עבור לתוכן

בעלי GTO2 , מי שהחליף לקירור אחר , שאלה .

Featured Replies

פורסם

^ זה לא נראה כזה יעיל, יש שם שני מאוררים בלי צלעות קירור בלי כלום. מה שכן זה נראה אחלה לHD :) אם מוציאים דרך לקמבן את זה מתחתיו או מעליו זה נראה כאחד שיעשה את העבודה.

מה שכן לקמבן אותו מעל הכרטיס מסך זה גם אפשרי אבל אף פעם לא בדקתי אם יש משמעות של מאורר מעל הכרטיס מסך \:

בעצם אפשר לקמבן את זה כמעט בכל מקום, על הזכרונות למארז לHD לכ.מסך, דבר נחמד. חוץ מזה שרק לפי המחיר אפשר לראות שלקרר כרטיס מסך כמו שצריך הוא לא יצליח, ygwypf= you get what you pay for

פורסם

מישהו יכול להביא תוצאות של הקירור הזה?

פורסם

תגידו החרא הזה יכול להוריד את הטמ' של הכרטיס מסך משמעותית?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207

כן לי הוריד 20 מעלות גם מאמץ וגם במנוחה אבל אני הכנתי את זה לבד

פורסם

^^^^^ לפני שהוספת את המאורר היה לך קירור פאסיבי?

פורסם

אני קניתי את ה- ATI Silencer 5 rev.2 ל- GTO2 שלו ואני מרוצה, הן מהקירור והן מרמת הרעש. לא יכול להשוות אותו לקירור הסטוק כי לא השתמשתי בו לרגע ;D.

אני לא יודע אם זה הקירור הכי טוב או הכי שקט שיש, אבל הוא די טוב, די שקט ולא יקר - מה רע?

פורסם
  • מחבר

איסתרא בלגינא .....אבל הוא יתאים רק ל GTO2 .

כמה מעלות הכי גבוה הגעת עם הקירור הזה ? ..עברת את ה 63 ? (מאוורר על 100 כמובן)

פורסם

לפי מה ששמעתי עם הסיילנסר אם עושים OC ל XTPE לא עוברים את ה58. אבל זה היה בחורף מעניין איך בקיץ.

ותגידו יש לי מאורר של 80 ס"מ אם אני ישים אותו מעל הכרטיס מסך שיעשה עליו רוח זה ישפיע? ויש לי גם צלעות קירור יותר קטנות מ80 ס"מ אבל אני מפחד להניח אותן על הכרטיס כדי לא לגרום לאיזה + ו - להתחבר שם

פורסם

הסילנסר לא ישאיר את הכרטיס על 58 מעלות יש לי את הסילנסר הוא נחמד לא יותר מזה ה-v1 החדש שלי אוכל אותו בלי סוכר.

לפותח התרד חשבת על v-1?

פורסם
  • מחבר

לא

מזה ה V1 ?

תן לינק ואם יש לך השוואות בינו ל V 700 \ 900

תודה.

פורסם

יכול להיות שבמאורר אחד כן אבל עם 2 מאוררים ה-v1 לוקח(אני כמעט בטוח).

פורסם

יכול להיות שבמאורר אחד כן אבל עם 2 מאוררים ה-v1 לוקח(אני כמעט בטוח).

לפי הסקירה שעשו באתר אין הרבה הבדל בין מאוורר אחד לשניים

פורסם

המאורר ששמו באתר הוא לא הכי חזק אני מדבר על ה-sm תשאל את idanp יש לו את ה-v1+sf והטמפרטורות ממש נמוכות(במקרה הוא גם חבר טוב שלי אז אני ראיתי את זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים