עבור לתוכן

ויסטה!

Featured Replies

פורסם

לא מכיר אותך, ובטח שלא מתערב איתך ילדונציק, אבל אתה מוזמן להביא הוכחות ממיקרוסופט שזה חוקי. (שזה מסמך באתר שלהם שאומר שלכל אחד מותר להחזיק עותק של VISTA BETA).

פורסם

לי אין בעיה להתערב איתך תראה לי לינק חופשי של מיקרוסופט או איפשהו שכתוב שמותר להוריד את זה/להביא לחבר את הדיסק של הבטא

פורסם

חברה... צריך לינק שיהיה כתוב בו שאסור להוריד ולא שמותר...

קצת הגיון!!!!!

פורסם

אתה חי בסרט ? זה COPYRIGHTED וגם אין לינק הורדה פומבי חינם מהאתר שלהם, אז מה נראה לך ? אם לא היה איכפת להם, הם היו נותנים את זה באתר כמו שנתנו את XP64 BETA בזמנו...

פורסם

אתה חי בסרט ? זה COPYRIGHTED וגם אין לינק הורדה פומבי חינם מהאתר שלהם, אז מה נראה לך ? אם לא היה איכפת להם, הם היו נותנים את זה באתר כמו שנתנו את XP64 BETA בזמנו...

פורסם

1. אל תגיד לי איפה אני חי

2. אני אמרתי בכלל משהו על ההורדה, שצריך... מותר... לא? נכון

3. אני רק אמרתי איך לשאול נכון...

פורסם

נו, איפה גאון הדור שאמר שזה חוקי... פשוט עלוב.

פורסם

לגאון אין כוח לחפור והגאון יודע שזה חוקי

דרך אגב דיברתי עם מיקרוסופט לפני כמה ימים בקשר לבעיה הם אומרים שהויסטה תצא בתחילת שנת 2007

חבל לא שאלתי אותם אם חוקי להוריד את הבטא אבל אני בטוח שכן..

פורסם

חחח טיפשות...

הבטא של ויסטה זאת הדלפה לרשת (אתרים לאימיול וביטורנט וכמובן תוכנות שיתוף!)

זה לא חוקי ....

http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=en

איפה אתה רואה ויסטה....

פורסם

lordgod > gaidmak

LOL

yes, what lordgod said, if vista was downlownble it would be @ top 5 downloads

פורסם

יש הבדל גדול בין בטא לבין בטא סגורה , vista היא בטא סגורה למשתמשים מורשים ע"י מיקרוסופט בלבד , זה שהדליפו את הבטא לרשת שכל זאטוט יוריד וינסה להתקין לא הופך את זה לחוקי ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים