פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר בקיצור - שוב נתקלנו בבעיה מוזרה... טוב, אני מקווה שעם הWRT54GL שאני אנסה להביא הנה זה לא יהיה ככה
פורסם 2006 במאי 919 שנים אחרי המאמץ ההתחלתי לגרום לו לעבוד עם L2TP, הוא עבד לי כמו שד.במשך חודשים לא היתה לי שום בעיה שקשורה לנתב (היו כמה בעיות שהיו קשורות לכבלים).
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר ואיך הצלחת לגרום לו לעבוד טוב עם הL2TP אם אפשר לשאול?*טוב, אני סיימתי להיום כאן. לילה טוב
פורסם 2006 במאי 919 שנים ניסיתי כל מני קושחות שונות ומשונות, כולל חלק כאלה לא רשמיות באתר של לינקסיס שהגעתי אליהן דרך לינק חיצוני. בסוף איימתי על הנתב עם הגרזן שלי. לא יודע מה שכנע אותו, הקושחה או הגרזן בכל מקרה, עד כמה שאני מבין הקושחאות הרשמיות העדכניות מאפשרות L2TP בלי IPSEC שזה מה שצריך על מנת להתחבר דרך הכבלים. בגרסה V4 כמובן.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים באיזה דגם מדובר של אדמיקס?כן..אחת הבעיות של הנתבים האלה,זה שלפעמים אי אפשר התחבר לממשק הנתב...בעיה מציקה...אבל אפשר להסתדר עם זה..אצלי זה כמעט ולא קורה עם 6114WG.---------------------------------------------------------------------------------------------------לגבי הניתוקים:תנסה להתחיל מ-ip פנימי קבוע דרך ספק השתית שלך HOT ואז להגדיר ב-l2tp ותראה מה קורה.כמו כן,מתי בדר"כ יש לך התנתקויות?האם ברקע יש תוכנות p2p?---------------------------------------------------------------------------------------אחלה נתב ה-wrt54gl...רק שהזכרון 8MB וזה חבל...האם הדגם של הנתב הזה תומך ב-qos?
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר ל WRT54GL יש 16MB של זיכרון.בעיה שלי (פותח הת'ראד) היא נתב אדימקס 6114WG עם חיבור PPPOE לברק שמתנתק כל כמה ימים.אם אני לא טועה נמסיס הצליח לסדר את הL2TP שלו.הנתב WRT54GL עם קושחה מצד שלישי תומך בוודאות בQOS עם מגוון אפשרויות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181113.0)
פורסם 2006 במאי 1219 שנים לא, לא נגעתי בקושחה של ה 6114WG.דיברתי על ה WRT54G בגרסאות הקודמות שגם להם היה Issue עם L2TP בלי IPSEC.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר הבנתי.ואם כבר מדברים על הנתב הזה - האם אתה עובד עם קושחה מצד שלישי עם הנתב שלך?
פורסם 2006 במאי 1219 שנים לא.בינתיים לא היה צורך.רוב הזמן היה רק מחשב אחד מחובר לנתב קבוע, ומחשב נייד או שניים נוספים כצרכנים זמניים.הטווח היה מספיק, ולצורך העברת קבצים כבדה הייתי מחבר גם כך לרוב בעזרת חוט.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים לא כל כך.במיוחד כאשר זה לא נותן בינתיים שום דבר שאני צריך.אולי כשאחזור לארץ אני אערוך איזה בדיקה.אני רק מקווה שאין שם בעיה עם ה L2TP.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר על כל פנים הקושחה המסוימת הזאת נראית מאוד מעניינת. אני מקווה לבדוק אותה בקרוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.