עבור לתוכן

מבקש המלצות לאוזניות טובות - עד 1000 (עריכה: 2000) פלוס מינוס

Featured Replies

פורסם

זקוק לאוזניות בגודל מלא - טובות לעבודה \ מחשב \ מוזיקה.

עשיתי חיפוש פה אבל לא מצאתי הרבה המלצות עדכניות. אני מוכן להשקיע עד 1000 בערך - למרות שעדיף כמובן בפחות...

בעיקרון אני מעדיף אוזניות אוטמות אבל אשמח לשמוע גם על לא אוטמות.

יש המון דגמים ואשמח לעזרתכם. תודה.

עריכה: בינתיים ממה שקראתי אני מתלבט בין SENNHEISER 280 פרו ו - HD555 .

פורסם

555 פתוחות, 280 אטומות.

אם אתה קונה בארץ אין הרבה אפשרויות רציניות חוץ ממשומשים, אם אתה יכול לקנות מחו"ל אודיו טכניקה A900 מעולות!

Anatoli.

פורסם

ב1060 ש"ח אתה יכול לקנות HD595 מ-tuki.co.il

פורסם

למה להשקיע כל כך הרבה כשאפשר להסתפק "במועט" ולקנות את ה HD205 שלא נותנות חשבון להרבה אוזניות אחרות...

יש לי אותן והם פשוט מדהימות!

פורסם

הבעיה היא שה-205 לא אוזניות טובות במיוחד. ברגע ששומעים איתן רק עם הנגן ופעם בהרבה זמן הן אחלה וזולות. ברגע שמשתמשים באוזניות גם בבית ורוצים לשמוע מוזיקה כמו שהיא אמורה להישמע הן פשוט לא מתקרבות לרמה הנדרשת.

Anatoli.

פורסם

אוזניות כמו ה-555 לא צריכות מגבר רציני?

פורסם

לא ממש, במיוחד לא הגרסא של ה-50אוהם.

Anatoli.

פורסם

טכניקס 1200

בארץ עולות 1200 שקל בערך

http://www.stardj.co.il/index.aspx?id=526&prodid=195

אני אישית השגתי אותם מחול ב120 דולר

שוות כול סנט ואגורה!!!

אטימות מדהימההה

5HZ-30KHZ

3500 מיליטואט

עריכה:

שחכתי גם להגיד שהם גם PL קטן וגם באים עם שנאי מזהב(!!!) לPL גדול

פורסם
  • מחבר

זה קורה לי כשאני מתחיל לחפש משהו וללמוד את הנושא - נפלתי שוב לבור העמוק הזה. כנראה שאני מזוכיסט בקטע הזה. בכל אופן - התקציב גדל - אשמח לשמוע המלצה על כל דבר.

פורסם

מה התקציב החדש?

איזו מוזיקה אתה שומע?

אם יש לך תקציב גדול מספיק ואתה שומע מוזיקה שלא דורשת באס חזק הייתי ממליץ לך על הAKF 340. יש לי זוג ולא להאמין מה שהוא עושה. אני יכול להתחיל בתיאורים וכו', אבל כיוון שעדיין מופיעה לי בחתימה מודעת למכירה של זוג שכזה (למרות שהיא לא ממש אקטואלית כרגע :)) אני אחסוך ממך. אם כבר למדת את הנושא כמו שאתה אומר, אתה שמעת עליהן לא מעט.

Anatoli.

פורסם

מממ אבל הוא לא צריך כאלה הם ל-D.J זה מיותר!!!

לך על משהו בסביבות ה500 ש"ח ואתה תהיה מאוד מרוצה 100%

בלי להעליב אף אחד אין פה אודיופילים אמיתיים כי לכולם יש נגני MP3 והם עדיים לא מתקרבים לאיכות של דיסקמנים ב-1000 ש"ח ודיסקים מקוריים

אז זה דיי ויותר אוזניות ב-500 ש"ח +-

וגם באוזניות של 1000 ש"ח אתה צריך מגבר וזה דיי חשוב שם

אם אתה רוצה יש מיבחר ממש קטן של אוזניות אם מגבר ב-1000 ש"ח (לא שאני יודע)

אני הייתי ממליץ על ה-HD 200 או על ה-HD 500

אבל אם אתה מתעקש על 1000 אז יש את HD 595 שהם האוזניות בין הכי טובות שקיימות במחיר הזה

יש גם את ה-HD 650 אם אתה ממש רוצה איכותיות אבל אלה עולות 2,949 שזה ממש אבל ממש יקר!!!

וזה נורמלי לישאול שאלות על נושא שאתה לא מבין בו כל כך!!!

פורסם

א: לא נכון הם לא לדיג'יי. דווקא לדיג'יי הן ממש לא מתאימות. הן לאודיופילים נטו.

ב: אני לא מרוצה משום דבר בסביבות ה-500 שקל לדוגמא.

ג: אין פה אף אודיופיל אמיתי? מי אמר? לי אין בכלל נגן MP3, יש לי כרטיס קול שעולה יותר מ-1000 שקל של הדיסקמנים שאתה מדבר עליהם, ודיסקים מקוריים שעולים יותר מהציוד שלי.

ד: לא בכל אוזנייה של 1000 שקל זה חשוב שיהיה מגבר.

ה: ה-595 אומנם לא רעות, אבל אף אחד לא רואה אותן מככבות בכותרות.

ו: ה-HD650 עולות בחול 300$ שזה חצי ממה שהן עולות בארץ. הן אוזניות טובות, אבל יש להן צליל שהוא מאוד laid-back, דבר שהרבה אנשים מוצאים כמשעמם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שומע הכל... בעיקרון הבסיס הוא ג'אז וקלאסי - אבל גם אלקטרונית שחברים תמיד מנסים לשכנע אותי - וחוץ מיזה אני תמיד בתקופה כזאת או אחרת של האזנה לדברים מוזרים - לדוגמא לא מזמן עברתי FETISH של האזנה לבישוליו של ENNIO MORRICONE (גאוני :lol:).

אני עובד כפרילאנסר בתחום הדמיות תלת מימד ואנימציה - אז בד"כ אני מתאים את המוזיקה לסגנון הפרוייקט שאני עובד עליו - כך שקורה גם מדי פעם איזה הנדריקס או זפלין.

ו -המון המון המון סרטים (באיכות מלאה - לא מהרשת).

עריכה: אני מתשמש ב MAUDIO REVOLUTION 7.1 כרגע - אם זה משנה בנושא המגבר

עריכה: לא שומע MP3 - אם משהו מסקרן אותי יכול להיות שאני אטעם MP3 - אבל אם אני אוהב אני משתדל להשיג את הדיסק.

פורסם

בלי להעליב אף אחד אין פה אודיופילים אמיתיים כי לכולם יש נגני MP3 והם עדיים לא מתקרבים לאיכות של דיסקמנים ב-1000 ש"ח ודיסקים מקוריים

אז זה דיי ויותר אוזניות ב-500 ש"ח +-

:nono:

פורסם

ובכן, קלאסית וג'אז בכלל בלי לחשוב אני יכול להמליץ לך על ה-340. משהו אחר שיכול להתאים לך זה גם הבייר 880 והסנהייזר 580/600/650. קח בחשבון כל 5 האוזניות האילו דורשות מגבר. אם אתה רוצה יש גם את ה-AKG 601/701 אבל אני אישית לא שמעתי אותן.

הבאס של ה-880 הוא מאוזן בין הדוק לבין פאנצ'י. הבאס של הסנהייזר מרוח יותר עם המון נפח. הבאס של ה-340 עם הבה פחות נפח, אבל דיוק והדוק במיוחד.

מבחינת המידים הסנהייזר והבייר יחסית באותה הרמה. שונות אבל ברמה גבוהה. ה-340 מדהימות בזכות הדרייבר האלקטרוסטטי שלהן.

בגבוהים הסנהייזר טובות ולא מפתיעות לטובה או לרעה. ה-800 מאוד אנרגטיות אבל יש להן משהו קצת מעצבן בגבוהים. ה-340 מדויקות מאוד ומפורטות מאוד, שוב דרייבר אלקטרוסטטי.

מבחינת הגברה, אני כיול להמליץ בחופ על מגבר של AQUA שאומנם לא זול 1350 שקלים מחירו. אך הוא מיוצר בארץ על ידי בחור מאוד נחמד שיוכל לעזור לך בכל בעיה, והוא מגבר פשוט מדהים. ל-880 ולסנהייזר הוא יתאים בלי שום בעיה, ל-340 הוא יתאים לאחר שינוי של הגיין, אותו הבחור שבונה אותם יעשה לך את זה בלי שום בעיה אם תרצה.

ד"א, יש לגראדו אוזניות לא רעות, אבל חובה לשמוע כי יש להן צליל שונה מכל דבר אחר בשוק. חלק אוהבים, חלק לא.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים