פורסם 2006 במאי 519 שנים הנה שאלה מקורית שאף אחד לא שאל... האם יש אפשרות בVIVO לעשות Timer Recording מהטלוויזיה בVI? וגם יש אפשרות לחבר רק את הוידאו לVI? (יש חיבור בוידאו לVI) תודה
פורסם 2006 במאי 519 שנים הנה שאלה מקורית שאף אחד לא שאל... האם יש אפשרות בVIVO לעשות Timer Recording מהטלוויזיה בVI? וגם יש אפשרות לחבר רק את הוידאו לVI? (יש חיבור בוידאו לVI) תודה הטיימר הוא עיניין של תוכנה לגבי השאלה השניה, לא הבנתי מה אתה רוצה
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר השאלה השנייה הייתה אם אפשר במקום לחבר את הכרטיס מסך מחיבור VIDEO IN לטלוויזיה, לחבר אותו לוידאו.מה שם התוכנה של הטיימר?
פורסם 2006 במאי 619 שנים השאלה השנייה הייתה אם אפשר במקום לחבר את הכרטיס מסך מחיבור VIDEO IN לטלוויזיה, לחבר אותו לוידאו.כן, אפשרמה שם התוכנה של הטיימר?ברוב תוכנות לכידה יש טיימרים
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר הוידאו מתחבר לחיבור VIDEO IN או משהו אחר?...ואולי אני אזדקק לקצת הדרכה עם הוידאו, כי ראיתי שמה חיבורים של פינגים, חיבורים לממיר ומלא דברים מסובכים..ומה זה תוכנת לכידה?? מה הכוונה?תודה
פורסם 2006 במאי 1919 שנים תוכנה שניקראת WINDVR 3 של חברת INTERVIDEO עושה הקלטות מתוזמנות ועוד פונקציות אחררות נחמדות.מומלץ
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר אממ בקשר לחיבורים...אני לא יודע מה זה DVI...וגם עם איזה כבל מחברים VI וVO?תודה
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אממ בקשר לחיבורים...אני לא יודע מה זה DVI...וגם עם איזה כבל מחברים VI וVO?תודהVIVO אתה יכול לחבר עם כבל COMPOSITE או S-VIDEOכדי לראות איך הם ניראים חפש אותם בגוגל.יש תיאור ב-WIKKI
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר במקום לתת לי לינקים, תגידו לי באתר NVIDIA איפה אני יכול למצוא הסברים על VIVO, אני מחפש ולא מוצא
פורסם 2006 במאי 2119 שנים הסבירו לך בלינק שנתתי... זה גם תלוי בסוג החיבור. ל-VIVO יש לא מעט יציאות. למה שלא תצלם את הכבלים(את הקצוות שלהם) ותעלה לפה?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים טווווווווווף...צהוב - וידאו /SVID In / Video In. >>> מה-Video Out בטלויזיה/ממיר/כל דבר אחר שמוציא תמונה לכרטיס.אדום - רמקול ימני. } מפצל 2 ב-1(ז"א, כבל אחד, שממנו יוצאים שני צבעים) -לבן - רמקול שמאלי. } לדחוף לכניסת המיקרופון במחשב(אדום).להוריד תוכנה, לקרוא ת'-ReadMe ולהנות(להקליט).
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר עמדתי להגיד כל הכבוד.... עד שהמשכתי לקרוא.. מה הקשר רמקולים לVIVO??? הנה, אני אסביר לך את מה שלא הבנת לא ככה עושים.. צהוב- Video In, ולא SVID IN SVID IN מתחבר לDVI (מה שאני לא יודע מה זה...) אדום- Pr...??? לבן- לא יודע... כחול- AV..??? ירוק- Y SVID OUT מתחבר גם לDVI?? זה VIDEO OUT? ......לסיכום, :bash: :nixweiss: :kopfpatsch: :silly:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.