פורסם 2006 במאי 919 שנים השכירו רק משחקי פס2 (שאין לי) ובמחיר שערוריתי של 40 שקל לשבוע וברור שעדיף לקנות רק משחקים עם אורך חיים ארוך, אבל מה עם השאר? וואו... ונניח שגיימר לא מסתפק במשחק אחד לשבוע, שערוריה! לא הפלא הם פתחו סניפים כמעט בכל הארץ.
פורסם 2006 במאי 919 שנים בלוק באסטר מתקיימים מסרטים לא ממשחקים, והם דווקא בירידה בזמן האחרון40 שקל בשביל שבוע של משחק? זה נשמע לך כמו מחיר הגיוני?
פורסם 2006 במאי 919 שנים בלוק באסטר מתקיימים מסרטים לא ממשחקים, והם דווקא בירידה בזמן האחרון40 שקל בשביל שבוע של משחק? זה נשמע לך כמו מחיר הגיוני?תאמת לי זה נישמע מאוד טוב כך מישחק כמו זלדה לשבועים ב80 שקל בימקום ליקנות אותו וקיבלתה חוויה במחיר זול מאוד או RPG כבד של 50 שעות לחודש ב160 שקל הבעיה שבארץ תומכים רק בPS2 ואני לא יודע ביכלל איזה מישחקים יש בהשכרהאני כן יודע שבארצות הברית יש חנויות שמוכרות וקונות מישחקים משומשים וזה מאוד מישתלם
פורסם 2006 במאי 919 שנים במחיר הזה עדיף לי לקנות, לשחק כמה שאני רוצה מתי שאני רוצהמחיר ראילי זה כמו של גייםפליי בארה"ב 15 דולר לחודש לכמה משחקים שאתה יכול לשחק (מחשחק אחד כל פעם כמובן)
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר זה באמת מעצבן כל הקטע עם משחקים קצרים ויקרים.וזב באמת יקר מאוד השכרת משחקים בארץ, אבל בלוקבסטר זה לא המקום היחיד להשכרת משחקים, יש לדוגמא את -X-SHOP וכאלה... אבל אני לא יודע כלכך מה המחיר, מה שכן בטוח שהוא עדין יקר, ובכלל- להשכיר משחק לשבוע נשמע די דפוקו גם אם תשכיר אותו פעמיים רצוף זה בטוח יהיה יקר.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים הרעיון של גייםפליי זה שאתה משכיר את המשחק עד שנמאס לך ממנו, בלי זמן קצוב יש המון משחקים מאד מהנים שלקח לי בדיוק שבוע לסיים, נהנית, ומאז לא ירקתי לכיוונם אפילו (האלף לייף 2 ופעיר הם שתי דוגמאות מידיות לתופעה)
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר בסדר, אבל אני מניח שמשחקים שכיף לשחק בהם רק שבוע הם מאוד בודדים וככה כבר יגמרו לך כל המשחקים שתוכל להשכיר כי מאיפה שאתה תשכיר אין מבחר ענק כלכך ( לפחות לא בארץ ), חוץ מז שאני מניח שאין עוד הרבה כמוך וגם אם יש אני בטוח שאתה נהנה לשחק במשחקים שמחזיקים אותו שבועיים ויותר מאשר משחקים כאלה ולכן אם היה אפשר להשכיר ליותר משבוע ובמחיר נורמלי הייתה מעדיף להשקיר משחקים ארוכים יותר, לא?!?!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.