עבור לתוכן

שאלה בקשר לVIVO

Featured Replies

פורסם

לצבעים של ה-VIVO אין קשר לטלויזיה. הירוק-כחול-אדום הם יציאות Component[רכיבים] - ממה שהבנתי אלו חיבורים לקונסולות למיניהם וכמובן מכשירים שתומכים בזה.

עכשיו, כדי להקליט, יש לחבר את הטלויזיה/וידאו/מה-שזה-לא-יהיה או ל-Video In או ל-SVID In אשר מספק איכות טובה יותר. בקשר לסאונד, את זה מחברים למחשב, אלה אם כן אתה מתכוון להקליט ללא קול, אז סלח לי על הטעות.

לגביי ה-Componenet:י

http://www.acmehowto.com/howto/hometheater/glossary/glossaryp.php

Pb, Pr - Component video is comprised by three signals. One signal is luminance which is signified by "Y". The second signal is blue, represented by "B" and finally red, represented by "R". "P" describes an analog signal while "C" indicates a digital signal. Depending upon equipment and cables, the signals may alternatively be labeled as "B - Y " or "Cb" and "R - Y" or "Cr" respectively.

עריכה: הדוגמן. יציאת ה-DVI(=גם, חיבור דיגיטלי) מימין, יציאת ה-VGA(חיבור אנלוגי) משמאל. וכמובן, ה-DVI to Componennt שאותו אתה לא צריך ולא יכול להקליט בעזרתו.

ואיך אפשר לשכוח את ה-FAQ על ה-VIVO.

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עכשיו (אחרי שקראתי את מה שכתבת וגם המאמרים)אני מבולבל לגמרי.. :kopfpatsch:

1)חיבורים של הרמקולים איזה כבל הם צריכים, ולמה צריכים לחבר את הרמקולים דווקא לVIVO?צריך עוד רמקולים או שמספיק מה שיש למחשב?וחובה לחבר את הרמקולים לVIVO?

2)DVI מחבר את הS-Video/Video In?

3)אני לא הבנתי שום דבר מה זה VIVO

3) חייב להיות רשום על חיבור בממיר או מכשיר אחר שהוא S-Video או Componentואיך הם נראים?

4) מה ההבדל בין SVID לS-VIDEO?

5) בRetail, יש את המתאם הזה שהוא לא כלול בכרטיס מסך, הוא טוב? והוא מוריד איכות בצורה גדולה או בקושי?

..

פורסם

עכשיו (אחרי שקראתי את מה שכתבת וגם המאמרים)אני מבולבל לגמרי.. :kopfpatsch:

1)חיבורים של הרמקולים איזה כבל הם צריכים, ולמה צריכים לחבר את הרמקולים דווקא לVIVO?צריך עוד רמקולים או שמספיק מה שיש למחשב?וחובה לחבר את הרמקולים לVIVO?

2)DVI מחבר את הS-Video/Video In?

3)אני לא הבנתי שום דבר מה זה VIVO

3) חייב להיות רשום על חיבור בממיר או מכשיר אחר שהוא S-Video או Componentואיך הם נראים?

4) מה ההבדל בין SVID לS-VIDEO?

5) בRetail, יש את המתאם הזה שהוא לא כלול בכרטיס מסך, הוא טוב? והוא מוריד איכות בצורה גדולה או בקושי?

..

:s07:

פורסם

אני עדיין מעדיף שתצלם את הכבלים שברשותך ואת החיבורים מאחורי המכשיר ותעלה אותם לכאן...

את הרמקולים מחברים ללוח האם(לכניסת המיקרופון) או לכרטיס הקול(כנ"ל) בעזרת כבל Y("בננה" ב-FAQ). ז"א, כבל שמתחיל כחוט בודד, ומתפצל לשני חוטים בעלי קצה אדום ולבן. כמו שהזכרתי, אדום - רמקול ימני, לבן - רמקול שמאלי(וזה יכול לעבוד הפוך - אם תרצה).

ככל שידוע לי, אין חיבור SVID בממיר אז אין למה לטרוח. יש לחבר את הכבל הצהוב בעל הפין הבודד אל ה-Video Out במכשיר ול-Video In ב-VIVO. אם המכשיר שלך הוא Component(בספק), אז החוטים שלו יהיו בצבעים ירוק, כחול ואדום וליד החיבורים של המכשיר יהי כתוב Y ,B ו-R כמו שציינתי בפוסט הקודם שלי.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שלממיר או לוידאו אין חיבור שנקרא SVID או S-VIDEO..

כנראה שאני אצטרך איזה מפצל..

ומה זה בדיוק Component?חיבור עם 2 הצבעים?

ולמה צריך לחבר את הרמקולים לY/Pb/Pr/AV?אי אפשר דרך המחשב?

וDVI מתחבר לאן בדיוק??אין לו חיבור לטלוויזיה ישירות אז צריך מפצל.. :nixweiss:

ובכלל, איזה כבלים אני צריך ע"מ לקיים חיבור VIVO??

פורסם

אתה שואל כי כבר יש לך או כי אתה קונה כרטיס עם VIVO?

פורסם

ל-Component אין חשיבות במקרה הזה.

וידאו לחוד(VIVO) וסאונד לחוד(לוח אם/כרטיס קול).

אם יש לך רק חיבור Video Out בטלויזיה, חבר אותו ל-Video In ב-VIVO. זהו.

כדי לחבר את הסאונד, אתה צריך כבל שהולך בצורה כזאת:

Y_cable.jpg

כפי שניתן לראות, זהו כבל מתפצל כאשר שני הקצוות הימניים(לבן ואדום) בתמונה מתחברים לרמקול הימני והשמאלי בטלויזיה, והקצה השמאלי מתחבר לכניסת ה-Audio In בכרטיס הקול או לכניסת המיקרופון(הכניסה האדומה/ורודה) בלוח האם. כניסת הרמקול הימני מאופיינת בצבע אדום והשמאלי, לבן.

פורסם
  • מחבר

אחרי הרבה חיפושים אני מצאתי שני חיבורים- לבן ואדום,שנקראים AUDIO HiFi- לבן זה L ואדום זה R והם רשומים כ-VIDEO IN...

VIDEO IN/OUT זה חיבור צהוב...

אבל אני עדיין לא מבין איך לחבר את הDVI..איזה מפצל אני צריך בשביל לחבר VIDEO IN/OUT?

וגם מה אם S-VIDEO?

פורסם

הממיר (של YES במקרה שלי)-VIDEO מלמטה והאודיו מלמעלה

dsc000053dt.th.jpg

כאן הוא מתחבר לVIDEO IN בVIVO

dsc000060vy.th.jpg

והאודיו מתחבר עם כזה מפצל לAUDIO IN בכרטיס קול

dsc000089dk.th.jpg

אגב, הכבלים:

dsc000099mp.th.jpg

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא DVI- מה זה ולאן זה מתחבר???

ויש חיבורים בVIVO כמו Video Out שיש לו יציאה כמו של DVI..ויש גם את SVID IN שזה גם כמו חיבור DVI

אלה החיבורים של VIVO..איזה כבל אני צריך? אתה יכול לצלם גם את החיבורים האלה של IN OUT בVIVO שלך?

תודה

פורסם

deso, צלם בבקשה את חיבור ה-DVI שאתה מדבר עליו כי אין לי מושג על מה אתה מדבר. הדבר היחיד שמתחבר ל-DVI בכרטיס המסך זה מסך המחשב וב-VIVO אין כזה חיבור. מה גם שאין קשר, בפעם השלישית, בין VIVO לקול.

פורסם

הבעיה היא DVI- מה זה ולאן זה מתחבר???

ויש חיבורים בVIVO כמו Video Out שיש לו יציאה כמו של DVI..ויש גם את SVID IN שזה גם כמו חיבור DVI

אלה החיבורים של VIVO..איזה כבל אני צריך? אתה יכול לצלם גם את החיבורים האלה של IN OUT בVIVO שלך?

תודה

DVI זאת בכלל יציאה למסכי LCD

VIVO:

vivo8cy.th.jpg

פורסם
  • מחבר

מצטער על הבלבול, אני הבנתי מה זה DVI..אנשים בילבו אותי ואמרו לי שS-VIDEO זה DVI...

בכל מקרה יש לי כבר שאלה על הDVI והיא אם לטלוויזית LCD יש גם יציאת DVI ואם יש לה S-VIDEO

ודרך אגב,לא מגיעה תוכנה כלשהי עם הVIVO בשביל להקליט?

צריך לקנות WinDVR?

עוד שאלה,קניית חיבור Component זה חיבור צהוב ולבן של VIDEO,AUDIO?

אם יש לי כבר S-VIDEO כדאי לקנות גם Component?

פורסם

אין שום סיבה לקנות COMPONENT אם יש לך כבר SVIDEO.

אתה יכול להשתמש גם בVLC בשביל להקליט.

פורסם

אנשים בילבלו אותך כי יש מספר שמות מאוד דומים היום.

DVI שידוע גם בשם S-DVO שזה Serial Digital Video Out

שמוציא תמונה החוצה מהמחשב למסך LCD או לטלויזית LCD

וישנו S-Video שהוא חיבור אנאלוגי שמורכב משני אותות ולא קשור ל SDVO בשום דרך.

אין היום כמעט ממירים שתומכים ב S-Video ולכן נשאר לך חיבור בננה צהוב רגיל שידוע בשמו

כ-Composite שהוא שילו של שני האותות של ה S-Video ולכן בעל איכות ירודה(מה לעשות ככה זה בארצנו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים