פורסם 2006 במאי 819 שנים אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!
פורסם 2006 במאי 819 שנים מה עושים? צועקים על בזק בינלאומי (ואפשר גם על בזק אם תרצה... הם לא שה תמים אחרי הכל ) הכי חזק שאפשר.
פורסם 2006 במאי 919 שנים 1. נסה לראות מה קורה כשאתה מחובר ישירות - מודם מחובר אל המחשב - לאינטרנט2. תראה - ניסית דרך 2 קונפיגורציות שונות לגמרי להתחבר - למה אין סבירות לדעתך שהבעיה היא לו- דווקא מהצד שלך? למה לא לדבר עם התמיכה?
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר דיברתי עם התמיכה בבזק בינלאומי, הם לא מבינים מהחיים שלהם... הם אומרים שהם לא תומכים בחיבור דרך ROUTER והם ניסו לדחוף לי איזה חברת בת שלהם שנותנת תמיכה בתשלום..בחיבור ישיר, אני מפיל את כל הרשת... קשה לי לבדוק...
פורסם 2006 במאי 1019 שנים זה דיי מעצבן הענין עם בזק.... תראה - כנראה שתצטרך לטרוח ולשנות קונפיג ואז להתחבר ישירות. אם גם אז זה קורה אתה יכול להתקשר אליהם ואז הבירוקרטים האלה יהיו חיבים לתת לך תמיכה. ובכלל - היית אומר להם שהבעיה היא לא בראוטר בכלל.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר בינתיים שהתקנתי firmware חדש שקיבלתי מ 2plus.. וכבר 24 שעות זה עובד טוב...אם זה יעשה בעיות, אני אנסה לשנות...
פורסם 2006 במאי 1219 שנים דיברתי עם התמיכה בבזק בינלאומי, הם לא מבינים מהחיים שלהם... הם אומרים שהם לא תומכים בחיבור דרך ROUTER והם ניסו לדחוף לי איזה חברת בת שלהם שנותנת תמיכה בתשלום..בחיבור ישיר, אני מפיל את כל הרשת... קשה לי לבדוק...א. למה שמישהו יתמוך לך בנתב? קנית אותו מבזק בכלל? לא!ב. בבזק כן יינתו לך תמיכה אם מדובר בנפילה מסנכרון...לגבי המודםבפרט, אם הנתבים שלך הם אלה שתוקעים את העניין, זה כבר לא בעיהשל בזק.תנסה גם לעדכן firmware לנתבים שלך, לי אישית זה עזר עם בעיה דומה.בינתיים שהתקנתי firmware חדש שקיבלתי מ 2plus.. וכבר 24 שעות זה עובד טוב...אם זה יעשה בעיות, אני אנסה לשנות...אופס...לא שמתי לב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.