פורסם 2006 במאי 519 שנים חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות:-אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני.אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול.גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה)-האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים.(כולל תמונה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 519 שנים אם היית עושה הכל לפי המדריך הכל היה עובדאת האפשרות של שיתוף אינטרנט צריך לעשות רק במחשב השרתאם השיתוף קבצים עובד רק בכיוון אחד אז כנראה שביכוון השני יש firewall שחוסם
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר מאיפה לך שלא עשיתי הכל לפי המדריך?הfirewall של הווינדוס עבד בשניהם..עכשיו הוא כבוי ועדיין לא עובד.עריכה:כשהפירוול כבוי מחשב 1 צריך סיסמא כדי להיכנס ל2.כשהפירוול דלוק זה נותן את ההודעה שבתמונה.
פורסם 2006 במאי 619 שנים 1-האם עדין אין לך גלישה במחשב השני? נסה להגדיר בו ידנית שרת יDNS.2-לגבי בעיית ההרשאות:במחשב אליו אתה מנסה להתחבר:ימני על המחשב שלי-ניהול מאפיינים-משתמשים-תפעיל יוזר guest. במאפיינים שלו תגדיר שתוקף הסיסמה לא פגה לעולם ושלמתמש אין אפשרות לשנות סיסמה.ימני על החשבון ואז הגדרת סיסמה,תקבל הודעה תעשה המשך ואז אל תקליד שום סיסמה ותעשה אישור.נסה להתחבר מחדש.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר 2) הכל עובד עכשיו בזכותך. תודה. 1)עדיין אין לי גלישה במחשב השני.. להגדיר ידנית שרת DNS זה אומר: my network places>set up a home or a small office network ?
פורסם 2006 במאי 619 שנים שמח שעובד השיתוף דבר ראשון.אממ לא...אתה אמור להגדיר ידנית שרתי DNS של ספק התוכן שלך בכרטיס במחשב השני,תעזר ברשימה הזאת:http://www.netcheif.com/Articles/ISPdefs/ISPdefs.htmאם עדין לא עובד:*תעלה לפה פלט ipconfig /all משני המחשבים.*האם אתה נמצא ב-ADSL או כבלים?
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר זה נותן לי את ההודעה הזאת כשאני מנסה לכתוב את הDNS וללחוץ OK.(תמונה)the_cool שלחתי לך הודעה בפרטי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 619 שנים נו יש לך התנגשות בין כתובות Ip בין 2 מהחשבים.תגדיר בשרת בכרטיס הרשת שמתחבר למחשב השני:192.168.0.1255.255.255.0במחשב השני:192.168.0.2255.255.255.0192.168.0.1ושרתי dns תשאיר כמו שהגדרת.תוודא ששתפת את החייגן..בהצלחה.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר אם עדין לא עובד:*תעלה לפה פלט ipconfig /all משני המחשבים.*האם אתה נמצא ב-ADSL או כבלים?איך אני מגיע לפלט ?יש לי ADSL.עריכה:הכל עובד.במחשב השני הייתי צריך לשים בIP בסוף .20 ולא .2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.