עבור לתוכן

נגן MP3 2GB .

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים על הנגן הבא :

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=stick2gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap

ניראת לי קנייה מישתלמת ביותר.

אני חובב מוסיקה אבל לא פריק...אני לא זקוק ל IPOD משוככל

אבל אני צריך נגן שיוכל לשמש גם ככונן נייד ולכן חיפסתי נגן עם נפח גדול במחיר מינימלי , מה אתם חושבים על כל העינין?

פורסם

קח אותו

אם זה מה שמושך אותך ואתה לא רוצה נגן טוב (וIPOD זה כזה משוכלל)

פורסם
  • מחבר

איך אתה מגדיר נגן כטוב? אחד שמסדר לך את השירים לפי ג'נרים?

פורסם

לא

אחד שעולה יותר מהדבר הזה שנקרא נגן שנתת לינק אליו ואחד שנותן איכות סאונד הרבה יותר גבוהה ממנו ואחד של חברה טובה ואמינה

סידור קבצים לא קשור להגדרה של נגן כטוב

זה כבר עניין אישי

פורסם

שים לב גם שזמן הסוללה יספיק לך לבערך 7-8 שעות...

אה ואחרי חודשיים אם הנגן הזה עדיין פועל אני נותן לך את שלי...(הכוונה שלי גם שכל כפתור עושה מה שהוא אמור לעשות....היה לי כזה (1GB) ויש למלא חברים שלי ואצל כולנו כל כפתור עושה משהו אחר והנגנים פשוט מתפגרים אחרי חודשיים...)

:xyxthumbs:

תהנה! קניה טובה בשביל כמה חודשים...

פורסם

פריק זון צודק.. :xyxthumbs:

היה לי נגן של חצי ג'יגה משהו סיני... אחרי זה הכפתור שמעביר שירים קדימה הגביר את הווליום.. הווליום הפך לפליי.. וההולד לא עבד למרות שהוא כן זז... מזל שהחלפתי אותו במשהו איכותי של ג'יגה..!בקיצור תוסיף עוד איזה 100 שקל ותקנה משהו של סאן דיסק סנסה..!! :bash:

פורסם
  • מחבר

פריק זון צודק.. :xyxthumbs:

היה לי נגן של חצי ג'יגה משהו סיני... אחרי זה הכפתור שמעביר שירים קדימה הגביר את הווליום.. הווליום הפך לפליי.. וההולד לא עבד למרות שהוא כן זז... מזל שהחלפתי אותו במשהו איכותי של ג'יגה..!בקיצור תוסיף עוד איזה 100 שקל ותקנה משהו של סאן דיסק סנסה..!! :bash:

אוקיי הבנתי אותכם נוותר על הקנייה . ד"א אחי כולם סינים , אתה לא באמת חושב שמייצרים אותם באירופה? :smile1:

פורסם

לא באירופה, ביפן, קוריאה וטאיוון.(שעדיפות בהרבה)

פורסם

חחח יפן...

אתה אופטימי אה?

נדיר למצוא בארץ משהו שבאמת מיוצר ביפן...

הכי טוב זה מיפן

אולי יש כמה נגנים משם אבל לא פגשתי כזה עדיין

מה שבטוח זה שלא כולם מסין

פורסם

COWON מייצרת בקוראה.

SONY וTOSHIBA ביפן.

פורסם

הלוואי וכל המוצרים האלה באמת היו מיוצרים ביפן

זה שסוני היא חברה יפנית לא אומר שזה מיוצר ביפן וזה ממש לא מיוצר שם

פורסם
  • מחבר

חחח אפילו נרגילות סוריות מיוצרות בסין.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

אוקיי הבנתי אותכם נוותר על הקנייה . ד"א אחי כולם סינים , אתה לא באמת חושב שמייצרים אותם באירופה? :smile1:

יש כמה דרגות של ייצור בסין,לא הכל חייב להיות חרא..כל חברה שמכבדת את עצמה תקפיד על הייצור שם...נכון גם הסנדיסק מיוצר בסין אבל בייצור הרבה יותר איכותי..

פורסם

צודק

לא כל מה שסיני הוא חרא

אבל יפן זה איכות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים