עבור לתוכן

ריססו צלבי קרס כנקמה במנהלת.

Featured Replies

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קורה עם פתח תקווה?

זה סיפור ארוך... קודם כל בוא נתחיל בלשבור את המיטוס... פתח תקווה לא באמת קיימת... מה שבאמת קיים שם זה כור גרעיני שהצופים מנהלים.. פתח תקווה זה רק כיסוי לזה...

פורסם
בעקבות דיווחים כי ציורי צלבי הקרס בבית הכנסת ובבית הספר היו דומים עלתה האפשרות כי מדובר באותם חשודים, אולם לאחר חקירת ארבעת הנערים התברר כי אין קשר בין המקרים.

צלבי הקרס היו דומים?? ואני בתומי חשבתי שמרבית צלבי הקרס (הנאציים, אל תתחילו לי עכשיו באיזה כיוון ובהודו) הם דיי אותו הדבר. :nixweiss:

משטרה מונגולואידית.

פורסם

בטח היו דומים, הם הפוכים (ממי שצייר את זה פעם קודמת) :lol:

פורסם

דיברתי עם אבא שלי שנמצא בארץ והוא אמר שמי שעושה את זה כנראה גויים עולים מרוסיה שהם פשוט נאצים ועדין נשארים פה בארץ ועושים חיים עם הסל תרבות :pissed:

פורסם

דיברתי עם אבא שלי שנמצא בארץ והוא אמר שמי שעושה את זה כנראה גויים עולים מרוסיה שהם פשוט נאצים ועדין נשארים פה בארץ ועושים חיים עם הסל תרבות :pissed:

אבא שלך זה GIL-Z ?

פורסם

לאבא שלי יש סולם

מגיע הוא עד השמיים

אז?

ארבעה נערים תלמידי המקום (בי"ס דתי) נעצרו והודו במעשה

מה יכול להיות יותר ברור מזה?

פורסם

גזען מטומטם.

"ארבעה נערים תלמידי המקום(בי"ס דתי) נעצרו והודו במעשה"

עכשיו, מפעילם קצת(אבל ממש קצת, שלא ייכאב) את השכל ונגיע למסקנות המרחיקות לכת הבאות:

1. הארבעה נערים האלה יהודים

2. הארבעה נערים אלה דתיים/מסורתיים

כמובן שיש גם את המסקנה הנסתרת קצת אבל היא מתבקשת והיא:

3. הנערים האלה בעלי מנת משכל כמוך.

פורסם

אני לא אומר שכל הרוסים זבל

אני אומר שמתוך כל העליות האלה עלו גם המון גויים

אולי לא למקרה הזה אבל למקרה עם הבית כנסת

ותאמין לי שלא חסר מספיק עולים חדשים שלומדים בבתי ספר דתיים

פורסם

אוי, ג'וני, ג'וני, ג'וני קם הום...

יש אם אין לך ביסוס להאשמה הזאת, שב בשקט. קל להאשים... (אולי זה נכון, שאלה עולים גויים מרוסיה שעשו את זה, אבל בחייאת, זה ממש לא כולם)

פורסם

משום מה ש לי הרושם שמסקנה מס 3 ברשימה של JUDAS מתאימה גם לאבא של ג'וני.......

פורסם

חתול זקן, האוואטר שלך נראה כמו החתולה שלי קצת רק שלי יותר כוסית. OFF TOPIC.

פורסם

כמה אירוני מצידך להאשים אנשים, כאשר אתה אפילו לא יודע מה קורה בארץ ::)

פורסם

תקן אותי אם אני טועה יהודי יקר שלי:

אתה יושב לך בארה"ב ולא מתגייס לצה"ל בזמן שאתה טוען שאני וכל שאר הרוסים "הגויים" בעצם נאצים שהורסים את המדינה למרות שאני כבר עשיתי את השירות הצבאי שלי וגם עושה 24 יום מילואים בשנה (שבוע יותר מהממוצע הארצי של אלה שכן מתגייסים למילואים בוא לא נדבר בכלל על כמה אנשים לא עושים את זה בכלל)

פורסם

אני לא מבין למה בכל דיון שאני נכנס אליו משתמשים במושג גויים.

למילה יש קונוטציה של קללה, וזה מרגיש כאילו אתם חושבים שאתם יותר טובים מהם בגלל הדם היהודי שלכם.

ומה הקטע בכל דיון של:"זה הרוסים הגויים האלו, זה תמיד הם."

למה כל בן אדם שני פה גזען? אין לי בעיה שתהיו גזענים נגד ערבים אבל נגד אנשים כמוכם? (וכן מבחינתי ערבים הם לא אנשים, הם בהמות שצריכים להשמיד, ואני לא מדבר על הערבים שבעדנו)

זה כמו שהמשטרה כל הזמן מאשימה את כת השטן במה שאין לה כוח לפתור, חתולים נשחטו-כת השטן, צלבי קרס-כת השטן וכו' (אגב מי שבאמת חושב שכת השטן שוחטת חתולים יש לו בעיות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים