פורסם 2006 במאי 919 שנים היי יש לי קובץ גיבוי שיצרתי בתוכנת אקרוניס הוא שוקל 950 מגה יש אפשרות לפצל אותו דרך התוכנה כדי שיכנס על שני דיסקים?תודה
פורסם 2006 במאי 919 שנים אל תפצל קובץ Image של מחיצה באמצעות RAR, הרי אתה רוצה להתקין את ה-Image מה-CD במקרה של תקלה בה אתה לא יכול להשתמש ב-RAR.תצרוב את ה-Image על DVD, או שתכין Image חדש ותגדיר ב-Acronis שיפצל את ה-Image לקבצים של 700MB.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אני לא זוכר.נראה לי שצריכה להיות אפשרות להגדיר את גודל הקבצים באיזשהו שלב, תחפש.באיזו גירסה אתה משתמש?לי לא יצא להשתמש באפשרות כזאת ב-Acronis כי אני צורב Images גדולים ב-DVD, אבל אני די בטוח שיש אפשרות כזאת.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר תודה פיצלתי את הקבצים ע"י התוכנה,רציתי לדעת איך אני צורב אותם כדי שיעלו BOOT ?תודה
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אתה לא צריך, תמיד תגבה את ה image על הדיסק הקשיח הנוסף (בתקווה שיש לך יותר מאחד) ואז תפעיל את Bootable Rescue Media Builder של אקרוניס, זה יעשה לך bootcd לפלופי, סתם CD או אפילו לכרטיס זכרון.... ךי למשל יש boot על ה sandisk שלי, במקרה של בעיה, אני פשוט עושה boot מה flash והופה, משחזר את ה image שיושב לי על הדיסק הקשיח.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים ומה עם הדיסק הקשיח הולך?הכי טוב לצרוב את ה-Image על CD/DVD (לא צריך boot), בנוסף לגיבוי שבמחיצה D.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר תודה זו האמת,הכי טוב לצרוב על CD.ואכן צרבתי על CD בנרו בקטגוריה DATA וזה לא עובד. עוד דבר עשיתי,העברתי את ה-2 קבצים לקשיח הוא מצליח לפתוח אותם אך כאשר אני פותח קובץ 1,הוא לא מבקש את ה-2 מדוע? האם שגיתי בכך שצרבתי DATA? מה הייתי צריך לצרוב?תודה
פורסם 2006 במאי 1619 שנים לא הבנתי מה עשית.עשית ב-Acronis קובץ תמונה למחיצה C, והוא יצר לך שני קבצים בגודל של פחות מ-700MB כ"א.ניסית לצרוב את הקבצים על CD באמצעות Nero כ-Data, והצריבה נכשלה? למה? מה הוא אמר לך?מאיפה העברת את שני הקבצים לדיסק הקשיח מה-CD? הם לא היו על הדיסק הקשיח מלכתחילה?עם איזו תוכנה ניסית לפתוח את הקבצים, עם Acronis או עם Nero?
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר הצריבה ב-DATA הצליחה. כאשר ניסיתי לפתוח עם תוכנת אקרוניס אותם זה לא הצליח. לאחר ניסיון הפתיחה העברתי את הקבצים מה-CD לקשיח וכו'הם היו על הקשיח בתחילה,צרבתי ל-CD ולאחר מכן מחקתי אותם.תודה
פורסם 2006 במאי 1719 שנים אני לא יודע למה Acronis לא הצליח לפתוח את הקבצים מה-CD (אולי הצריבה לא היתה 100%).אחרי שהעתקת את הקבצים בחזרה מה-CD לדיסק הקשיח, הצלחת לפתוח את הקבצים עם Acronis מהדיסק הקשיח?בכל מקרה, גם אחרי שאתה צורב את ה-Image ל-CD/DVD, רצוי לשמור עותק על הדיסק הקשיח (לא במחיצה של המערכת הפעלה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.