פורסם 2006 במאי 819 שנים קודם כל... הוא נחשב חומרה אחרת נכון ? anandtech לקחו לסיבוב כרטיס החדש ועשו בדיקת ביצועים במישחק Ghost Recon .. התוצאות לא היו משהו.. בכל המיקרים ה FPS היה גבוה יותר ללא הכרטיס, ליפעמים אפילו בהפרש גבוה מאוד . **עדיין לא קראתי את כלל הביקורת אני חושב על סיבה שביגלל זה ככה... הרי ידוע שאי אפשר להפעיל את ההגדרות המקסימליות ללא הכרטיס ... אולי ללא הכרטיס הם היו על הגדרות רגילות ועם הכרטיס הם היו על ההגדרות המלאות של הפיזיקה ...?!? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2751&p=4
פורסם 2006 במאי 819 שנים כלומר הכרטיס חלש מידי מכדי לעמוד בהבטחות שהוא מפזר...כי הרי ברגע שהוא מוכנס הוא לבדו מטפל בכל הפיסיקה
פורסם 2006 במאי 819 שנים הדבר היחידי שלא נראה לי הגיוני הוא האפיק בו מתממשק הכרטיס למערכת - PCI פשוט איטי מידי ע"מ להעביר את כמויות המידע העצום(ב-2 הכיוונים) הנדרשים מהכרטיס, כמו כן PCI חסר את הגישה הישירה לזיכרון המערכת ולמעבד הראשי שיש באפיקים יעודיים (AGP, PCI-E).תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2006 במאי 819 שנים לכרטיס יש זיכרון עצמאי, ואני לא חושב שנפח הנתונים דרכו גדול במיוחד (כל מה שהוא צריך זה תנע, מיקום, ופוטנציאל של מרכז המסה)
פורסם 2006 במאי 819 שנים אכן, אין פה מידע על טקסטורות מטורפות שצריך לעבור ויש לו זכרון... אני מניח שאם הקטע של PCI היה פוגע בביצועים היו עושים משהו אחר..
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר לדעתכם זה משהוא חומרתי, כלומר הוא פשוט חלש מידי ?או שזה יכול להיות ההגדרות כמו שחשבתי בהתחלה או אולי בעית דרייברים ?
פורסם 2006 במאי 919 שנים יפה אמרת אייללדעתי זה לא ילך הקטע של הוספת "אייג'יאה" מכיוון שמה שהכרטיס גורם זה עוד פעםלהתעלמות מהבעיה , במקום להוסיף איזה שבב על הכרטיס מסך , או לעשות קונפיגורציהנוספת למשחק לפני שיחרורו מוסיפים עוד כרטיס , פשוט התעלמוות מהבעיה...
פורסם 2006 במאי 919 שנים לא הבנתי למה אתה מתכוון... אז מה הבעיה, לדעתך? אגב, לדעתי זאת גירסה ראשונית - וזה די צפוי מה שקרה... אני מאמין שהגירסה הבאה תהיה משמעותית יותר טובה. אחרי הכל, זאת פעם ראשונה שהחבר'ה האלה מתמודדים עם לקוחות אמיתיים, והם יתאפסו על הדרישות והבעיות עד הדור הבא. אני מקווה... :
פורסם 2006 במאי 919 שנים זאת גרסה ראשונית וגם אם היו עושים אותה לPCI-E X;16 אז לא היה מקום לכרטיס אז בטח יעשו אותה בדור הבא לX8 : מה כול כך קשה להבין בזה אתם בכלל בראש אחר
פורסם 2006 במאי 919 שנים כולכם כנראה שכחת שפעם את כל פענוח הווידאו ואאודיו ביצע המעבד ועכשיו יש כרטיס לכל מטרה ,אז אולי עכשיו יהיה גם כרטיס שיטפל בחישובים הפיזיקליים,כנראה זאת הגרסה הראשונה שיצאה לשוק והיא לא ממש מוצלחת ויש לי שאלה:האם הכרטיס הזה עושה חישובים פיזיקליים רק במשחקים או שגם בתוכנות מסויימות הוא אמור לתת שיפור?
פורסם 2006 במאי 919 שנים כולכם כנראה שכחת שפעם את כל פענוח הווידאו ואאודיו ביצע המעבד ועכשיו יש כרטיס לכל מטרה ,אז אולי עכשיו יהיה גם כרטיס שיטפל בחישובים הפיזיקליים,כנראה זאת הגרסה הראשונה שיצאה לשוק והיא לא ממש מוצלחת ויש לי שאלה:האם הכרטיס הזה עושה חישובים פיזיקליים רק במשחקים או שגם בתוכנות מסויימות הוא אמור לתת שיפור?גם בתוכנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.