עבור לתוכן

קירור מתאים למעבד אינטל פנטיום D930

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד פנטיום D930 ואני לא יודע איזה קירור כדאי לי אני רוצה שבעיקר הוא יהיה קר ולא יתחמם על המידה או משהו כזה ויגיע ל50 מעלות או משהו גבוה מאוד ועדיף גם שלא יהיה רועש ושלא יעלה כול כך הרבה כסף עד 200 ש"ח או קצת יותר

וגם אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות עוד דברים כמו נוזל או דברים כאלה והאם זה יעזור לי

פורסם

BT או artic cooling freezer הAC עולה כ150 והBT עולה 250 ש"ח בערך..

כמובן שלBT יש תוצאות הכי טובות אבל הAC מתאפיין בשקט שלו.

פורסם

אני חושב שקירור הסטוק היה בהחלט מספיק כדי לשמור על טמפ' נורמאליות למעבד.

זה גם תלוי איך מאוורר המארז שלך..

אבל אם אתה באמת רוצה שיפור בטמפ' אז גם אני ממליץ על artic cooling freezer

פורסם
  • מחבר

שאתה אומר AC אתה מתכוון לArctic Cooling Freezer 7 PRO ?וכמה הבדל יש בין הBT לAC כי אני רוצה תוצאות טובות מאוד אבל אני גם רוצה שיהיה שקט אני מעדיף תוצאות טובות משקט מה עדיף לי לקנות ?!

פורסם

ה BT חזק יותר אבל אם אתה מעדיף שקט תיקח את הAC הוא מציג ביצועים לא רעים בכלל.

פורסם

הBT גם שקט ...

אבל הכול שאלה של למה אתה צריך אותו אם זה לשקט נטו (בלי OC או עם OC נחמד) לך על הפרייזר...

אם זה לOC מכובד+ (תמיד נסחפים) לך על הBT....

פורסם
  • מחבר

אני צריך אותו לקירור נטו בלי OC אני לא מתכנן משהו כזה פשוט תמיד אומרים שאם אתה קונה מעבד של אינטל אז לקנות עוד קירור שזה לא יתחמם על המידה אז כדאי לי לקנות את הArctic Cooling Freezer 7 PRO או לא בשביל מה שאמרתי ? או שכדאי לי לקחת משהו אחר מסדרת Arctic Cooling בשביל המעבד אינטל D930 ? וכדאי לי גם לקנות נוזל קירור או משהו כזה ? ואם כן אז איזה ? ובאיזה מחיר הנוזל קירור ?

פורסם

artic coolong freezer 7 pro יספיק בהחלט ייתן לך שקט וגם יקרר מעולה אם תבצע אוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים