עבור לתוכן

איזה לוח עדיף - ASUS A8N-E או DFI LANPARTY nF4 ultra D ?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מחשב (עם AMD כפול ליבה 3800+) ואני מתלבט בין 2 לוחות: ASUS A8N-E ושל DFI LANPARTY UT nF4 Ultra D.

לא קבלתי עד כה תשובה טובה לנושא. קראתי ושמעתי שעם DFI מבצעים את מרבית הבדיקות למחשבים כי הם לוחות יציבים מאוד ונוחים לעשות O.C. בנוסף ללוח הזה יש יציאת firewire שיכולה להיות שימושית בשבילי. בנוסף, ראיתי שהמעבד יושב במרכז הלוח שמאפשר אוורור טוב יותר לחלקים החמים. ASUS ידוע באיכותו, ראיתי במספר בדיקות שהוא מהיר יותר ואף יותר זול ב 140 ש"ח מ DFI. אני לא מתכנן לשחק עם O.C. אולי בעתיד משהו קל (אני בטוח ש ASUS יוכל גם לבצע זאת). אז מה אתם אומרים, מי טוב יותר ?

שאלה נוספת, האם בלוחות הללו (של AMD) יש הבדל משמעותי בין רכיב זיכרון אחד לשני רכיבי זיכרון תואמים ? קראתי בפורום שהמהירות הכללית יורדת אם יש על הלוח 4 רכיבי זיכרון. האם זה נכון ? השאלות הללנו נובעות מהמחשבה כמה זיכרון לשים על הכרטיס: האם 2X512Mb תואמים (ואם צריך בעתיד עוד זוג) או רכיב אחד של 1024Mb ואז בעתיד, אם צריך, עוד רכיב כזה ? הבעיה באפשרות האחרונה שרכיב זיכרון נוסף לא יהיה מתואם 100% כמו שקונים זוג.

תודה ובהצלחה לממשלה החדשה.

פורסם

לגבי הלוח - שניהם מצוינים וזה לא משנה מה תקנה כי תצא עם לוח מעולה.

לגבי הזיכרון - דואל צ'אנל לא כל-כך משנה בAMD ולכן קנה אחד של 1024.

פורסם

כמו שיואב אמר באמת לא משנה מה תקנה שתיהם לוחות מוצלחים אין עיניין של מהירות הם מבוססים אותו הצ'פסט בדיוק.

תקנה סטיק 1 של זיכרון וזה לא ישנה מה תקנה אח"כ רק תבדוק שהוא תואם תזמונים ואותה חברה אם אתה קונה זיכרון של סמסונג דוגמא תדאג שהזיכרון הבא שתקנה הסטיק הנוסף של ה1GB יהיה סמסונג והדיואל כבר יעבוד.

פורסם

לך על ה Lan Party , על לוח כזה איכותי לא טועים...

פורסם

אל תטעה, קח את ה LAN PARTY.

השימוש ב 4 סלוטים בו אם איני טועה לא מוריד איכות הזכרונות.

פורסם

אני הייתי הולך על LANPATY ULTRA-D

פורסם

שתיהם מעולים נקודה.

שימוש ב4 זכרונות יוריד ל2T

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על ה-Asus

ה-DFI יותר בררני בזכרונות ב-OC, והרבה הרבה פחות מתאים למשתמש הממוצע (מה שנקרא "האדם מהיישוב")

לגבי הזכרון ה-DualChannel אמנם לא חשוב כמו באינטל, אבל עדיין חשוב

אם אתה מתכנן לשדרג ל-2GB ממש בתקופה הקרובה אז לך על 1x 1GB.

אחרת לך על 2x 512MB

פורסם

אני חייב להסכים עם ליאור.

ה-DFI מתאים יותר לאנשים ש-"מבינים עניין".

פורסם

זה נכון , מה שכן אם בן אדם קונה Oc Rig , מה שנקרא , הוא יחקור טוב את סוג הזכרון איתו

מומלץ לעבוד , לא קשה לבדוק באתר של Dfi , מה שבטוח ש OCZ הוא אוהב!

פורסם

לא בהכרח, תלוי בצ'יפים שבאים עם הזכרונות.

פורסם

זה נכון , מה שכן אם בן אדם קונה Oc Rig , מה שנקרא , הוא יחקור טוב את סוג הזכרון איתו

מומלץ לעבוד , לא קשה לבדוק באתר של Dfi , מה שבטוח ש OCZ הוא אוהב!

ממש לא, הצ'יפים שהוא אוהב או שהוא בנוי להם אלו הTCCD והBH5. כל השאר הם עובדים סבבה והוא כן מוצי אמהם תמקסימום.

אבל אם זה ג'נרי אז הוא עושה בעיות...

ושהו עם BH6 אז הוא בכלל נותן תשיא שלו...

פורסם

לא הבנתי מה, ממש לא? ממש לא לOcz - או ממש לא , בן אדם לא אוהב לחקור לפני שהוא קונה?

הכל מקרה באתר של ocz אם אני זוכר ראיתי פעם שכתוב שמומץ לעבוד על ultra d , או באתר של dfi

ויש דגמים של ocz עם TCCD

פורסם

ממש לא בהכרח כל דגם של OCZ, זה תלוי בצ'יפים.

פורסם

^^ צודק

DFI אוהב זכרונות מאוד מסוימים עם צ'יפים מאוד מסוימים

הוא לא מתמודד טוב עם צ'יפים מוזרים או שונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים