פורסם 2006 במאי 519 שנים שלום לכולם יש לי בעיה אני לא יכול לשנות רקעים בשולחן העבודה שלי למה?תמונה של המצב:תודה רבה לכל העוזרים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 619 שנים זה ספייואר , אני אישית לא מכיר את הפיתרון אבל תנסה לסרוק עם התוכנות המוכרות .. (Ad Aware , SpyBot SD , Hijackthis וכו' )
פורסם 2006 במאי 619 שנים היי, תוריד ותתקין את התוכנה הבאה http://download.ewido.net/ewido-setup.exe )זאת תוכנת ניקוי ספייוור נוספת, לאחר ההתקנה תעדכן אותה ותסרקו סריקה מלאה.בהנחה שתמצא ספייוור מסוים והבעיה עדיין לא תפתר אתה צריך לערוך את ההרג'סטריתמצא את הרשומה (בעזרת START>RUN> regedit( HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Systemשם מצד ימין תאתר את Wallpaper"=SZ:C:\WINDOWS\desktop.htmlותמחק את הרשומה הזאת (מומלץ לגבות קודם את הרג'סטרי).זה אמור לעזור.ביי
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר כשאתה אומר "לגבות קודם את הרג'סטרי" למה אתה מתכוון לכל הרג'סטרי אוו רק לחלק של המחיקה?ותודה לך.
פורסם 2006 במאי 619 שנים לכל הרג'יסטרי, אתה יכול לעשות את זה גם דרך ה regedit. (כשאתה בregedit אז File>export) אם אתה יודע איך לעשות את זה תתעלם מההסבר...
פורסם 2006 במאי 619 שנים גם לי היית את הבעיה הזאתhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175695.0אני עשיתי פורמט :\
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר עשית פורמט בגלל זה?אני לא מתכוון לעשות פורמט אין מצב.בכל מקרה מה רע בזה סה"כ אני לא ישנה את הרקע big dil.עריכה:ניסיתי את כל האפשריות הם לא עובדות אבל בכל זאת תודה רבה לעוזרים למי שיש עוד משהו להציע אני פתוח 24 שעות ביממה.
פורסם 2006 במאי 619 שנים אם זאת בעיה שקרתה רק לאחרונה ואתה לא מצליח להפטר ממנה בדרך שהצעתי, אולי שווה לעשות system restore.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר שונא את הדבר הזה לא יודע למה אבל כשהיתי קטן עשיתי את זה וזה איבד לי מלא נתונים חשובים.
פורסם 2006 במאי 719 שנים עשית פורמט בגלל זה?אני לא מתכוון לעשות פורמט אין מצב.בכל מקרה מה רע בזה סה"כ אני לא ישנה את הרקע big dil.עריכה:ניסיתי את כל האפשריות הם לא עובדות אבל בכל זאת תודה רבה לעוזרים למי שיש עוד משהו להציע אני פתוח 24 שעות ביממה.לא רק בגלל זה...המחשב שלי היה איטי בלי קשר לספייוור הזה
פורסם 2006 במאי 819 שנים תנסה את SUPER AD BLOCKER מ WWW.SUPERADBLOCKER.COM תוכנה חזקה וכדי לגבות רג'יסטרי תירכוב ב RUN>NTBACKUP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.