עבור לתוכן

בעית ניתוקים עם נתב של LINKSYS

Featured Replies

פורסם

יש לי נתב של LINKSYS מסוג WRT54GC אני מחבר אותו ביחד עם מודם של תומסון (בתשתית של הכבלים).

אני עובד על פרוטוקול PPTP ויש לי כתובת IP סטטית בכבלים.

השגתי מחברת 012 את ה-DEAFULT GATEWAY ואת כתובת ה-SUBNET MASK (שדרך אגב אין לי מושג מה זה ה-SUBNET??)

אני מצליח להתחבר והרשת הביתית עובדת נפלא, אבל כל איזה 2 דקות לערך הקישור לאינטרנט אובד ופתאום חוזר. אני רואה את זה ע"י תוכנת השיתוף

קבצים שקצב העלאה וההורדה 0 ופתאום זה חוזר, כאילו שהנתב "חושב". ברשת המקומית אין לי בעיה כזאת בין המחשבים.

לאחר איזה יום של עבודה הנתב מאבד את החיבור לאינטרנט ולא הרשת המקומית ושאני נכנס לממשק של הנתב אני לא מצליח להפעיל את החייגן שלו

זה נותן שגיאה: PPTP SERVER NOT FOUND AT SPECIFIED IP ADDRESS

רציתי לדעת מה לא בסדר???? האם הנתב לא תקין?

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, 012 עובדים בפרוטוקול L2TP... למה PPTP?

פורסם
  • מחבר

אין לי בנתב אפשרות L2TP יש רק STATIC IP או AUTO DHCP

פורסם

ומה הכוונה "כתובת סטטית בכבלים"?

אתה מחובר בחיבור MPLS?

לפי דעתי אם אתה לא מחובר ב MPLS, אז אתה חייב ראוטר שתומך ב L2TP...

אני ממליץ לחכות לעוד תגובות כי יכול להיות שאני טועה..

פורסם

הסיבה הפשוטה שצריך תמיכה של נתב ב-l2tp זה בגלל שרוב ספקיות התוכן עבור לחיבור עם חייגן הזה ועזבו את החיבור של ללא חייגן(עדין אפשר להשיג חיבור mpls אצל בב"ל וגם אצל 012) ואז זה חוסך לך כאבי ראש ולהתחבר לכבלים דרך "השיטה העקומה"(דרך pptp) או להשיג חיבור ללא חייגן.

לפותח התארד:

האם רכשת את הנתב בארץ? אם כן,פנה ליבואן 2plus ונסה לקבל עזרה בעניין.

איזו גרסת קשוחה יש לך כרגע?

האם עדין יש ניתוקים שאתה לא מריץ ברקע תוכנות p2p?

התופעות שאתה מתאר דומות לתפועות של wrt54g בגרסת חומרה 5 שיש לו בדיוק אותם ניתוקים שהוא מחובר ב-ADSL.

פורסם
  • מחבר

רכשתי את הנתב בארץ ולאחר שיחה מעמיקה עם חברת 2PLUS הם ניסו לשדרג את הקשוחה של הנתב ולא עזר.

יש ניתוקים בכל מקרה, עפ"י הP2P אני פשוט רואה את ה"תקיעות".

בכל אופן כמו כל לקוח ישראלי מצוי פשוט חירפנתי אותם כי באמת לא הייתי מרוצה מהמוצר ופשוט אופיס דיפו החליפו לי אותו ל D-LINK

והבעיה עכשיו היא שלא משנה לאיזה מחשב אני מחבר את הנתב אני מקבל את הכתובת של מיקרוסופט 169.254! ולא משנה איזה כבל רשת אני מחליף כמה פעמים שאני עושה ריסט לנתב ולמחשב שלי ושאר המחשבים בביתי אפילו חשבתי בעיה של ווינסוק והתפלאתי שלא

פורסם

כאשר המודם מחובר ישירות למחשב הכל עובד כמו שצריך?

יכול להיות שיש לנתב בעיה עם ה DHCP.... לך תחליף גם אותו.

(ד"א, חבל שהחלפת לDLINK ולא למשהו קצת יותר איכותי כמו 3com)

פורסם

הIP הזה אומר שהנתב שלך לא התחבר בכלל לאינטרנט (IP של MS? גם את זה אתה נותן להם?). ההגדרות של האינטרנט שהזנת כנראה לא נכונות.

פורסם

מתן כתובת 169.254 נקרא APIPA. זה קורה כשהמכשיר לא מצליח לקבל כתובת משרת DHCP למשל.

פותח הת'ראד - כמו שאמרו לפניי - בדוק מול 2PLUS שהם היבואנים של לינקסיס את העניין ונסה לעדכן לקושחה החדשה ביותר.

פורסם
  • מחבר
פותח הת'ראד - כמו שאמרו לפניי - בדוק מול 2PLUS שהם היבואנים של לינקסיס את העניין ונסה לעדכן לקושחה החדשה ביותר.

כמו שאמרתי כבר החלפתי לנתב של D-LINK מכיוון שהנתב של לינקסיס תומך רק בPPTP. בכל מקרה הייתה לו בעיה של פתיחת פורטים. כאשר הייתי מוסיף לו בשורות את הפורטים הוא לא היה מוכן לשמור את זה הוא פשוט היה חושב..... לגבי עידכון הקשוחה ניסיתי על ההתחלה לעדכון הכי חדש באתר של לינקסיס (למרות שהוא יותר ישן ממה שהיה גם ככה בנתב) והדבר גרם לבעיה נוספת שהנתב לא קיבל שרתי DNS והייתי צריך להגדיר בכל כרטיס רשת של נתב.

לגבי הנתב החדש של D-LINK אני מאמין שיש לו בעיה של השרת הפנימי DHCP מכיוון שלא משנה לאיזה מחשב אני מחבר אני מקבל את הכתובת 169.254

אז במקום לפתור את הבעיה הקודמת קיבלתי שזה בכלל לא עובד.

תודה רבה לכל מגיבי הת'ארד!

פורסם

היי,

עבור על ההגדרות של הנתב וודא ששרת ה DHCP מופעל?

פורסם

איך הוא יעבור עליהם אם הוא לא מצליח לקבל כתובת?

תנסה לחפש בגוגל מה כתובת ה DEFAULT GATEWAY של הנתב ואז שים כתובת ידנית בהגדרות כרטיס הרשת.

פורסם

קודם הוא צריך לנחש מה הכתובת של הנתב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים