פורסם 2006 במאי 919 שנים הייאני מתחיל להתענין במחשב מרכזי שישמש בעצם להכל-מרכז בידור בסלוןחיבור ראשי לרשת האינטרנט ולרשת ביתית(ממנו כל ההתפצלויות)אין צורך עדיין במפרט אבל חשבתי על 8000 ש"ח +-.(ההתייחסות לתווך של 5שנים של שימוש)1.מחשב כזה יכול לעמוד בתחרות מול הקונסולות למניהם מבחינת הרצת משחקים?2.המערכת החדשה של מיקרוסופט שנעשתה בשביל זה מספיק טובה(הכוונה לא לויסטה)?3.יש מערכות הפעלה אלטרנטיביות לזה?4.אמולטור זה חוקי? אם כן זו אופציה מספיק איכותית להרצת משחקים של קונסולות?5.יש רכיבים מיוחדים לשימוש הנ"ל מבחינת חומרה שצריך להתחשב בהם?6.קירור פסיבי איכותי לכל הרכיבים זה מספיק טוב או בעייתי?תודה
פורסם 2006 במאי 919 שנים אם לא תקבל פה תשובות לשאלות המאוד קשות שלך (שאין לי מושג מה התשובה) נסה פורום יותר ממוקצע לנושא.
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר ^^^ תודה אני בודק עכשיו-פוסט מענין למרות היובש בזמן האחרון בפורום-יש פה את ה"חומר" לשאלות הנ"ל.נראה לי...
פורסם 2006 במאי 919 שנים אני יכול להגיד לך דבר אחד ברור כשמש: מהתנסות מאוד קצרה שלי עם נושא ה-PVR (כרטיס Hauppauge 150) זה עומד להיות דבר מתסכל ביותר. במקרה שלי זה פשוט לא עבד כראוי (לא יציב, מוגבל, מצריך יותר מדי טיפול והתעמקות). הרמתי ידיים די מהר כי האלטרנטיבה (הקלטה לקסטות VHS) היתה פשוט מספיק טובה לכמה שנים הקצרות הבאות (עד שהעניין הזה יתבשל כראוי).אם הייתי מנסה שוב הייתי מחכה עד שתצא גרסת ה-Media Center החדשה לוויסטה, אפילו בביתא. יתר השחקנים פשוט יותר מדי קטנים ומצ'וקמקים.
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר הבנתי של למק יש מערכת יעודית מעולה לכך, הנחתי שבטח מיקרוסופט הוציאו את המערכת שלהם על סמך זה(כרגיל)וזו אמורה להיות מערכת שניתנת לשליטה על שלט רחוק וכו'סה"כ אני מחפש אופציה מרכזית להעלות את כל המוסיקה שלי+סרטים +הקלטה מהטלוויזיה וכו'נראה לך שזה עדיין מסובך ??
פורסם 2006 במאי 919 שנים הכל הוא צחוק ילדים, חוץ מאשר הקטע של הקלטה מהטלוויזיה ששם יש המון המון בעיות קשות ופתרונות די עקומים שבקושי עובדים במקרה הטוב (לוח משדרים גנוב מאתרים ברשת וכד). אבל תשאל בפורומים ההם יש שם תותחים בתחום.לדעתי לא שווה את המאמץ (של השקעת _מאות_ שעות בפרוייקט הזה). אם אתה יכול "לקנות" משהו מוכן או מקונפג כראוי הייתי אומר שזה שווה איזה 1000 שקל רק להביא מומחה בנושא. לנסות לבד - סיוט בלהות. ואולי, מצד שני, אתה מסוג האנשים שאוהבים לשחק עם זה ונהנים מהאתגר. אני די סבלתי כי כמה שאתה לומד יותר ומנסה משהו חדש, אתה מתאכזב שוב ושוב מהתוצאות. הטכנולוגייה הזאת פשוט לא בשלה מספיק בשלב זה. אולי לא היה לי מזל אבל זה היה ניסיוני.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר ההה אם זה לא בשל אני לא נוגע בנתיים אני מהסוג שהכנס לזה עד הסוף עד ש....אני קופץ רגע לארגז כלים ו מכשיר יקר שלא עובד ו או עובד אבל לא בצורה מלאה עושה לי בגדול תודה על החיסכון אני אנסה את אותו הפוסט עוד חצי שנה/שנה
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אמולטור זה חוקי ... (רוצים שתפעיל דמואים..)ברור ... ב8000 שח יהיה לך מחשב סוס ... מחיר של שתי מחשבים טובים כולל הכל ...בשביל בידור תנסה את התוכנה של יאהו , החדשה..
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר ברור ... ב8000 שח יהיה לך מחשב סוס ... מחיר של שתי מחשבים טובים כולל הכל ...הכוונה לא לעוד מחשב חזק או לא...המפרט שיעשה מתי שהוא-(בנתיים בהקפאה עד שתצא מערכת מתאימה)יהיה כרטיס קול, כרטיס טלוויזיה וכרטיס מסך מהשורה הראשונה דגש על הקול והטלוויזיהמארז שוכב איכותי מן הסתם ללא מאווררים(אם אפשרי)סה"כ נפח מוערך 500-750 ג'יג
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחשב לחמש שנים נו באמתכל יום הטכנולוגיה מישתנהלהשקיע 8000 במחשב שבעוד שנהיהיה שווה 2000
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר ^^^מה הקשר מה?אז מה אם יהיה שווה 2000 מה זה אוטו? אני הולך למכור אותו?אז מה אם הטכנולוגיה משתנה?מערכת כזו היא כמעט בשפיץ למשך חצי שנה עד שנה-בזמן הזה יוצאים משחקים שיספיקו לך ל 5די וי די מוסיקה והקלטות יעבדו בלי קשר לזמן או עד שהערכת פשוט מפסיקה לעבודוהנה הדיון הופך לספאם
פורסם 2006 במאי 1019 שנים תודה על החיסכוןאני אנסה את אותו הפוסט עוד חצי שנה/שנהשוב, קח בחשבון שזה היה הניסיון שלי לפני כ-3 חודשים (על מחשב פיצוץ שיושב בסלון גם ככה). יכול להיות שלך יהיה יותר מזל. בכל אופן אצלי כרגע יושב כאבן שאין לה הופכין כרטיס לוכד כבלים שעלה כ-750 שקל. לא נורא. עכשיו אני ממתין ל-Vista Media Center (כנראה יקראו לו Vista Ultimate) שייצא בגרסה כמעט-סופית (RC) כדי לנסות את זה שוב. שברתי את C ו-D כך שאפשר תמיד לעשות גוסט (של C אל D) ולחזור אחורה למערכת הפעלה קודמת אם הניסוי לא יצליח. מזל שלא הלכתי על כרטיס יותר יקר אחרת הייתי מאוד מאוד מתעצבן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.