עבור לתוכן

virtual memory and win xp corp

Featured Replies

פורסם

יש לי win xp corp והיה לי 128 mb ram - עכשיו הוספתי עוד 128 מגה,

רציתי לשאול אם אני צריך לעשות איזה שינוי בהגדרות הזיכרון הוירטואלי, או בכל הגדרות שהן,

או שהוינדוס עושה זאת אוטומטית?

פורסם

הוא עושה את זה אוטומטית , מה שדיי הפתיע אותי , כי 2000 לא עשה את זה לבד .

פורסם

לתת לXP לנהל לבד את הזיכרון הוירטואלי זה הכי מומלץ אבל זה יכול לגרום לביצועים נמוכים בגלל גישה נמוכה לכונן עקב קובץ החלפה מפוצל..

בקיצור זה תלוי מה אתה רוצה..

אם אתה לא רוצה בעיות של חוסר בזיכרון (לדוגמה את אתה מריץ תוכנות כבדות כמו פוטושופ) ואתה רוצה לחסוך במקום בדיסק קשיח אז תן לWIN לנהל לך את הזכרון וWIN תגדיל ותקטין את הקובץ בהתאם .. אך קח בחשבון שזה יכול לגרום לפיצולים רבים בקובץ שיאטו את ביצועי המחשב.

אפשרות שניה היא לנהל לבד את הזכרון ואז אתה מוגבל בכמות הזכרון שאתה נותן לWIN זיכרון גדול מדי יגזול ממך הרבה מקום בדיסק קשיח וזיכרון קטן יחסוך מקום אבל יכול להיות בעיה בהרצה של הרבה דברים כבדים.

אם לא הלכת לאיבוד עד עכשיו אז אתה תדע כבר לעשות לבד את החישוב הנכון איך להשתמש בזיכרון הוירטואלי.

המלצה שלי אם אתה סתם משתמש רגיל שמריץ פה ושם משחקים תן לWIN לנהל לבד את הזכרון הוירטואלי או שתגביל את הזיכרון למינימום ומקסימום שווה בתחום של 256 512 מגה (תלוי במקום הפנוי בדיסק שלך) אבל זה יהיה בעל ערך אך ורק אם תריץ לאחר מכן תוכנת איחוי לדסק כמו NORTON SPEED DISK שתאחד את קובץ ההחלפה ותעזור בביצועים של הדיסק.

בעע cwm8.gif

מעניין אם מישהו הבין אותי בכלל... cwm1.gif

:bash:

פורסם

בני , אני חושב שאתה סוכן סמוי של SYMANTEC .

תגיד לי שזה לא נכון

פורסם

בני , אני חושב שאתה סוכן סמוי של SYMANTEC .

תגיד לי שזה לא נכון

:lol: :lol: :lol: :lol:

האמת שלא למרות שזה נראה ככה !

חוץ מזה אני מאותם אנשים שאומר את המשפט הזה:

"חבל ש-SYMANTEC לא מיצרת את חלונות" (ככה לא היה לנו באגים)

פורסם

לא , דווקא אני אומר חבל שהם קיימים בכלל , כי כל מוצר חוץ מהאנטי וירוסים המעולים שלהם , שהשתמשתי בו , הרס לי את כל המערכת , וכל הSPEED DISK , CLEAN DISK , NDD , וכל החברים שלהם , זה הדברים הכי מיותרים שרק אפשר לחשוב עליהם , ועוד יש אמיצים כאלה שמעיזים להתקין אותם על XP .

אני מבין שאתה לא מסכים איתי , ועל כך יאמר , יפה לך !

פורסם

הרס לי את כל המערכת

כמו שאמרת הרס לך, כנראה שאתה די מוכשר בעניין

בכל אופן אני בטוח שמיקרוסופט הרבה הרבה יותר אשמים בנפילות של המערכת שלך..

ונציין גם שלדעתי הרבה יחלקו עליך בדעתך

ולסיום אין לי באמת כוח להוכיח לך דוגמאות בשטח עד כמה החברה הזאת באמת מתעלה על עצמה, מה שכן דוגמה אחת רעה היא לא זאת שתהרוס להם תשם..

פורסם

:)

העלת לי חיוך על הפנים

שטויות

כל אחד וההעדפות המיניות שלו .

פורסם

רגע שאני יבין ???

יש לך משהו נגד הומואים >:(

;D

פורסם

חס וחלילה , אני בעצמי חצי

פורסם

אויש כמה שזה לא קשור לתר'ד .. אבל אני חייב ...

אפשר לקבל כמה פרטים כמו מספר טלפון של החצי הזה שלך cwm9.gif

פורסם

אין בעיה

054-440

זה חצי בערך

פורסם

אוקי מיצינו לא ? ;D

פורסם

דייי ....

;D ;D ;D

פורסם

האמהאמ...

סתם לתרום לוויכוח cwm17.gif..

לי יש נורטון סיסטם וורקס 2002 על שני מחשביפ נייד ותחנת עבודה מקושרים ברשת. על שניהם מותקנת ווינדווז אקספי פרו.

וכל הערכה עובדת נהדר על שניהם.. למען האמת הספידדיסק היא תוכינת נהדרת וגם הווינדוקטור והדיסקדוקטור.

רק הקלינסוויפ עלובה! כי אחרי הניקוי שליה אינ מריץ window washer והיא מצליחה להוריד עו כמה עשרות מגה של שטויות.

וזאתי תוכנית עממית ביור יש לציין... ולא "יוקרתית" כמו הקליןסוויפ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים