פורסם 2006 במאי 519 שנים שלום יש לי את המחשב שלי כבר חצי שנה ורק היום שמתי לב שהזכרונות הם לא בדיואל צ'אנל תסתכלו במפרט שלי ותראו את הלוח אם עכשיו שמעתי כדי לשים את הזכרונות בדיואל צריך לשים אותם על אותו צבע של הסלוט אז שמתי את 2 הכרטיסי זיכרון על על שתי סלוטים בצבע כתום חיברתי את המחשב הפעלתי והמסך הבהב ולא עלה וגם המקלדת לא פעלה החזרתי את הזכרונות לאותו מצב שהיו לפני אחד בצהוב ואחד כתום ואז המסך חזר לעבוד וגם המקלדת אז מדוע אני לא יכול להפעיל את הזכרונות האלה בדיואל צ'אנל ???
פורסם 2006 במאי 519 שנים עם הלוח הזה יש לא מעט בעיות של תאימות זכרונות הוא בורר הרבה מהם.נסה לשים פעם בכתום ופעם בצהוב ותראה מה יקרה.
פורסם 2006 במאי 519 שנים אין דבר כזה מתאימים לדיואל אם קנית אותם באותו הזמן הם אותו הדגם יש להם אותם התזמונים הם יעבדו בדיואל זאת בעיה כנראה בלוח שלך שלא ממש "אוהב" אותם או משהו כזה.
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר אני מפחד שזה יהרוס לי את הלוח אם אני לא מאמין שזאת הבעיה (עדכון ביוס)...
פורסם 2006 במאי 519 שנים תשמע היית צריך לברר ולבדוק ולבחור עם איזה זכרונות לעבוד ולקרוא תגובות ושאלות שהלוח הזה בעייתי בזכרונות
פורסם 2006 במאי 519 שנים לי יש אותו לוח אם וליפניי שקניתי את הזיכרונות שלי ניסיתי את הלוח אם זכרונות של KINGSTON VALUE אבל הלוח אם לא קיבל אותם.אתה צריך זיכרון איכותי כדי שהלוח אם שלך יעבוד בדואל.
פורסם 2006 במאי 519 שנים תגידו אני מתכוון לקנות אותו לוח אם כמו שלו אם הזיכרונות האלה - Corsair Value Select 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 C3 האם תהיה בעיה שהלוח לא יקבל אותם בדואל :s05:
פורסם 2006 במאי 519 שנים אין שום סיבה שבעולם שהלוח הזה לא יעבוד כמו כל לוח אחר עם זוג זכרונות ב-DualChannel ללא אוברקלוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.