תחת אילו האשמות הוא נחקר במשטרה
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר איך אתם לא מתביישיםאני קונה בדיוטי פרי בכסף שלי למה שאני אשלם עוד למדינה כולה 7 בקבוקים דודה שלי הביאה בערך 7*0.7 נגיד 5 ליטר משקה על זה היא צריכה לשלם סעמקכנראה שכל מי שאומר שצריך להצהיר לא טסאם אני אשלם על הבקבוקים שאני מכניס מה הקטע בדיוטי פרי ומה הקטע של כל המבצעים שלהם נכון שהם כותבים שאסור להכניס יותר מליטר אחד לכל אדם אז מה הקטע של הדיוטי פרי לאלה שחוזרים לארץ..ממש מגעיל
פורסם 2006 במאי 919 שנים אז מה הקטע שפתחת את הת'רד?בד"כ ת'רד אמור לאפשר לאנשים להביע את דעתם ואתה פה פוסל את דעתם של אחרים.... כנראה חיפשת רק חיזוק.
פורסם 2006 במאי 919 שנים זה בדיוק הקטעזה שאתה מפגר מכדי להבין שזאת מזימה של חנויות הדיוטי פרי להרוויח כסף על חשבון אנשיםמפגרים שחושבים שאין על זה מכס זה בעיה שלךבדיוק בגלל זה יש גבול לגבי כמה כל בן אדם יכול להכניס לארץ בלי לשלם על זה מכסאם לא היה, אנשים היו קונים שם ארגזים שלמים ומספספרים את זה בתוך הארץ...וככה זה, אתה לא מרוצה מחוקי המס של מדינת ישראל?או שתיבחר לכנסת ותשנה אותם, או שתעבור למדינות חסרות מכס (מונקו וכד')אבל אם היה לך מספיק כסף בשביל לעבור למונקו, המכס זה לא מה שהיה מפריע לך...וכן, אנחנו טסים (אני לפחות). אני פשוט לא מפגר מספיק בשביל להאמין לחנויות הדיוטי פרי(מה גם שבדר"כ בגלל שהמחירים שם בלי מכס, אז הם מקפיצים מחירים ואז מרוויחים יותר בעצם)
פורסם 2006 במאי 919 שנים חוצפה ברמות שהם מחרימים את השתיה.לדעתי צריך פשוט לגרום לבנאדם לשלם פי 2 מהמחיר של המשקה,אבל היא שילמה הרבה יותר,אז אתם גם לוקחים לה תשתיה?
פורסם 2006 במאי 919 שנים כן.פשוט חוצפה שהיא עברה על החוק והענישו אותה.לאן הגענו במדינה היום?שמעתי שמועות שתכף גם הולכים להכניס לכלא אנשים שתופסים אותם גונבים מחנות.זהו זה. אם הולכים לממש את זה, אני עוזב את המדינה!
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר שמעו אם היו אומרים לה 17 אחוז את צריכה לשלם אז כנראה לא הייתי כותב את זה אבל גם דפקו לה קנס של 3 אלף וגם החרימו לה את זה מעניין מה הם יעשו עם זה יחזירו בטח חזרה למדפים ללקוח הבא קומבינה כל העסק הזה
פורסם 2006 במאי 919 שנים שני הצדדים לא יצאו 100% בסדר. לא צריך בכלל להסביר למה.. אבל אני לא מבין למה פתחת ת'רד במקום להגיש תביעה או משהו
פורסם 2006 במאי 919 שנים שמעו אם היו אומרים לה 17 אחוז את צריכה לשלם אז כנראה לא הייתי כותב את זה אבל גם דפקו לה קנס של 3 אלף וגם החרימו לה את זה מעניין מה הם יעשו עם זה יחזירו בטח חזרה למדפים ללקוח הבא קומבינה כל העסק הזה יש מכס על שתייה חריפה לא רק מע"מ, שהוא בכלל 16.5% ולא 17% כן. פשוט חוצפה שהיא עברה על החוק והענישו אותה. לאן הגענו במדינה היום? שמעתי שמועות שתכף גם הולכים להכניס לכלא אנשים שתופסים אותם גונבים מחנות. זהו זה. אם הולכים לממש את זה, אני עוזב את המדינה! חחחחחחח אבל אתה בכלל לא במדינה
פורסם 2006 במאי 919 שנים שני הצדדים לא יצאו 100% בסדר. לא צריך בכלל להסביר למה.. אבל אני לא מבין למה פתחת ת'רד במקום להגיש תביעה או משהו נכון, באמת לא בסדר שהמכס אוכף ככה חוקים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.