פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים כן כן, אני מודע לכל הכרטיסים הטובים למיניהם (פורטיסימו III). אבל זה עניין שונה לגמרי.אני חייב שתמצאו לי את הכרטיס הכי זול שקיים. שיהיה ממש ממש ממש זולאין תקציב מדוייק. אתה הדבר הכי זול שתמצאו
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים הכרטיס הכי זול שמצאתי זה ה Terratec Pci 128 בסביבות ה 100 ש"ח. אחריו יש את ה VIBRA 128BIT 4D שעולה בסביבות ה 130 ש"ח.
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר יש ב60 שקל כרטיס של זולטריקס שמבוסס על אותו שבב כמו הפורטיסימו 2איפה אפשר לקנות אותו ?
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים יש ב60 שקל כרטיס של זולטריקס שמבוסס על אותו שבב כמו הפורטיסימו 2נראה לי שהתבלבלת אחי,זה הזולטריקס שמבוסס על השבב של הMUZE של הרקולס. והאיכות בין הזולטריקס להרקולס שונה, סאונד אחר.***************************לי יש כרטיס קול ישן שעובד, של אזטק. (אותה חברה שמירת את הרמקולים בביקורת של אסף באתרנו.)רוצה בחינם? ;D בא תיקח, באמת.אגב, כרטיס הכי זול, ראיתי פעם בקספי משהו ב50 שקל של ESS אני חושב.BTWאנשים, מה הכרטיס קול הכי זול שקיים ? זה דחוף! לא דיברנו על כותרות?
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים איזה עקרב דפוק אני....ידידי צחי אתה צודק זה על השבב של הmuse :-[בכל מקרה עדיין כרטיס סביר ל60 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.