פורסם 2006 במאי 719 שנים הלוח-אם שלי הוא: P4S533-VM וכתוב שהוא AGP *1 עד *4השאלה זה אם אני יעדכן את ה- BIOS אז הוא יכול להיות AGP *8 ???ואם אפשר אז תכתבו גם איך מעדכנים אותו כי אני לא ממש הבנתיתודה למי שעונה (עוזר)
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר אה טוב בעססה אז אני יצטרך לקנות לוח אם חדש כדי שיתמוך לי בכרטיס מסך AGP *8תודה שענית מהר כל כך
פורסם 2006 במאי 719 שנים אה טוב בעססה אז אני יצטרך לקנות לוח אם חדש כדי שיתמוך לי בכרטיס מסך AGP *8תודה שענית מהר כל כךבזבוז כסף תעבור ל PCI-E יחד אם כרטיס מסך
פורסם 2006 במאי 719 שנים צודק!הכרטיס יעבוד לך בלוח של ה *4 , ובישביל כפול (תיאורתי) ביצועים מהכרטיס מסך לבד לא משתלם לקנות לוח חדש .
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר א- סליחה אם הכותרת לא חוקית (לא שאני יודע למה) ב- הכרטיס עובד על AGP *4 אבל אני רוצה להמהיר אותו והוא לא נותן לי. אני חושב בגלל שזה *4 ולא *8 ג- מה זאת אומרת אין הבדל משמעותי? ד- אני רוצה שהכרטיס יעבוד הכי חזק שהוא יכול כדי שאני יוכל לשחק ב OBLVION חלק ( למרות שהגרפיקה על הכי חלש ) הוא עובד בסדר אבל די איטי תודה לעוזרים ולמסבירים
פורסם 2006 במאי 719 שנים לא המהרה לא קשורה לX4 או לX8.אין הבדלי ביצועים משמעותיים בין הX4 ל X8 רק מתחים שונים שהלוח מפיק לסלוט אם אני לא טועה.איך אני אמור לענות על ד' אם אין לי מושג מהו הכרטיס? לפי מה שאני הבנתי הוא לא כזה חדש ואוברקלוק איתו לא יגיע רחוק גם כן!
פורסם 2006 במאי 719 שנים יש הבדל חוץ מהמתח, וזה שהתקשורת בין הזכרון הראשי לכרטיס היא פי 2 מהירה יותר (4*2=8)... אולי זה באמת יכול להיות משמעותי במשחקים כבדים כאלו... (משמעותי מבחינה שאולי על ההגדרות הכי פשוטות, זה ירוץ נורמלי יותר, לא משהו מהפכני כמובן).ד"א בדוק את האתר הזה:http://www.oldblivion.com/יתכן וה PATCH שם יריץ לך את המשחק יותר נורמלי.
פורסם 2006 במאי 719 שנים א- סליחה אם הכותרת לא חוקית (לא שאני יודע למה) ב- הכרטיס עובד על AGP *4 אבל אני רוצה להמהיר אותו והוא לא נותן לי. אני חושב בגלל שזה *4 ולא *8 ג- מה זאת אומרת אין הבדל משמעותי? ד- אני רוצה שהכרטיס יעבוד הכי חזק שהוא יכול כדי שאני יוכל לשחק ב OBLVION חלק ( למרות שהגרפיקה על הכי חלש ) הוא עובד בסדר אבל די איטי תודה לעוזרים ולמסבירים א. אם תקרא את החוקים תקבל את התשובה. ב. אין קשר. ג. זאת אומרת שעם אותו כרטיס ואותה מערכת ההבדלים בין AGP x4 ל-AGP x8 זניחים. ד. יותר סביר שהכרטיס חלש ואין קשר ל-AGP x4. אין הבדלי ביצועים משמעותיים בין הX4 ל X8 רק מתחים שונים שהלוח מפיק לסלוט אם אני לא טועה. אותו מתח רק רוחב פס כפול, תיאורטית
פורסם 2006 במאי 719 שנים מוזר שאני ניסיתי להכניס כרטיס X4 הלוח שלי כמעט הוציא לי יד והכניס לי בוקס הוא הדליק לי מנורה אדומה והמחשב לא נדלק בכלל עד שלא הוצאתי את הכרטיס.הייתי בטוח שזה קשור למתחים השונים :s05:
פורסם 2006 במאי 719 שנים ל-AGP x2 יש מתח 3.3Vל-AGP x4/x8 יש מתח 1.5Vמה שיכול להיות זה כרטיס שעובד על שני המתחים (יש הרבה כאלה, או לפחות היו), שפשוט מצפה לקבל 3.3V וקיבל 1.5V
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.