עבור לתוכן

בעיה בניגון DVD ב- Windows Xp Media Center 2005

Featured Replies

פורסם

היום התקנתי את ה-windows mce 2005 והכל היה קשורה

אבל מתי שרציתי לנגן dvd ב- media center הוא רשם שיש בעיה , ואז נזכרתי שאמרו שצריך להתקין תוכנה חיצונית ואז זה יעבוד.

התנקתי תחילה את ה- windvd וניסיתי . כשהרצתי את הסרט ב- windvd זה עבד אבל מתי שניסיתי להריץ ב media center זה לא עבד.

ניסיתי את אותו דבר גם על - nvidia pure video dvd , power dvd , k-lite Mega codac pack

כל אלה הצליחו(חוץ מאשר nvidia pure video) להריץ את הסרט בתוכנה שלהם אבל ב - media center

לא הצליחו.

אותה בעיה קיימת גם לשאר קטעי וידאו ולא רק dvd מה שכן יש סאונד , רק תמונה אין...כלומר הסרט כן רץ.

מישהו מכיר את הבעיה ?

איך יכול להיות שאני מצליח להריץ ב-

media player

אבל ב-

media center

לא ....

פורסם

יכול להיות שלכלכת כבר את המחשב, אולם דבר אחד שצריך לוודא זה שכשאתה מתקין K-lite codec pack אתה בודק ידנית את רשימת הקודקים שעומדים להיות מותקנים ולסמן שיתקין נניח WinDVD Codec (וגם Quicktime alternative באותה הזדמנות, אגב). ברירת המחדל, שוב, איננה להתקין אותם (לפחות בפעם האחרונה שהתעסקתי עם זה).

פורסם

למה אנשים נמשכים לזבל ? Klite codecs זה חבילה שעושה המון בעיות

מומלץ להוריד חבילת קודקים של Cole2k.net

פורסם

יכול להיות שאתה צודק אולם בינתיים לא נתקלתי בהרבה אנשים עם הדעה שלך או הדעה ההפוכה כך שאני נשאר עם מה שעובד מספיק טוב. דעה שלך - עברתי אל C כי C יותר טוב מ-K. דעה הפוכה - עברתי/חזרתי אל K כי K יותר טוב מ-C.

אני לא משנה סדרי עולם עפ"י דעה של אדם אחד בודד... אז לענות לשאלתך ברצינות: אנשים לא אוהבים לקחת סיכונים מיותרים. K ידועה ומבוססת בשוק. כדי שניתן צ'אנס למשהו אחר צריך להיות משוכנעים שהוא אכן יותר טוב. אני לא משוכנע בשלב זה. אם OmegaShadow ינסה וזה יפתור לו את הבעייה - קרוב לוודאי שזה ישכנע אותי, לדוגמא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים