עבור לתוכן

בעיה עם להרכיב זכרונות ב- DUAL....

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי את המחשב שלי כבר חצי שנה ורק היום שמתי לב שהזכרונות הם לא בדיואל צ'אנל תסתכלו במפרט שלי ותראו את הלוח אם עכשיו שמעתי כדי לשים את הזכרונות בדיואל צריך לשים אותם על אותו צבע של הסלוט אז שמתי את 2 הכרטיסי זיכרון על על שתי סלוטים בצבע כתום חיברתי את המחשב הפעלתי והמסך הבהב ולא עלה וגם המקלדת לא פעלה החזרתי את הזכרונות לאותו מצב שהיו לפני אחד בצהוב ואחד כתום ואז המסך חזר לעבוד וגם המקלדת אז מדוע אני לא יכול להפעיל את הזכרונות האלה בדיואל צ'אנל ???

פורסם

עם הלוח הזה יש לא מעט בעיות של תאימות זכרונות הוא בורר הרבה מהם.

נסה לשים פעם בכתום ופעם בצהוב ותראה מה יקרה.

פורסם
  • מחבר

ניסתי כבר .... יש תוכנה שיכולה לבדוק האם אלו זכרונות שמתאימים לדיואל ?

פורסם

אין דבר כזה מתאימים לדיואל אם קנית אותם באותו הזמן הם אותו הדגם יש להם אותם התזמונים הם יעבדו בדיואל זאת בעיה כנראה בלוח שלך שלא ממש "אוהב" אותם או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

אין מצב מישהו אחר יכול לעזור לי אולי...

פורסם

הלוח שלך יש לו בעיה רצינית עם זיכרונות ותאימות איתם..

איזה ביוס יש לך..??

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת איזה ביוס?

פורסם

ניסית לשים בשני הצהובים?

ניסית לעדכן גרסת ביוס?

פורסם
  • מחבר

אני מפחד שזה יהרוס לי את הלוח אם אני לא מאמין שזאת הבעיה (עדכון ביוס)...

פורסם

תשמע היית צריך לברר ולבדוק ולבחור עם איזה זכרונות לעבוד ולקרוא תגובות ושאלות שהלוח הזה בעייתי בזכרונות

פורסם

יש סיכוי יותר מסביר שעדכוני BIOS כן יעזרו במקרה זה.

פורסם

לי יש אותו לוח אם וליפניי שקניתי את הזיכרונות שלי ניסיתי את הלוח אם זכרונות של KINGSTON VALUE אבל הלוח אם לא קיבל אותם.

אתה צריך זיכרון איכותי כדי שהלוח אם שלך יעבוד בדואל.

פורסם

תגידו אני מתכוון לקנות אותו לוח אם כמו שלו אם הזיכרונות האלה - Corsair Value Select 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 C3 האם תהיה בעיה שהלוח לא יקבל אותם בדואל :s05:

פורסם

אין שום סיבה שבעולם שהלוח הזה לא יעבוד כמו כל לוח אחר עם זוג זכרונות ב-DualChannel ללא אוברקלוק

פורסם
  • מחבר

אז איך לא עובד אצלי ?

ליאור תנסה לעזור לי נראה לך שעדכון ביוס יעזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים