פורסם 2006 במאי 919 שנים אם כבר היה דיבור על TCCD אז ננצל מה המתח המירבי ש TCCD יכול לקבל לפני שהיכולות OC מתחילות לרדת ?
פורסם 2006 במאי 919 שנים יש לי GEIL כאלו פה אצלי הם עובדים על 2.8V ב237MHZ.. לא מציאה.. כניראה שמשהו אחר במערכת שלי מגביל :-\
פורסם 2006 במאי 919 שנים PROSK8 14 למה סתם לדבר שטיות?אין דבר כזה 5V הכי הרבה זה 4V ורק הלוחות של dfi יכולים לספק מתח כזה.
פורסם 2006 במאי 919 שנים אולי המתח לזיכרונות זה מה שמגביל אותך?לא חושב.. אני זוכר שפעם ניסיתי לעבוד גם במחלקים והלוח/המעבד שלי מגבילים אותי..יש למישהו מושג מה הבאס הכי גבוה שהABIT AI7 עומד בו יציב?או איפה אני יכול לבדוק את זה?אגב, הלוח שלי יכול לתת עד 3.2V לזיכרונות.. אז אם אצליח להיתגבר על מה שעוצר אותי בOC עכשיו, יש לי לאן להיתקדם איתם...
פורסם 2006 במאי 919 שנים הכנסת לזכרונות האלה את כל מה שהיה לך הא? ;D מעניין אם החזירים האלה היו משתפרים עם עוד קצת מתח
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר בזכרונות האלו הדבר היחיד שמגביל זה המתח! לחבר את הרייל של ה5V לסלוטים ?
פורסם 2006 במאי 919 שנים בזכרונות האלו הדבר היחיד שמגביל זה המתח! לחבר את הרייל של ה5V לסלוטים ? חחחח לך על זה. מעניין אותי לראות מה יקרה לU-D שלך אחרי זה.
פורסם 2006 במאי 919 שנים PROSK8 14 למה סתם לדבר שטיות?אין דבר כזה 5V הכי הרבה זה 4V ורק הלוחות של dfi יכולים לספק מתח כזה.לשים את זה נראה לי http://www.vr-zone.com/index.php?i=790 כי בשבוע הזה לא עולות לי תמונות וגם VOLD MODE איזה ובקשה 5V יכול היות יותר אפילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.