פורסם 2006 במאי 1019 שנים אני לא רוצה לראות עוד הודעות בנוגע למערכות הפעלה.אתם רוצים לדבר על זה? יש פורום Windows.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים נו עוד אחד שלא קשור עכשיואתם רוצים ללרדת עלי/ללמד אותי/לצחוק עלי או WHATEVER תעשו את זה בפרטילא ניסיתי לצחוק או לרדת עליך, פשוט נתתי קצת מידע על המע"פ...
פורסם 2006 במאי 1119 שנים חשבתה על OC....תעלה לתדר של 2500-2700 ותראה שיפור משמעותי.וגם תנסה להחליף למקודד אחר, כי יש מקודדים ממש איטיים בשוק...
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אתה מדבר כאילו להמהיר מעבד ל 2700 זה 1 2 3 הופ טרח הגענולא כל מעבד יכול להגיע לתדר הזהוגם לא עם כל חומרה
פורסם 2006 במאי 1119 שנים תלוי בזכרונות ותלוי בלוח ובביוסאם הזכרונות שאתה משתמש הם VALUE אתה לא תגיע איתם רחוק אז אתה צריך להשאיר אותם כמה שיותר קרוב לתדר הסטוקובשביל זה אתה צריך מחלקיםופה נכנס לעניין הלוח עם הביוס
פורסם 2006 במאי 1119 שנים בודדים הם הלוחות שאינם נותנים אופציות מינמאליות אלו... בקידודי הוידאו הוא צריך יותר את מהירות המעבד לכן מהירות הזיכרונות פחות חשובה....
פורסם 2006 במאי 1119 שנים בודדים הם הלוחות שאינם נותנים אופציות מינמאליות אלו... בקידודי הוידאו הוא צריך יותר את מהירות המעבד לכן מהירות הזיכרונות פחות חשובה.... ואיך בדיוק המעבד יקרא ויכתוב את כל המידע שזורם בקידוד המהיר יותר עקב המהרת המעבד ???
פורסם 2006 במאי 1119 שנים בקידוד , ההפרשים בין ה P4 2.4 ל 3200+ , הם כ-10% לטובת האתלון .במעבד שלך , 2.2 אפשר לראות שההפרש דומה .אני לא חושב שמשהו מונע מהמעבד שלך להציג יכולות יותר גבוהות - כי הוא עכשיו במקסימום .OC הוא בהחלט אפשרות , אבל אני מניח שאם הכותב היה מעוניין בזה הוא היה שואל ומבקש .OC הוא לא הפיתרון לכל דבר .בהנחה ותתבצע המהרה ל 2.4 , ה AMD יהיה מהיר בכ -30% מהאינטל .לשיקולך .
פורסם 2006 במאי 1119 שנים המהרה היא לא פתרון אמיתי/איכותי, הכיוון צריך להיות חיפוש מקודד יותר טוב/מתאים, משהו בכיוון של ניצול 64 ביט.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים ואיך בדיוק המעבד יקרא ויכתוב את כל המידע שזורם בקידוד המהיר יותר עקב המהרת המעבד ???זה מתבצע לאחר קידוד הפריים... הדבר שהכי "מאט" הוא החישוב של התמונה החדשה....
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אוברקלוק בנוגע לקידוד וידאו גרם לדילוג על פרימים התוצאה היתהקפיצות התמונה בעיה זו ניפתרה על ידי הורדת המהירותלדעתי אוברקלוק טוב למישחקים וזהויש פסוק בערבית מי שממהר ניתקל בביצים שלו
פורסם 2006 במאי 1119 שנים בגלל זה צריך לדעת לעשות OC יציב.... אם בקידוד וידאו המעבד יפספס מידע גם במשחקים הוא יעשה כך
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אוברקלוק בנוגע לקידוד וידאו גרם לדילוג על פרימים התוצאה היתה קפיצות התמונה בעיה זו ניפתרה על ידי הורדת המהירות לדעתי אוברקלוק טוב למישחקים וזהו יש פסוק בערבית מי שממהר ניתקל בביצים שלו :lol: בגלל זה צריך לדעת לעשות OC יציב.... אז בא תלמד אותנו תעשה מדריך מפורט ומלא על איך עושים OC יציב ותעלה אותו כולנו נודה לך!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.