עבור לתוכן

[מן דיון כזה] המחיר של המשחקים ל-PS2 ול-XBOX נשארו יקרים בלי סיבה ובהגזמה.

Featured Replies

פורסם

שמתם לב, שלמרות שהרמה הגרפית של ה-PS2 וה-XBOX ירדה קשות, או ליתר דיוק- ההתפתחות העצומה במחשבים יחסית ל-PS2 ול-XBOX, מחירי המשחקים לאותן קונסולות נשארו מאוד מאוד יקרים יחסית לביצועים הגרפיים העלובים שיש להם. משחקים למחשב עם ביצועיים בהרבה אבל בהרבה יותר טובים עולים בערך אותו הדבר.

זה ממש מוזר, ובטח עוד אחרי שיצא ה-XBOX360 המחירים עדיין לא יורדים. לפי דעתי חייבת להיות ירידה דרסטית במחירים של המשחקים ל-PS2 ול-XBOX עקב הרמה העלובה שלהם. כי גם אחרי הכול, משחקי מחשב באותה רמה עולים בהרבה יותר פחות.

אני חושב שהמחיר הזה הוא יוצר את המחיר הגבוהה של המשחקים ל-XBOX360 כי זה יהיה דפוק שהמחיר של המשחקים יהיה דומה.

פורסם

חכה עוד איזה שנה שנתיים...ירד :)

פורסם

אני לא מבין על איזו רמה עלובה אתה מדבר - אתה מוזמן לבדוק את HALF LIFE 2 ל-XBOX או את GOD OF WAR ל-PS2 ששניהם יצאו לא כזה מזמן ולראות שקיבלת משחקים איכותיים במחיר נורמלי.

פורסם

זה גם לא נכון, מחיר כותרים חדשים ירד ל40 דולר בארה"ב כאשר דברים בני חודש חודשיים צנחו ל30 דולר וכל מה שישן מזה 20 15 ואף 10דולר

פורסם
  • מחבר

תמיד מחייך: אין לך אפילו על מה להתווכח, הביצועים המקסימליים של ה-ps2 וה-xbox ממש ממש עלובים ( יחסית למחשבים חזקים של היום ) ובכל זאת הם בערך במחיר של משחקי מחשב.

ו-TeaTime: אני לא יודע מה המחירים בחו"ל, כי זה גם לא כלכך מעניין אותי, אבל בארץ הם נשארו יקרים. אבל אני מניח שאם בחו"ל המחירים ירדו אז גם מתישהו הם ירדו גם בארץ, אבל השאלה היא מתי. ובקשר לזה שמשחקים ישים ממש זולי, אז גם משחקי מחשב נהיים זולים יותר ככל שהם מתיישנים, וגם למי יש כוח לחקות כלכך הרבה זמן עד שהמחירים ירדו בשביל לקנות את המשחק, לא?

NiTRo37: אני חושב שאתה מגזים עם השנתיים שלך, זה ממש הרבה זמן ואולי שכחתה כמה ישנים הם ה-PS2 וה-XBOX, ובעוד שנתיים כבר הXB0X 360 ואולי ה-PS3 ( לא יודע בדיוק מתי הוא יצא ) יחשבו כבר די ישנים או לפחות לא חדשים כמו שהם עכשיו.

פורסם

בארץ המשחקים עולים 400 שקל, מאד רחוק מה50 דולר שהם יוצאים בחול או אפילו ה60 שמשחקי דור הבא נמכרים

תתחיל להתלונן על זה

פשוט ישפאר מנצלת את המונופול שלה, והיבואנים האפורים לא פראירים

פורסם

אני חושב שזאת בדיוק הנקודה שלו...

אבל בכל מקרה, המחירים של משחקים נקבעים לפי השוק - היבואנים מנסים להרוויח כמה שיותר. אז הם יורידו את המחירים רק אם זה יגדיל מספיק משמעותית את כמות האנשים שיקנו את המשחק (פחות או יותר, כמובן שהחישובים שלהם לא מושלמים).

בגלל שרוב האנשים מעדיפים לגנוב משחקים (נדמה לי), נשאר "גרעין קשה" של אנשים שמשלמים על משחקים, והמחיר פחות משנה להם (כלומר, הם קונים בין כה וכה).... ולכן הורדת מחירים לא תתרום ליבואן - לכן הם לא מורידים מחירים.

הם לא עושים לאף אחד טובה, הורדת מחירים זה רק למען רווח גדול יותר...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזאת בדיוק הנקודה שלו...

אבל בכל מקרה, המחירים של משחקים נקבעים לפי השוק - היבואנים מנסים להרוויח כמה שיותר. אז הם יורידו את המחירים רק אם זה יגדיל מספיק משמעותית את כמות האנשים שיקנו את המשחק (פחות או יותר, כמובן שהחישובים שלהם לא מושלמים).

בגלל שרוב האנשים מעדיפים לגנוב משחקים (נדמה לי), נשאר "גרעין קשה" של אנשים שמשלמים על משחקים, והמחיר פחות משנה להם (כלומר, הם קונים בין כה וכה).... ולכן הורדת מחירים לא תתרום ליבואן - לכן הם לא מורידים מחירים.

הם לא עושים לאף אחד טובה, הורדת מחירים זה רק למען רווח גדול יותר...

יש משהו בדבריך. רק חבל שהם לא חושבים שאם הם היו מורידים מחירים אז גם כאלה שכמו שאתה אומר- "גונבים" משחקים היו מתחילים לקנות משחקים ואגם אולי זה היה גורם לקהל רחב יור לקנות קונסולות.

פורסם

לא חושב שזה ממש משנה

200 עדיין גדול יותר מאפס (או כל מחיר אחר)

פורסם

יש משהו בדבריך. רק חבל שהם לא חושבים שאם הם היו מורידים מחירים אז גם כאלה שכמו שאתה אומר- "גונבים" משחקים היו מתחילים לקנות משחקים ואגם אולי זה היה גורם לקהל רחב יור לקנות קונסולות.

היה פה סקר ב-HWZONE וגם באתרים אחרים שהראה שאנשים ימשיכו להוריד גם אם המשחקים יעלו 50 ש"ח לאחד.

פורסם

התכוונת ישראלים ימשיכו להוריד גם אם זה ילעה חמישים שקל

כי אמריקה ואירופה קונים את רוב המשחקים שלהם

מה שכן והכי חסר לי בארץ- שירות השכרת משחקים זול

יש משחקים היום עם אורך חיים של 6-7 שעות, שפשוט כואב הלב להוציא 200+ עליהם ואחרי זה הם יעלו אבק בארון

פורסם

בגלל זה עדיף לקנות משחקים עם אורך חיים ארוך ועם מולטיפלייר כמו HALO 2 או MGS 3.

פורסם

מה שכן והכי חסר לי בארץ- שירות השכרת משחקים זול

יש משחקים היום עם אורך חיים של 6-7 שעות, שפשוט כואב הלב להוציא 200+ עליהם ואחרי זה הם יעלו אבק בארון

סליחה על הבורות, אבל מה אם בלוקבסטר? הם כבר לא משכירים אם זכור לי. ::)

פורסם

השכירו רק משחקי פס2 (שאין לי) ובמחיר שערוריתי של 40 שקל לשבוע

וברור שעדיף לקנות רק משחקים עם אורך חיים ארוך, אבל מה עם השאר?

פורסם

אני היתי קונה מישחקים לקונסולות ב200- 250 שקל למישחק חדש ואיכותי

זלדה החדש לדוגמה זה מישחק שאני מת ליקנות

אבל לצערי המחירים בארץ יקרים מידי בישביל ליקנות מישחקים

חוץ מיזה זה שאין נציגויות רשמיות חזקות של סוני נינטנדו ומיקרוסופט בארץ

(ישפאר היא נציגות דפוקה מבחינת הצרכן)

(מיקרוסופט ישראל לא מיתעסקת בXBOX )

(נינטנדו לא קימת בארץ)

מאוד משפיע על המחירים אין פה מחקרים על השוק ושיווק שישפיעו על המחירים לטובה

ככה שכל חנות יכולה לתת תמחיר שהיא מחליטה לתת וחנויות כניראה מעדיפות להזמין קצת מישחקים ולימכור במחיר גבוה מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים